TO twoja ostatnia sesja. Pokazełeś, że jesteś gównem,gnojem nic nie wartym. Nic dodać nic ująć.Nie będziesz spał spokojnie. Dlużnicy zapukają do ciebie.
mocno trzymam kciuki za każdego wierzyciela tej spółki, sama nacięłam się na umowę przedwstępna ze spółką córką ganta, mnie udało się kasę odzyskać... Obawiam się jednakże, że ilość wierzycieli ganta jest tak wielka, że ewentualna realizacja roszczeń choćby z hipotek na nieruchomościach spółek celowych bez jakiegoś porządnego profesjonalnego pełnomocnika może okazać się czysto teoretyczna. Ja mam nadzieję, że wszyscy malwersanci tej spółki odpowiedzą za to co zrobili...Bo to wstyd dla tego kraju, że dopuścił do przekrętu na taką skalę gdzie amber gold to przedszkole... I nawet o tym się nie mówi... wstyd.
Dnia 2015-05-23 o godz. 16:51 ~jkgf napisał(a): > jak ci sie nie chce gadac to po co gledxisz,co kogo to interesuje???
Polecam naukę czytania ze zrozumieniem. Gdzie ja coś takiego napisałam? Napisałam ze się o tym nie mówi i to źle... a gadać o tym jak najbardziej mam chec... ta spółka to mafia
mafia dzialajaca legalnie w takim kraju jak Polska. Budopol utopili , ludzi oszukali a wszystko na oczach spoleczenstwa. Mam nadzieje , ze kiedys trafi kosa na kamien.