Nic się nie dzieje bo Panowie z RN mają związane ręce.z jednej strony czekają na kredyt z drugiej zastanawiają się czy ich nie oszukują.boją się coś ruszyć żeby pcg ich nie wyautował. z jednej strony to wszystko wygląda podejrzanie a z drugiej nie chce się wierzyć że ktoś sfałszował tyle dokumentów.pcg sie dobrze zabezpieczył . MY chcielibyśmy mieć tylko informację bezpośrednio z BOA czy nasz Depek coś dostanie i mniej więcej kiedy i czy wogóle o nas wiedzą.ŁASKI NIE ROBIĄ WSZYSCY KTÓRZY WZIĘLI NASZE PIENIĄDZE ALBO NAM DAJĄ KONKRETY ALBO NIECH ZWRACAJĄ NASZĄ KASĘ JAK NIE MOGĄ DAĆ TEGO CO OFEROWALI.TAKIE ZABAWY W KOTKA I MYSZKĘ TO W PRZEDSZKOLU!!!!!!!!!!!!!!
Dzisiaj mam taką możliwość-po sprzedaży akcji - co wielu z Was zarzucało mi jako zarzut- uznając ,że lepszy jest zysk wirtualny niż rzeczywisty-nie będę wskazywał po imieniu,bo wiemy wszyscy o kogo chodzi- spojrzeć na takową sytuację z neutralnego punktu widzenia-po pierwsze-należy zrealizować postanowienie Zarządu giełdy-umożliwi to notowanie akcji na giełdzie i przywróci wiarygodność spółce jako podmiotu-na temat wiarygodności spółki też pisałem wiele razy i zawsze z negatywnym odbiorem starej gwardii dependa-po drugie-ujawnić w części do publicznej wiadomości umowę z POŚREDNIKIEM-po trzecie-zobowiązać Zarząd Spółki do przedłożenia faktycznego stanu zabezpieczeń kredytu-po czwarte-przedkładać akcjonariuszom komunikaty z zewnątrz autoryzowane- stanowisko i podpis i data z możliwościa do wglądu z pisownią oryginalną-po piąte-przedłożyć akcjonariuszom ,faktyczny stan aktualny procedowania,uwzględniając procentowo możliwość uzyskania środków finansowych-w sytuacji w jakiej obecnie znajduje się Spółka[wykluczona z notowań giełdowych ]Pozdrawiam znachora -obecnego na akcjach United
Martin tu jest pare osob , ktore maja wciaz sporo akcji. Ty sprzedales i ok, ale nie dlatego ,ze ich zawiesza. W tej chwili mamy gieldowegp pata i sam sie zastanawiam jak to sie skonczy. Mnie w tym wszytskim dziwi, ze glowny akcjonariusz nawet jakiegokolwiek komentarza nie zamiescil, a przeciez pare pln w to wszystko wsadzil - coz, bogatemu wolno. Bezposrednie skierowanie sie z zapytaniem do BoA to najlepsze w tej sytuacji. Chyba, ze spolka jest bardzo pewna swego i oczywiscie wie wiecej niz my.
Nie chcę już was dołować lecz nie wygląda to najlepiej . A jeśli chodzi o głównych akcjonariuszy to oni mogli stać za tymi tak zwanymi kółeczkami chyba że wy zarabialiście na tych kółkach. o ile sie nie mylę to jeden z tych akcjonariuszy płacił kare za brak informacji o sprzedaży i kupnie akcji lecz nie jestem 100% pewien pozdrawiam i życze odwieszenia
Wpakowali kupę kasy swojej i naszej w ten cały pcg.teraz trzęsą portkami bo nie mogą nic zrobić pewnie podpisali jakiś paragraf w umowie zakazujący przedstawiania dokumentów osobom trzecim pod grożbą zerwania umowy więc nie mają wyboru muszą się podporządkować ludziom z pcg i czekać .TYLKO PYTANIE NA CO?????????????????????????????????.Boją się że jak zaczną działać na własną ręke i coś węszyć to ich pcg wyrzuci z syndykatu.mają pewnie sporo dokumentów podpisanych z pcg ale czy chociaż jeden z nich pcg przekazał do do BOA tego oprócz pcg nie wie nikt..jeśli pcg to oszuści to w BOA nic o Dependzie nie wiedzą a jeśli ktoś zacznie węszyć to będą mieli świetny powód żeby Dependa wykluczyć i mamy pata.Trzeba będzie się uzbroić w cierpliwość jeszcze na długie długie miesiące bo pcg będzie stale wymyślać nowe przeszkody a my możemy tylko czekać i żyć nadzieją na szczęśliwy koniec.Oby to nie było prawdą bo koniec może być dla niektórych bolesny. w bardzo trudnej sytuacja moim zdaniem znalazł się Depend
powinni dac czas na audyt, audytu nie ma to spolke powinni wywalic z zarzadem na zbity pysk z gpw + dodatkowo zabronic pelnienia podobnych funkcji w innych spolkach tym ......... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a ze prawo jest robione pod ich samych to mamy obecna sytuacje na ktora nikt nie ma wplywu
z drugiej strony sobol wyprodukowl niezle g.... NC
Czy te farse da sie jeszcze dluzej ciagnac? Chyba nie. Albo dostana kredyt albo podadza informacje, ze po weryfikacji dokumentow dostali odmowe. Ta kwestia powinna wyjasnic sie w najblizszym czasie. Niestety, duzo bardziej prawdopodobna jest wersja druga.