Środki ze sprzedaży majątku oraz z rozliczonych kontraktów są zdeponowane na koncie syndyka i nie są na tę chwile przekazywane wierzycielom nawet w formie zaliczek, ktoś cię wprowadził w błąd. Zostały tylko uregulowane wierzytelności zabezpieczone hipoteką .
Syndyk niestety nie udziela takich informacji akcjonariuszom tyle mogę powiedzieć,a co do kwoty to możemy tylko spekulować przeglądając ostatni nam znany raport HBP i jej aktywa, ale na pewno jest to kwota znacząca
Maniek przestań zadawać dziecinne pytania, nie wiadomo ile w kasie jest u syndyka, nie rozstrzygnięte spory z NCS i GDDKiA ,nie ma układu na PBG, nie ma pewności do propozycji układowych ,Przypominam że PBG i HBP maja wspólne wierzytelności, mnóstwo niewiadomych
Dnia 2015-05-21 o godz. 13:12 ~maniek napisał(a): > wiem , nakręciłem się ,a sytuacja jest taka że najlepiej zapomnieć o tym na jakiś czas bo faktycznie to potrwa - POZDRAWIAM WSZYSTKICH MAJĄCYCH PAPIER
~maniek, ja prawie codziennie zaglądam tutaj, czy ~narodowy, ~KR czegoś nowego nie wrzucił z frontu. Mikro, albo nawet piko, ale nadzieję mam i mogą nas wyzywać od białoruskich kapitalistów ;-) Również pozdrawiam, D.
Parasol wiatr porwał i co trzeba schronic się pod czereśnią która niema liści ani owoców heeee... heeee.... może ktoś się zapyta o przyczyny haaaaaa... haaaaa... po tłustych latach dla gryzoni muszą przyjśc chude .... w pierdlu powinien byc suchy chleb i woda i robota od rana do wieczora za odpracowanie szkód wyrządzonych także machina chyba ruszyła do naprawy heeee... heeee....