Niech ktoś może potwierdzi to info, które jest nieoficjalne i tylko szeptem wypowiadane w kuluarach Orphee. Znowu paru dowiedziało się wcześniej i kupowali przed weekendem? To nie fair...
Nic na temat infa nie wiem, ale zastanawia Mnie gdzie ci wszyscy stali bywalcy tego forum, no i jeszcze ta cisza oraz prawie zerowy obrot . Bede wiecej niz rozczarowany jezeli wkrotce czegos sie nie dowiemy. Pozdrawiam
Tez tak mysle, ale mam tez inna teze w Angli jest dzisiaj swieto wiec wolne od pracy podejrzewam pewna grupe osob ze wlasnie tam pracuja i nie pisza bo siedza na stolkach w pracy caly dzien przy komputerze i z nudow na forach sie udzielaja, a tu dzis wolne od pracy :) Pozdrawiam
Dnia 2015-05-25 o godz. 15:37 ~zaciekawiony napisał(a): > Tez tak mysle, ale mam tez inna teze w Angli jest dzisiaj swieto wiec wolne od pracy podejrzewam pewna grupe osob ze wlasnie tam pracuja i nie pisza bo siedza na stolkach w pracy caly dzien przy komputerze i z nudow na forach sie udzielaja, a tu dzis wolne od pracy :) > Pozdrawiam >
Dziś żydowskie święto Lag ba-Omer więc inna grup osób ma też dzisiaj wolne, zależy kto, gdzie i z kim pracuje :).
Ja tak dla przykładu zimne piwo popijam jopiąc się na Morze Egejskie, coś pięknego. Na zewnątrz 28 stopni i wieje ciepły morski wiatr. Z dobrymi informacjami poczekajcie jak wrócę. Pozdrawiam wszystkich stałych niepiszących.
Ktoś z akcjonariuszy Orphee idzie na tą konferencje co ma być w piątek z TT?
zaciekawiony daj sobie na wstrzymanie, nad dobrymi wieściami długo w ciszy się pracuje
Oj Pandorko ja na brak czasu nie narzekam, ale boli mnie ta różnica miedzy nami ze ja własnie patrze na Morze Północne w temperaturze 11 stopni i popijam cydr jabłkowy bo poza whisky tylko to Szkoci potrafią dobrze uwarzyć. Cierpliwie wyczekuje wzrostu kursu który nieuniknione nadejdzie wcześniej czy później. Pozdrawiam
~zaciekawiony[62.30.90.*] cydr proszę bardzo, ale za Morze Północne, nie dziękuje.... mam nadzieje, że jesteś tam dla własnej przyjemności, a nie z konieczności emigracji za chlebem, choć po niedzieli sama się zastanawiam czy nie trzeba będzie się za czymś rozejrzeć, bo ja to ateista jestem i państwo wyznaniowe nie za bardzo mi pasuje
~odczynnik [83.0.162.*] widok mam na meczet w Bodrum i wyspę Kos, tak mniej więcej, dla mnie pogoda idealna rano i wieczorem chłodniej w środku dnia upał, człowiek się nie męczy i w nocy można spać, a woda ciepła, przyjeżdzaj
Fajnie tu się rozprawia ale radzę odrzucić emocje i popatrzeć na spółkę która dopiero wchodzi na orbitę. Mam na myśli Bioton który ma dziś szansę na nowe maksy a w perspektywie osiągniecie ceny minimalnej w stosunku do WK czyli około 21 PLN. Fundamenty bardzo mocne, branża biotechnologiczna extra, cena do zakupu malina! Obserwować i podejmować trafne i szybkie decyzje :)
~odczynnik [83.0.162.*] widok mam na meczet w Bodrum i wyspę Kos, tak mniej więcej, dla mnie pogoda idealna rano i wieczorem chłodniej w środku dnia upał, człowiek się nie męczy i w nocy można spać, a woda ciepła, przyjeżdzaj
Ja w weekend zmienilem ogrzewanie w domu aby piec dogrzewal tylko trzy godziny dziennie. Jakos widoki na meczety mnie nie ruszaja, a wrecz przeciwnie, z tego powodu zaraz po zakonczeniu poryy deszczowej w drugiej polowie pazdziernika wybieram sie nad morze Andemanskie na poludniowym wschodzie Tajlandi jast tam piekna dziewicza wysepka Koh Chang pogoda gwarantowana piekne rafy a owoce morza wbieram z akwarium i kucharz przygotowuje mi je tak jak lubie. Szczerze polecam. Pozdrawiam
~zaciekawiony[62.30.90.*] cydr proszę bardzo, ale za Morze Północne, nie dziękuje.... mam nadzieje, że jesteś tam dla własnej przyjemności, a nie z konieczności emigracji za chlebem, choć po niedzieli sama się zastanawiam czy nie trzeba będzie się za czymś rozejrzeć, bo ja to ateista jestem i państwo wyznaniowe nie za bardzo mi pasuje
Pandoro w odpowiedzi na pytanie niestety nie jestem tu dla przyjemnosci po sierpniu 2007 i moich niezbyt udanych wyczynach na gieldzie w czasie swiatowego kryzysu nie pozostallo mi nic poza dlugami, tak wiec spakowalem sie i siedze tu juz ponad siedem lat, nie chce poruszac tematu polityki by nie wdawac sie w obrazliwa dyskusje z kimkolwiek ale rozumiem twoje patrzenie i tez sie do niego dolanczam. W szkocji nie siedze dla przyjemnosci ale dzieki temu co tu robie stac mnie na zaspakajanie praktycznie wszystkich moich zachcianek i przyjemnosci. Pozdrawiam
o ktoś kupił moje akcje, wielkie dzięki sponsorze będę miała z czego zapłacić rachunek za wakacje :), niech nadal rośnie bo mam jeszcze kartę kredytową do spłacenia
zaciekawiony jesteś wielki i odważny człowiek, czasem życie zmusza do podejmowania ryzykownych decyzji, ale nie każdy ma na to odwagę żeby podejmować wyzwanie, ja tam osobiście to straszny tchórz jestem i pewnie bym w takiej sytuacji została zwykłym alkoholikiem lub narkomanem, bardzo się ciesze że Ci się udało i życzę dalszych sukcesów
Tajlandia, inny świat, inna kultura, inna religia.... może kiedyś, na dziś mnie nie stać, ale Ty baw się dobrze i zjedź za mnie coś co kelner złapie
~odczynnik[83.0.162.*] czekam na Ciebie :)
to co dziś na ORP i CRM to odwrócenie trendu????? niech ktoś kto zna się na wykresach potwierdzi, ja lecę na plażę, miłego dnia i niech nam kurs rośnie
Odpoczywaj Pandoro, dzieki za slowa otuchy, ale najwazniejsze zeby nigdy sie nie poddawac i przec do przodu, a z ta Tajlandia nie jest tak najgorzej ostatnie trzy razy wyjazd na okolo 2 do 3 tygodni nie przekroczy 15k pln za dwie osoby nie korzystam z biur podrozy sam organizuje wyjazd i uwierz mi ze warto. A co do wzrostow to nie wiem co sie dzieje ale prosze o wiecej. Pozdrawiam
Dnia 2015-05-26 o godz. 09:47 ~WATCHER napisał(a): > Dnia 2015-05-25 o godz. 17:17 pandora napisał(a): > > Ktoś z akcjonariuszy Orphee idzie na tą konferencje co ma być w piątek z TT? > > Pandora , o jakiej konferencji mówisz ??? >