Godzina 12 a tu nie ma ani jednej transakcji na tym gniocie. Czyżby już zbankrutował po tych fatalnych wynikach za I kwartał ? Co myślicie ? Zbankrutował, czy jeszcze dycha ?
Janie, posprawdzaj sobie na webarchiwie jaka była oferta w latach ubiegłych i które inwestycje są oddane a które dopiero będą oddane. Aktualnie Joosek wyprzedaje resztki lokali + jakieś domy pokazowe w inwestycjach o niskich marżach a większość kosztów jest stała. Na większości zakończyli już sprzedaż stąd też połączenie kilku spółek z grupy. Jestem pewien, że kolejne raporty kwartalne będą jeszcze gorsze, więc zbierajcie puki jest okazja. Będziemy sprzedawać jak pojawią się dobre raporty i RPP zacznie podnosić stopy...
Jak to co jest grane ? ty jeszcze pytasz co jest grane ? dope wsadziłeś i wykończyłeś kolejną spółkę , finał kolejnej spółki jest już dla mnie wiadomy ...
No to masz pecha, bo jak zaczną akcje iść w górę, to się postrasz z rozkoszy. Och jak przyjemnie, gdy pot cieknie ze mnie i krew mnie zalewa, bo znów skosiłem drzewa.
Dedykuję ci ten hymn walniętego kombajnisty. Pisałem przed pierwszą turą wyborów, że wygra Duda Pisałem przed drugą turą wyborów, ze wygra Duda
Ty się o mnie nie boj. Wszystko idzie jak trzeba. Już od dawna jestem na pozycjach krótkich, więc o co biega ?