enforces [89.228.201.*] 2015-05-08 02:13 wyprowadzę cię z błędu bo chyba masz akcje ale nie wiesz nic o spółce. Fundusz na "I" to fundusz zamknięty i są tam zgromadzone akcje Kolańskiego.
Czyli ppp nie zna podstawowych informacji odnośnie Coliana ?
widac się nie zna ale nie musi . jest dopiero 2 miesiące na papierze więc wszystko przed nim. A swoją drogą jak dużo zależy od interpretacji faktów :) To w koncu JKolański pożyczył swojej spolce pieniądze przez emisję po 2,15 czy nie? Enforces odpowiedz.
Ipopema będzie realizować zysk to pewne ale kurs jeszcze nie został napompowany. Na dzień dzisiejszy Colian został oddłużony co będzie widać po wynikach półrocznych. A jak już zostanie rozwiązana sprawa z Helleną to nie powinno być już żadnych przesłanek do odwrócenia trendu.
Póki co nie możemy wciąż przebić 3.60 więc o jakim napompowaniu tu jest mowa? I do 15-tego pewnie znowu nie przebijemy a będziemy się kręcić wokół tego poziomu. A potem okaże się że geniusz wąs znowu coś odpisał i wynik finansowy będzie jak zwykle poniżej oczekiwań.
PS. Widzieliście reklamę w telewizji Grześków? "Dziecku żałujesz". Jak dla mnie to obciach i poziom wioski. Czy was sam wymyśla te reklamy bo tak mi to wygląda:-)
Lipo, właśnie jeszcze nie napompowali. Co do reklamy to najlepsza jest ta, która szokuje czyli wszystko ok bo szczęka Ci opadła :). A wiochy nie obrażaj bo póki co robi największą sprzedaż oranżady, grześków, familijnych itd. W marketach króluje Wawel ale to inna liga. Za to Colian to,, swojska klasa"dlatego miejsce jego jest na wsiach i sklepach osiedlowych.
Też zwracam uwagę na reklamę bo mam akcje, na giełdzie gra z 3% ludzi dlatego nam reklama może się nie podobać najważniejsze by pozostałym się spodobała :) Póki co kurs trwalenie może przebić 3,60