• śpiący rycerz Autor: ~brunon [83.9.17.*]
    jak się obudzi to 2 z przodu zobaczymy. bodajże 3 sesje wstecz ktoś zebrał wszystko co było do 19.20 zl z + 6 % zrobił + 21 %. Spektakularna akcja.

pozdro
  • Re: śpiący rycerz Autor: ~brunon [83.9.17.*]
    nie wiemy kto objął akcje z podmiotów instytucjonalnych, jak podadzą do wiadomości to może tu być ciekawie.
  • Re: śpiący rycerz Autor: ~tomi [62.152.148.*]
    A muszą to zrobić ?

A jeśli tak to kiedy?
  • Re: śpiący rycerz Autor: ~swiss [194.158.250.*]
    juz powtarzalem  ta spolka jak na razie nie produkuje niczego,Zero.  Opinie od lekarzy o przyszlym produkcie sa mierne, za to wynagrodzenia zarzadu  o wiele wyzsze od porownywalnych produkujacych spolek...nie podniecajcie sie tak wiec bo obudzicie sie z reka w nocniku. Nie ma ani jednego !!! kliniczne relewantnego badania.wszystko w sferze zamiarow
  • Re: śpiący rycerz Autor: kukubara [83.12.204.*]
    Jaki ty jestes spostrzegawczy :)

K.
  • Re: śpiący rycerz Autor: ~hi-hi [87.205.58.*]
    swiss trudno się z tobą niezgodzic masz racje w odróżnieniu od tych którzy krzyczą cena 300 oderwanego od sufitu
  • Re: śpiący rycerz Autor: ~Brastman [31.61.129.*]
    To będzie produkt komercyjny, dla kobiet. Nie dla lekarzy. Kumasz ? W dzisiejszych czasach liczy się dobry marketing, moda, trend etc. a nie opinie konowałów. Jak bylyby dobre opinie to dobrze ale jak ich nie ma to tragedii nie widzę. Produkt jest w nośnej branży.
    To na pewno będzie hit dla kobiet gdzie 70% społeczeństwa zarabia 1200 zl zastanawiając się jak zapłacić rachunki i mieć co do garnka wrzucić chyba nie oderwaliście się od rzeczywistości jak ci z Warszawy
  • Re: śpiący rycerz Autor: kukubara [83.12.204.*]
    Zdradze Ci tajemnice - polski rynek nie ma ZADNEGO znaczenia.
    Polska to zadupie swiata z jojczacymi nieustannie obywatelami.

Sam produkuje zaawansowane produktykty (nie tak jak Braster, ale bardziej
    niz kamien do kiszenia kapusty) i z zasady nie sprzedaje WOGOLE w PL.
    I mam sie z tym znakomicie.

K.
    jestem konowalem i jestem na rynku gdzie naprawde trzeba walczyc o pacjeta/klienta.i ja to z powodzeniem robie  a z firmami ,ktore wciskaja nam co tydzien takie cuda techniki tez mam do czynienia ... wypisujecie jakies mrzonki o marketingu i inne duperele...Produkt dla kobiet..i inne bzdety...Produkt dla kobiet to jest  krem do nog...kobiety ,ktorym zalezy na porzadnej diagnostyce beda jednak ,i to ci zareczam,najpierw chcialy miec opinie konowalow ,ze to cudo funkcjonuje...puknij sie facet w czolo...fakt ,ze sie obkupiles papierem nie znaczy jeszcze ze to cudo zadziala....gdyby tu (w CHF) ktos poprosil o pieniadze bez porzadnych badan klinicznych wysmialiby go..Wlasciwie powiedziales ni mniej ni wiecej: parafrazujac ciemny narod to kupi...ciemna baba to kupi
    lecz ciemna baba i tak nie kupi bo nic nie kupi a baba oswiecona powie :sprawdzam
    swiss strzeliłeś w sedno nakupili się drogo i teraz chcą się pozbyć dlatego piszą o cudzie który niedokonca sprawdzony dobrze zrobiłem ze sprzedałem na ostatnim wybiciu a czy odkupie zastanowię się jeżeli tak to nie po 18 a dużo taniej
  • Re: śpiący rycerz Autor: ~Marcus [31.1.188.*]
    Jakiego ty niby lekarza znasz, co to twierdzi, że to jest mierny wynalazek? :D :D :D Ja zaraz będę miał dyplom lekarski CMUJowski i akurat znam urządzenie z bliska - jest to rewelacja i dla pacjentów i dla lekarzy - mamografia kosztuje i jest nie dosć, że nieskuteczna to jeszcze szkodliwa dla zdrowia - Braster nie dość, że ma wyższą czułość od mamografii to jeszcze jest dużo dużo tańszy i do tego nieszkodliwy - o bezboleśności badania nawet nie wspomnę .

Do tej pory było badanie thermacrack - tak więc parchu nie kłam bo za to możesz beknąć
    facet skacz te studia i bulu oszczedz  a nie wypisuj gdzie to ty studiujesz itp. nie mam tego papieru i wisi mi czy sprzedadza czy nie . wytlumaczcie mi dlaczego , jezeli to taka rewelacja..sprzedaz za granice ma ruszyc za lata swietlne...bo tu nikt powazny nie zaakceptuje urzadzenia ,ktore jak na razie jest wytworem fantazji...a jak mi jakas baba przyjdzie do gabinetu i powie panie doktorze ja se cycki zbadalam Taki fajowym urzadzeniem z polski no i zabrzeczalo ..prosze mi powiedziec co to znaczy ? to i tak wyslemy ja na mamografie i dalsze badania bo nikt tego brastera bez badan klinicznych nie zaakceptuje...bo beknie no i powracamy do punktu wyjscia..czytac osly a potem kupowac...dokladnie tak samo bylo z cormay...cod ,ktorego nie ma..ale cod w prtfelach zarzadu jest realny;)) nie chce mi sie strzepic ozora bo zachowujecie sie jak nawiedzeni
  • Re: śpiący rycerz Autor: ~Brastman [31.61.129.*]
    Gościu nikt nie mówi, że każda kobieta to kupi, ale jak co 10 tak już będzie grubo :-)

Dobry marketing czyni cuda a kobitki są bardzo przywiązane do swoich (. .) i na fali ciągłych doniesień o zachorowalności kupią to cudo. Wystarczy ze Kasia C. w pewnym serialu o miłości prze duże M będzie miała taki gadżet. Być może potem rzucą to w kąt, ale potem to who cares :))) 400 pln to nie jest dużo w kwestii ochrony zdrowia nawet w tym kraju. To cena nowych butów !!! Oczywiście ze Panie zarabiające 1200 na rękę nie są targetem, ale one nawet do dentysty nie chodzą nie mówiąc o usg i mammo... niestety.
  • Re: śpiący rycerz Autor: ~rix [83.29.253.*]
    Co niejaki swiss, konował od szwajcarskich krów i świstaków może powiedzieć o urządzeniu o którym nie ma pojęcia ? Testy kliniczne są prowadzone między innymi na UM w Krakowie ale do takich baranów te informacje nie docierają.
  • Re: śpiący rycerz Autor: ~www [89.191.152.*]
    na razie warzywniak sie zaczyna robić
  • Re: śpiący rycerz Autor: ~kloni [109.241.58.*]
    Swiss podszywa się, pierniczy a wy dajecie się nabrać. Coś mu "zapikało" co za ignorancja na telemedycyne. Stetoskop młoteczek i światełko. Medicalgorytmics powinno już dawno upość :D a jednak firma z nazego kraju. Cormay go zabolał - wtopił, jego problem.

Dajcie na luzzz :D
  • Re: śpiący rycerz Autor: ~hi-hi [159.205.78.*]
    rix sam sobie przeczy mówi ze prowadzone są badania wiec tak naprawdę produkt jest do końca nie sprawdzony jeżeli tak to jak ocenić wartość co do końca nie działa a inni zaraz mówią 1000 % dlaczego nie 1mln%
  • Re: śpiący rycerz Autor: ~Swiss [188.155.71.*]
    Med.log mial Produkt od poczatku prasie .to Inns bajka.przeczytajcie Moze analizuje ipo,czy warto kupic akcje...na strefa inwestorow .pl,Pan Piotr Kwestarz z 07.05.015...jezeli po tez Lektüre uwazacie ,ze To taki szal No to powodzenia.
  • Re: śpiący rycerz Autor: ~bolo [83.9.17.*]
    jak chcesz to kupuj a nie pleć głupstw, bo jeszcze dziś może być tu wysoko. parcie na papier ewidentne ! jak Cię papier nie interesuje to po co się tak tu udzielasz.
    Fakt parcie wielkie 3 akcje i wzrost to ma być żart ja jak wcześniej pisałem sprzedałem i jeżelizl kupie to po max 16
    dlatego tak ujadasz i błagasz żeby jeszcze spadł. Nie masz honoru, bo co się potem zmieni w Brasterze jak kupisz po 16. zl. a już wiem jak już będziesz miał akcje to będziesz pisał ,że to rewelacyjna spółka, żyła złota etc.
    bolo za drogo kupiłeś i to boli wiem a czy kupie po 16 nie wiem wiem jedno więcej nie zapłacę albo nie kupie bo kupowanie teraz to kupowanie kota w worku jak produkt był by gotowy to co innego a testy trwają nadal a jeszcze jedno jeszcze rok temu spółka twierdziła ze na zakończenie potrzebuje 6-7mln to skat teraz potrzebowała 39mln bo taka emisje zrobiła nie dziwi to nikogo
  • Re: śpiący rycerz Autor: ~Edukator [95.49.208.*]
    1. Badania kliniczne Thermacrak potwierdziły wartość produktu. Zrobione poprzednie na UJ
    2. to, ze prowadzone są kolejne badania to normalne. jak prima wypuści Braster 1.0 , to będzie miała już przygotowana wersję 2.0. Każdy produkt można ulepszyć lub dostosować do konkretnej niszy (np piersi po operacjach wymagają innych algorytmow i osobnych badań)
    3. Kasa idzie na wytwórnie, marketing i rozwój
    Na marketing ok 7 mln . dlaczego tyle? Bo to jest produkt Globalny!
    4. Gotowy produkt trzeba badać przez kilka miesięcy, aby wychwycić wszelkie problemy i poprawic. Do dotyczy softwaru, komunikacji, spężynek, futerału instrukcji itd.
    5. Epatowanie nickiem sugerującym rozszerzoną wiedzie o eyrobach medycznych jest czytą wiochą!
    Pozdrawiam wszystkich rozsądnych
    Ta spółka realizuje plany i nie jest to spółka spekulacyjna (choć wielu by chciało)
    Mogą być niewielki zmiany na kursie, powodowane przez spekułę, ale trend będzie zgodny z osiągnięciami kolejnych kamieni milowych przez Spółkę.
    Powiem wprost jak spółka skończy badania i potwierdzi skuteczność wtedy zainteresowanie będzie ale świat czytał o projektach cudach a dziś nie pozostał po nich ślad
    pierwszy pakiet kupiłem po 7 zl cały czas potem dokupywałem teraz średnią mam 10.50 zl. Na korektach jednak nadal dokupuję, bo wierzę w Brastera.
  • Re: śpiący rycerz Autor: ~brunon [83.9.17.*]
    budzi się !
    hi-hi lepiej kupuj,bo walor Ci ucieka.
    dzięki za rade narazie nie skorzystam
    to skorzystasz przy 25 zl.

Sory ja kupie po max 16 albo nie kupie wo gule wiem tylko jedno oszałamiające obroty przy zakupie 25, 38, 75 akcji na zlecenie podciąganie pod wejście nowych akcji a potem sypanie przerabiałem to nie raz a nie myślę by braster był wyjątkiem od reguły
  • Re: śpiący rycerz Autor: ~jan [91.231.93.*]
    ja też tak myślę i łączę się w bulu
    no i specjalisci od mamoskopii...byl kiedys taki facet ,ktory sorzedawal mosty w roznych miastach..tez podobno ktos kupil kondolencje ale to dopiero poczatek...gdy firma podnosi przydzial akcji dla ulicy tak to wyglada
  • Re: śpiący rycerz Autor: ~big [89.231.115.*]
    jesteś w błędzie, nie podnosi tylko zmniejszyła przydział dla indywidualnych. odsyłam do informacji o przydziale.
    moze sie myle,wydawalo mi sie ,ze instytucjonalni mieli wiecej dostac procentowo...nie odgrywa roli..jak na razie sprzedali most
[x]
BRASTER -4,92% 0,58 2023-05-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.