• Panika narasta w olbrzymim tempie Autor: ~gonzo [211.23.248.*]
    Zdesperowany akcjonariat doprowadzi kurs do zera, czuję tłok w poniedziałek na 1gr, chyba bez PKC się nie obejdzie.
    Jest paniaka straszna, ewakuacja wisi w powietrzu.

• Re: Panika narasta w olbrzymim tempie Autor: ~lekka_szydera [87.239.219.*]
    Ja się zastanawiam, czy z tej paniki to nie będzie w ogóle -1 grosz...

Byłbyś zainteresowany? Ja od Ciebie wezmę akcje, a Ty zapłacisz mi za każdą 1 grosz i problem będziesz miał z głowy.

Masz to jak w banku, a co będzie w poniedziałek nie wiadomo...

To jak - deal?
  • Re: Panika narasta w olbrzymim tempie Autor: ~roman [89.71.228.*]
    Wyniki finansowe nie obejmują sprzedaży nowej gry. W zasadzie opierają się o raporty za 
    poprzednie kwartały z kanałów tradycyjnych. Należy się spodziewać istotnej zmiany w 
    wynikach za II kwartał (wyjątek z raportu za I kw.2015)
  • Re: Panika narasta w olbrzymim tempie Autor: ~lekka_szydera [87.239.219.*]
    Wg mnie, to że spółka w obecnej formie idzie do piachu jest pewne. To była ostatnia szansa to AR. Tłustemu z depresją rynek już nie zaufa, nikt nie kupi nowej emisji. czy to jego wina, czy osób zatrudnionych, nie nam to oceniać. Ale jego inwestycje pieniędzy z emisji w spółki typu Vision S.A. coś tam mówią o ilości rozumu.

Jedyny ratunek, że ktoś z zewnątrz z pomysłem wejdzie i odkupi od niego akcje, mimo długów spółki, widząc potencjał produktu. Ale czy taki potencjał istnieje? Po wielkości sprzedaży tego nie widać. Niemniej jednak gdyby ktoś z talentem się za to wziął, to kto wie, są podwaliny uniwersum.. ;-) Ale jeśli nawet, czy będzie się chciał ładować w spółkę z długami oraz bardzo niedobrą historią, zamiast założyć sobie nową spółkę a od Tłustego odkupić ewentualnie licencję? Wątpię.
[x]
NICOGAMES 0,00% 0,01 2015-07-01 16:33:44
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.