• Mispol rowija się! Autor: ~rex [83.142.59.*]
    Zauważyłem w firmie ruchy w pozytywnym znaczeniu. Nowa strona internetowa, co raz śmielej chwalą się swoimi dokonaniami, co raz więcej wytwarzają nowych produktów czyli wszystko idzie we właściwym kierunku.  Mispol  podnosi się z kolan no cóż czekamy cierpliwie i trzymamy kciuki żeby firma stała na nogi i wynagrodziła swoich akcjonariuszy.
  • Re: Mispol rowija się! Autor: ~Mc_Urb [31.0.7.*]
    Takie pytanie,
    Czy w tym roku WZA już się odbyło i ktoś zna jego ustalenia, treść raportu?
    Czu płacą dywidendę, czy przeznaczają zysk na rozwój?

• Re: Mispol rowija się! Autor: ~krecik [94.254.198.*]
    Walne Mispolu jest wyznaczone na 9 czerwca 2015 r. Jednym z pkt. Walnego jest podjęcie uchwały w sprawie obniżenia kapitału zakładowego spółki poprzez umorzenie akcji własnych Spółki. Według mnie poprzez obniżenie kapitału dojdą do progu umożliającego im dokonie przymusowego wykupu reszty akcji za gównianą kasę. Źródlo Monitor 89/2015 poz. 5943.
  • Re: Mispol rowija się! Autor: ~Mc_Urb [5.60.164.*]
    Czy znane są ustalenia z Walnego?
    Wie ktoś czy można otrzymać protokół?

• Re: Mispol rowija się! Autor: ~lobo [31.11.135.*]
    jak umorzyli akcje własne to wzrosla wartosc naszych akcji. trzeba to jeszcze sprawdzic czy moga nas przymusowo wykupic i za jaka cenę. ja sie bede z nimi sądził jak będą chcieli odstawiać takie akcje.
  • Re: Mispol rowija się! Autor: ~rex [83.142.59.*]
    Przymusowo wykupić, to w ogóle możliwe? Dla mnie to komuną zalatuje w tedy jakieś wywłaszczenia to była norma ale w dzisiejszych czasach jeszcze na GPW, Moim zdaniem to nie możliwe. Przecież każdy by tak robił sprzedał akcje na górce kurs zwalił na grosze i zorganizował przymusowy skup. Interes życia. No w każdym razie Ja też tanio skóry nie oddam zbyt wiele to mnie kosztowało pieniędzy i czasu.   
[x]
MISPOL 3,37% 0,92 2014-02-10 15:00:51
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.