• NIEZRZESZONY Autor: ~mongolgold [95.49.136.*]
    SZACH I MAT KOLEGO …...
  • Re: NIEZRZESZONY Autor: ~mongolgold [95.49.136.*]

Konieczność złożenia powyższego wniosku jest konsekwencją oszustwa, którego ofiarą padła Spółka MSX Resources, ze strony Tarantoga Capital, spółki legitymującej się rzekomymi prawami do złóż miedzi i złota w Mongolii, o czym Emitent informował raportem bieżącym nr 7/2015 z dnia 6 marca 2015 roku. 

DOBRE …to chyba akcjonarjusze msx zostali oszukani przez msx zarzad i jeszcze knf
    komus sie cos pomylilo ?????????
  • Re: NIEZRZESZONY Autor: ~re [146.0.42.*]
    niech prokuratura teraz sprawdza czy doszło do przekretu
    czy knf nadal jest w kontackie ze spółką ? czy dopełniono wszystkich obowiązków?
    milczenie głównych akcjonarisuszy jest jednoznaczne z obecną sytuacją
  • Re: NIEZRZESZONY Autor: ~mongolgoldg [95.49.136.*]
    czy to juz ????? naszykowalem kawior i szampanskoje i czekam na kolegow tzn ze nie bedzie 50 gr ????????
  • teraz czas na idm,petrolinvest,united,global,genergy,united i Autor: ~xxx [178.37.18.*]
    setki innych WYDMUSZEK :-)
  • Re: NIEZRZESZONY Autor: ~niezrzeszony [91.192.165.*]
    Dawaj, dawaj tak jak pisałem.
    dziwie sie ze koledze jeszcze humor dopisuje no ale grunt to trzymac fason …pozdrawiam
    ps a nie strasz innych popatrz na siebie
    ladnie nagoniles na bankruta ………...jak sie okazuje
    He he he! Odezwał się naganiacz na sprzedaz w dołku i zakup na górce. Pisz, pisz oto właśnie chodzi.
    nie strasz ….tylko popatrz w lustro ilu nagoniłes na zakup a ostatnio naganiales na usrednianie
    smiało mozna rzec ze jeszcze twoj odbyt dlugo bedzie pamietal przygode z msx
    Naganianie na uśrednianie w trakcie zawieszenia, tabletki zaszkodziły? Zajmij się lepiej spełnianiem swojej roli bo w arkuszu prawie zerowy odzew ze strony drobnych.
    no to napisz jeszcze jaki zarobiony jestes
    To czy i ile stracę nie powinno cię martwić. Wykonuj zadania.
    moje zadanie sie skonczylo ostrzegalem CIE caly czas ale nie skorzystales z mojej wiedzy
  • Re: NIEZRZESZONY Autor: ~Fafik [88.151.138.*]
    Gdyby to się nie wydało to MSX nadal by Was ściemniał, o magicznych złożach i drukował papier. A tak to przyszła kryska na matyska. Tak to jest jak się współpracuje z 5 podmiotami, aby kupić jedną rzecz. Po prostu idzie się bezpośrednio do tego co to posiada i z nim się gada. Ale oni chcieli być sprytniejsi od wszystkich innych.
    Pytanie kiedy tak skończy Petrol.

jak sie kupuje bezposrednio to nie mozliwy jest dil jak przez posrednikow to jest zloty interes zawsze mozna zrzucic na nich wine bo sa nieosiagalni
    taktak msx kolo jaza korki itp
  • Re: NIEZRZESZONY Autor: ~reFred [146.0.42.*]
    przekręt na całego tu pozostało tylko złożenie zawiadomień do prokuratury
    pańczyk staniszewski
    a co na to knf przecież twierdziło ze jest w kontakcie ze spółką ? czy dopełniło swoich obowiązków
    dzieki zawieszeniom notowań ludzie nie mogli wyjść ze śmiecia knf zabrał im takąmożliwość teraz tko 0,01

• Re: NIEZRZESZONY Autor: ~andre [83.11.175.*]
    mnie dziwi że przy takiej informacji tylko 140 tysięcy wystawili! przypomina mnie to elektrim jak był szmacony wnioskami o upadłość i ktos się na nim dorobił.a kto to dobrze wiecie jeden z właścicieli pośrednio MSX-a
[x]
MSXRESOUR 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.