Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  17,46 zł , zmiana od tamtej pory: -96,68%

Re: śpiący rycerz

facet skacz te studia i bulu oszczedz  a nie wypisuj gdzie to ty studiujesz itp. nie mam tego papieru i wisi mi czy sprzedadza czy nie . wytlumaczcie mi dlaczego , jezeli to taka rewelacja..sprzedaz za granice ma ruszyc za lata swietlne...bo tu nikt powazny nie zaakceptuje urzadzenia ,ktore jak na razie jest wytworem fantazji...a jak mi jakas baba przyjdzie do gabinetu i powie panie doktorze ja se cycki zbadalam Taki fajowym urzadzeniem z polski no i zabrzeczalo ..prosze mi powiedziec co to znaczy ? to i tak wyslemy ja na mamografie i dalsze badania bo nikt tego brastera bez badan klinicznych nie zaakceptuje...bo beknie no i powracamy do punktu wyjscia..czytac osly a potem kupowac...dokladnie tak samo bylo z cormay...cod ,ktorego nie ma..ale cod w prtfelach zarzadu jest realny;)) nie chce mi sie strzepic ozora bo zachowujecie sie jak nawiedzeni

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BRASTER -4,92% 0,58 2023-05-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.