• brak zainteresowania Autor: ~lekka_szydera [87.239.219.*]
    Brak zainteresowania, ale wygląda raczej popytowo w sumie. Sypacz jeśli podsypuje to nie bardzo chce poniżej 0,50 sprzedawać.

Naiwnych kupujących brak i bardzo dobrze.
  • Re: brak zainteresowania Autor: ~ribi [79.191.174.*]
    piekna sytuacja.... nikt nie ma akcji wszyscy czekają niżej a kurs w swoim przedziale :)
  • Re: brak zainteresowania Autor: ~Jan [159.205.37.*]
    Ciekawe na co czekają.
  • Re: brak zainteresowania Autor: ~666 [95.40.79.*]
    jak myślisz ribi ruszymy od Poniedziałku pod raport powinno jeszcze coś podejść... chyba że każdy wyczekuje i ruszymy dopiero z tydzień...
  • Re: brak zainteresowania Autor: ~lekka_szydera [87.239.219.*]
    W zasadzie wszyscy drobni na stratach. Sprzedawanie z ich pozycji przed raportem byłoby niecelowe. Uśrednianie tym bardziej.

Do raportu jak będą jakieś większe ruchy to raczej pochodzące od insiderów. Ale dużych zwyżek nie spodziewałbym się. Zły raport = piach na wiele tygodni, do czasu jakiejś ściemy, która kupi rynek, ale już ze sporo niższego poziomu ceny. Dobry raport = cel 0,70-0,80.
  • Re: brak zainteresowania Autor: ~1916 [46.186.7.*]
    CAMERON nie kupi ale duda weżmie pare sztuk .
    chyba średnio rozgarnięty żółw widzi , ze jest tzw marazm w którym widać , ze ulicy brak wszyscy czekaja na akcje taniej ( powychodzili ) a kurs jakoś po korekcie z 98 gr chodzi w przedziale 47-53 gr.
    Mała iskra i moze być 1 zł ale z drugiej strony moze być i 40 gr.

wg mnie ktoś to rozegrał perferkcyjnie i wszystko zbiega sie z czasem. zbieranie papieru potem upychanie i znanizanie miedzy saoba stad mielismy obroty a teraz widzimi tzw dosciskanie moim zdaniem przed wybiciem bo 15 jest raport i wszystko co mamy/mielismy dotychczas idzie o date 15 maja. Moje zdanie.
  • Re: brak zainteresowania Autor: ~666 [95.40.79.*]
    na razie dobrą informacją jest brak komunikatu o zmniejszeniu posiadania jeżeli do Piątku się nie pojawi to będzie dobrze
  • Re: brak zainteresowania Autor: ~kociuba2003 [176.100.195.*]
    ktoś winduje i sprzedaje na górce, a potem kupuje na dołku po wszystkim jak już jest cicho.... ten wolumen to sprawdzanie czy wszyscy siedzą juz na duupach i czy można dalej jechać do góry.... ten sam ktoś przed raportem chce pomnożyć swoje zaangażowanie czyli coś musi wiedzieć więcej niż my.... jak by chciał pozbyć się papieru to by nie odkupował wszystkiego na dołku tak jak to było robione teraz.... kroi sie coś większego niż sie spodziewamy....o wiele wiekszego
    i ja jestem tego samego zdania.
    wszystko sie rozgrywa o 15 maja.
    dlaczego w ogóle nie komentujemy sprawy dotyczącej spółki :

społka ma w chwili obecnej kapitalizacje na poziomie 1,6 mln zł a zysku samego za 1 kwartał 422 tys zł !

jest druga taka spółka na NC ? Pokażcie mi ja to zainwestuje tam pieniadze !
    Bo nie bardzo jest co komentować?

Kwota zysku jest bardzo niska nominalnie i nie wiadomo czy nie jednorazowy pozytywny wyskok.

Brak zainteresowania firmą ze strony jakiegokolwiek inwestora pomimo konieczności zainwestowania relatywnie niewielkich środków sporo mówi.

Wg mnie obecnie ważniejsze jest to w jakim stopniu Satus albo prezes opuszczają pokład, to znacznie więcej powie o szansach na najbliższa przyszłość niż tabelki z raportu okresowego, A raportów bieżących o przychodach i zyskach brak.
  • Re: brak zainteresowania Autor: ~S20 [193.200.47.*]
    a zobaczcie na AD od h nizej....czyzbym sie w konia...zrobil?>>>
  • Re: brak zainteresowania Autor: ~wasyl [93.176.209.*]
    BIOMASS
    jak to brak raportów ? masz raporty podawane kwartale roczne, bo za bardzo nie rozumiem o co chodzi.

No to mam okresowe, publikowane ze sporym opóźnieniem. Wiele spółek podaje raporty miesięczne.
    a to , że spółka została w 2014 roku najbardziej innowacyjna spółk roku ? też wg Ciebie nie ma co komentować ?
    No ale to już zostało dawno zdyskontowane. Nie ma bieżących danych finansowych ani informacji o klientach, to i nie ma o czym dyskutować.

Zresztą do takich tytułów warto podchodzić z dystansem. Była taka spółka która też dostawała tytuły m. in. Gazeli Biznesu.

Nazywała się PSW Capital S.A.
[x]
BINARY -5,91% 3,50 2026-05-15 12:15:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.