Zauważam, że pis skutecznie przyczyni sie swoimi pomysłami do opuszczenia zagranicy z naszego rynku kapitałowego. Jak wygraja parlamentarne to bedzie po zabawie, bo żaden poważny gracz nie zostanie na tym rynku. A kolega zadowolony bo nosi Bytom..... oj chłopaki, chłopaki....
Żal ściska pewną część ciała od tego typu pogróżek... Merytorycznie proszę... o wróżkach, wróżbach to inni niech gadają, a to forum jest o giełdzie. Ps.... mała dywagacja - idąc Twoim tokiem myślenia, jesienią ucieka cała zagranica... wszystkie akcje lecą na łeb na szyję i myślisz, że zagranica wtedy nie wejdzie i nie kupi kiedy trzeba?
BYTOM - mam nadzieję, że dojedziesz na początku czerwca w granicę 2,75 - po wynikach za maj (komunie, bierzmowania, ale też wybory, etc.)
O makroekonomii kolega ma mgliste pojęcie, zobacz co wybawca Duda sprawił w 2 dni na szerokim i na złotym. Dokładnie tak jak pisałem. Co ja tam wiem o giełdzie. Rynek dyskontował to już od jakiegoś czasu. Jeśli ktos nie dostrzeba korelacji pomiędzy polityką a giełdą/ekonomią powinien zainwestować w jakąś dobra lokatę.