Jak widac po zarejestowanych osobach na walnym zgromadzeniu akcjonariuszy w posiadaniu tych osob poza glownymi akcjonariuszami jest 415k akcji z ogolnie dostepnych 1310k czyli pozostaje nam ok 890k akcji
Przychody netto ze sprzedazy sa o ponad 40% wieksze niz przed rokiem z czego 100% przychodow stanowi sprzedaz produktow a przed rokiem bylo to 60% calosci przychodow
Zysk z dzialalnosci operacyjnej jest blisko 400% wiekszy niz przed rokiem a sam zysk netto 1400% wiekszy niz za 1 kwartal ubieglego roku
Duza czesc z podpisanych dotychczas 2100 umow abonenckich byla zawarta w roznych miesiacach kwartalu wobec czego caly kwartal nie obejmowal wszystkich przychodow z podpisanych umow wiec nalezy spodziewac sie coraz bardziej dynamicznych wzrostow przychodow ze sprzedazy co przelozy sie na zyski w nastepnych kwartalach dodajac do tego nowych klientow generujacych kolejne przychody dla spolki
30 czerwca planowane jest zakonczenie inwestycji a wartosc obu projektow wynosi 21,5mln zl czyli 3x dzisiejszej kapitalizacji spolki
Na WZA z dnia 6 maja zatwierdzono mozliwosc emisji obligacji na 10 mln zl !
Kwestia czasu a kurs bedzie kilkakrotnie wyzej niz dzisiaj
Ps.Prosze mi nie pisac o naganianiu z mojej strony bo jestem tutaj znacznie dluzej niz 99% z was i skupywalem akcje gdy byly grubo ponizej 1zl...i zapraszam na Novavis bo tam rowniez szykuje sie petarda - wystarczy czytac moje wpisy na forum aby zrozumiec sytuacje
Najzabawniejsze jest to że na tym forum,niektórzy myślą że mają wpływ na sprzedaż lub kupowanie akcji przez innych.Każdy wie że czytanie naszych wypocin jest na zasadzie ciekawostek z nudów.
i git, nie sądzę aby jeszcze taka promocja się pojawiła :) Kapitały własne znacznie przewyższają obecną kapitalizację a tu wywalają jakby to był bankrut :)