• Netia analiza techniczna 9 maja 2015 Autor: kamerdyner-profesora [89.68.99.*]
    Witam was koledzy i koleżanki też,
    Od mojej ostatniej analizy Netii minęły trzy miesiące. Wpadałem tu jedynie od czasu do czasu, aby przeczytać, ale nie było z mojej strony chęci do zabierania głosu, bo co miałem powiedzieć, kiedy wszystko zostało już powiedziane. Przez te trzy miesiące nie próżnowałem. Określiłem z ogromną precyzją punkt wejścia w GTC , oraz JWC. Uważam, że te dwie spółki deweloperskie będą motorem przyszłych wzrostów. trzy dni temu, czyli w środę 6 maja 2015 roku podałem moment zakupu JSW jako dołek z którego spodziewam się wyjścia korekty średnioterminowej wzrostowej. Moje przewidywania o jakich wielokrotnie pisałem na początku tego roku odnośnie wzrostów na GPW jak widać pomalutku się realizują. W 2015 roku, każda moja wypowiedź na forum (a była to znacząca liczba) znalazła swoje potwierdzenie, tak w spadkach jak i we wzrostach.
    No dobra a co z Netią ?
    Moje zdanie w tej kwestii nie uległo zmianie. Mogę jedynie doprecyzować, że ruch boczny akumulacyjny zmierza ku swojemu końcowi. Widać wyraźnie pro wzrostową formację ,,trzech zwyżkujących dołków,, oraz w jej ramach mniejszą formację potwierdzającą ,, niepełnego spadku,,. Nie zmienił się również poziom docelowy o jakim tu wspominałem. Wynosi on nadal 19 złotych. No cóż najtrudniej podać czas w jakim to wszystko miałoby się zrealizować. Jednego można być jednak pewnym. Po wyjściu z procesu wieloletniej akumulacji kurs Netii powinien zmienić kąt wzrostów. Można już obecnie założyć, że będzie on zbliżony do 35 % i da początek nowej formacji tz. ,, Wąskiej Wysokiej Flagi,,.
    Tyle na dzisiaj. Zapewne teraz zlecą się, kruki wrony i stado niedożywionych kundli z podwiniętymi ogonami. Przywykłem już do tego. Psy szczekają a karawana idzie dalej.

Pozdrawiam
    Chodzik Księżycowy
    jak wiecie bezapelacyjnie najlepszy analityk techniczny na forum Bankiera.
  • Re: Netia analiza techniczna 9 maja 2015 Autor: ~lee [217.153.114.*]
    hossa będzie trwać dopóki, dopóty w USA nie zacznie się podwyżka stóp procentowych.
  • Re: Netia analiza techniczna 9 maja 2015 Autor: kamerdyner-profesora [89.68.99.*]
    Trudno nazwać to hossą, a mam na myśli nasz rynek, kiedy 70% spółek w tym roku zaliczyło swoje historyczne minimum.
    Wolałbym to nazwać głupotą PO tym jak zrobiono skok na kasę.

Chodzik Księżycowy
    Na Netii idziemy cały czas spokojnie do wybicia.
    hmm czyżby wyniki słabe? kurs leci w dół :(
  • Re: Netia analiza techniczna 9 maja 2015 Autor: kamerdyner-profesora [89.68.99.*]
    15 maja 2015
    godz. 10.05

Kupuj Netię, cena docelowa 19 złotych
    Chodzik Księżycowy
  • Re: Netia analiza techniczna 9 maja 2015 Autor: ~POgromo [78.10.87.*]
    FENOMENEM JEST TO ZE KTOS KUPUJE SPOLKE KTORA ZMAISTS IE ROZJAC PATRZAC PO WYNKACH ZWIJA BZINES w cudzyslowiu,masakra wyniki mowia wszytsko! zakup tk nic nie zmini poza wyjsciem gotowki a skad na div piniedze?

przeciez az przykro patzrec na zenienie kwita,ofe maja jak dorbze pamietam popracie mnei po 2,5zlN?

wiec podziekowac w ubiegpym roku bedac na entii div byla ale mozna bylo to kupic po 5zl i nitk az tak drastycznego spadku wynikow nie okreslal liczac relanie a tu Pogrom!
    Pogromo,
    po pierwsze pisz po polsku, bo z tego bełkotu trudno coś zrozumieć, no chyba, że piszesz aby pisać.
    po drugie nie masz bladego pojęcia co jest grane, a twoje wywody i myślenie jest na poziomie zielonego szczawia na łące.
    po trzecie pisz pod własnym nikiem
    Pozdrawiam

CK
    Bardzo ładnie,
    zgodnie z planem

CK
    zbierają akcje na poziomie 6,06-612. Klasyka.
  • Re: Netia analiza techniczna 9 maja 2015 Autor: ~dub_bartek [83.6.31.*]
    ludzie maja problemy z innymi operatorami a u mnie netia smiga jak trzeba :D nigdy zadnych problemow dziala super i nie zawiodla wszystko profesjonalnie, i to za jakie smieszne pieniadze..
  • Re: Netia analiza techniczna 9 maja 2015 Autor: ~nerwus [79.98.151.*]
    netia jest jednym z najlepszych wg mnie. jestem ich abonentką od wielu lat i musze przyznac ze spisuja sie na medal. bardzo dobry internet, szybki, nie zacina sie, innego dostawcy bym nie chciala bo jakby mi sie zacinal internet to by mnie to za bardzo denerwowalo :)
  • Re: Netia analiza techniczna 9 maja 2015 Autor: ~tom [93.97.183.*]
    Czesc Nerwus

co sadzisz o kursie czy to wogole da rade ruszyc ? bo mul niesamowity ?

pozdr
    tom
  • NETIA długoterminowo 19 zł - CK - kolorowy-wiatr czeka już 6 lat : ) Autor: ~rozbawiony-bałdyga [89.228.252.*]
    NETIA długoterminowo 19 zł - chodzik księżycowy - vel kamerdyner-profesora vel kolorowy-wiatr  czeka  już 6 lat : )
    Fale Elliotta i mistrz od ich odczytywania ,,najlepszy na forum bankiera" - hahahahaha
    W jakim AT tyś to wyczytał? : )
    kolorowy-wiatr ma wyjątkowego niefarta. Małpa na 10 to pięć razy trafi on raz może dwa.
    Na 1000 rzutów monetą każdemu w 50% reszka wypadnie, a on gdyby chciał reszkę to w 85% wypadnie mu orzeł : )
    .

Autor: ~chodzik księżycowy [89.78.114.*], 2009-06-17 10:24
    Szanowni koledzy i koleżanki też ( nie ma ani jednej ale może się trafi )
    Jak wiecie dla mnie najważniejsza jest analiza techniczna więc podam Wam powód mojego zainteresowania Netią i zanim zaczniecie podskakiwać ze śmiechu zróbcie jedno, mianowicie zapiszcie sobie w notesie pod datą dzisiejszą, że chodzik księżycowy
    napisał takie to a takie zdanie.
    Netia moi Panowie zakończy wzrosty na poziomie około 19 złotych...
    Kto jeszcze nie pękł ze śmiechu niech podniesie rękę. Nie widzę nikogo, znaczy smiejecie się aż Was brzuchy bolą nieprawdaż ? Macie tu ze mnie niezły ubaw na tym forum, ale cóż zrobić jak wielokrotnie pisałem chodzę sobie po księżycu a z tej perspektywy widać to czego Wy na ziemi nie dostrzegacie...

https://www.bankier.pl/forum/temat_posmiejecie-sie-az-was-brzuch-rozboli,7150969.html
  • NETIA długoterminowo 19 zł - CK - kolorowy-wiatr czeka już 6 lat : ) Autor: ~sdsd [148.198.41.*]
    kamerdyner-profesora przecież to najwybitniejszy specjalista tutaj! Jeśli nie widzicie 19 PLN na Netii to znaczy, że jesteście ślepi!
  • NETIA długoterminowo 19 zł - CK - kolorowy-wiatr czeka już 6 lat : ) Autor: ~7-lat [89.228.73.*]
    NETIA długoterminowo 19 zł - chodzik księżycowy - vel kamerdyner-profesora vel kolorowy-wiatr  czeka  już 6 lat : )
    Fale Elliotta i mistrz od ich odczytywania ,,najlepszy na forum bankiera" - hahahahaha
  • NETIA długoterminowo 19 zł - CK - kolorowy-wiatr czeka już 6 lat : ) Autor: ~rozbawiony-bałdyga [89.228.74.*]
    Dnia 2016-03-10 o godz. 15:24 ~7-lat napisał(a):
    > NETIA długoterminowo 19 zł - chodzik księżycowy - vel kamerdyner-profesora vel kolorowy-wiatr  czeka  już 6 lat : )
    > Fale Elliotta i mistrz od ich odczytywania ,,najlepszy na forum bankiera" - hahahahaha

To ile jeszcze będziemy czekać?
[x]
NETIA 0,00% 6,94 2021-07-29 12:41:17
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.