• info Autor: ~Marek [37.128.83.*]
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/COLIAN-HOLDING-SA-Informacja-o-zawarciu-znaczacej-umowy-7256998.html
  • Re: info Autor: ~_ppp_ [31.135.22.*]
    a można było kiedyś kupić po 2,15 tak jak Ipomea - mam nadzieję, że nie będą realizować zysków
    Ps. nie wiem czy widzieliście wyniki Otmuchowa?
  • Re: info Autor: ~Lipo [77.255.108.*]
    Nie będą realizować? A kto bogatemu zabroni? Kupić można było nawet poniżej 2 zł. ale kto wtedy myślałł o kupowaniu jak to leciało na ryja.
  • Re: info Autor: ~Jga [188.147.23.*]
    Byłes w sklepie? Wawel i wedel rządzi Towar impulsywny tak jak wąs Po długiej znajomosci tyłek boli
  • Re: info Autor: ~84Felek [89.65.226.*]
    Czyli mamy jeszcze duzy pootencjał.
  • Re: info Autor: ~_ppp_ [31.135.22.*]
    w jednym z marketów druga butelka hellenki za 1 zł ;)
  • Re: info Autor: enforces [89.228.201.*]
    wyprowadzę cię z błędu bo chyba masz akcje ale nie wiesz nic o spółce. Fundusz na "I" to fundusz zamknięty i są tam zgromadzone akcje Kolańskiego.
  • Re: info Autor: ~alan [217.70.49.*]
    enforces [89.228.201.*] 2015-05-08 02:13
    wyprowadzę cię z błędu bo chyba masz akcje ale nie wiesz nic o spółce. Fundusz na "I" to fundusz zamknięty i są tam zgromadzone akcje Kolańskiego.

Czyli ppp nie zna podstawowych informacji odnośnie Coliana ?
  • Re: info Autor: ~heh [31.61.140.*]
    widac się nie zna ale nie musi . jest dopiero 2 miesiące na papierze więc wszystko przed nim. A swoją drogą jak dużo zależy od interpretacji faktów :)
    To w koncu JKolański pożyczył swojej spolce pieniądze przez emisję po 2,15 czy nie? Enforces odpowiedz.
  • Re: info Autor: ~prot [84.10.177.*]
    Ipopema będzie realizować zysk to pewne ale kurs jeszcze nie został napompowany. Na dzień dzisiejszy Colian został oddłużony co będzie widać po wynikach półrocznych. A jak już zostanie rozwiązana sprawa z Helleną to nie powinno być już żadnych przesłanek do odwrócenia trendu.
  • Re: info Autor: ~Lipo [77.255.102.*]
    Póki co nie możemy wciąż przebić 3.60 więc o jakim napompowaniu tu jest mowa? I do 15-tego pewnie znowu nie przebijemy a będziemy się kręcić wokół tego poziomu. A potem okaże się że geniusz wąs znowu coś odpisał i wynik finansowy będzie jak zwykle poniżej oczekiwań.

PS. Widzieliście reklamę w telewizji Grześków? "Dziecku żałujesz". Jak dla mnie to obciach i poziom wioski. Czy was sam wymyśla te reklamy bo tak mi to wygląda:-)

Lipo, właśnie jeszcze nie napompowali. Co do reklamy to najlepsza jest ta, która szokuje czyli wszystko ok bo szczęka Ci opadła :). A wiochy nie obrażaj bo póki co robi największą sprzedaż oranżady, grześków, familijnych itd. W marketach króluje Wawel ale to inna liga. Za to Colian to,, swojska klasa"dlatego miejsce jego jest na wsiach i sklepach osiedlowych.
  • Re: info Autor: ~Lipo [159.205.199.*]
    Ale mnie ta reklama wcale nie zszokowała. Zapamiętałem ja tylko dlatego bo mam akcje Coliana. W przeciwnym razie nawet bym jej nie zauważył.
    Też zwracam uwagę na reklamę bo mam akcje, na giełdzie gra z 3% ludzi dlatego nam reklama może się nie podobać najważniejsze by pozostałym się spodobała :)
    Póki co kurs trwalenie może przebić 3,60
[x]
COLIAN 0,00% 4,08 2018-07-19 12:56:08
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.