• ROZDZIAŁ P.T. BINARY HELIX Autor: ~1020 [176.221.120.*]
    uważam za zamknięty. Karty zostały rozdane /czyt. palta/.
    Ulica dokona reszty czyli zwały do bazy tzn. 10-20 gr.
    Mówiłem nie tykać srajtaśmy.
    Trzymajcie sie "ciepło".

• Re: ROZDZIAŁ P.T. BINARY HELIX Autor: ~ribi [79.191.181.*]
    oooooo heheh kogo ja widze :)

heh :) skoro jesteś i naganiasz jest jedno wyjscie : ładowac ile sie da ! ! !

za kazdym razem kiedy mówiłeś ze to msiec nie tykac kurs rósł o 300 % :)
    skoro już tak zaczynasz pisąc jestem pewny ze bedzie znowu rajd :)

mysle ze jesteś związany i cos wiesz bo zawsze ale to zawsze pojawiasz sie w kluczowych momentach i naganiasz :)

albo po prostu jestes tak niedouczony i takim leszcze ze w momencie kiedy spekuła chce wystarszyc ty widzisz najwiekszy strach i wtedy zaczyna sie radj :)

poczytajcie jego wpisy i zobaczycie pewna zalezność :)

no to teraz jestem spokojny :)
  • Re: ROZDZIAŁ P.T. BINARY HELIX Autor: ~1916 [89.228.20.*]
    j.w. pozdrawiam UBRANYCH > WSZYSTKO OKI ścierwo kwiczy .
  • Re: ROZDZIAŁ P.T. BINARY HELIX Autor: ~1020 [176.221.120.*]
    Tym razem to już jak to mówią GAME OVER.

• Re: ROZDZIAŁ P.T. BINARY HELIX Autor: ~Czarek [31.61.131.*]
    1020 nie osmieszaj sie bo to akurat prawda po poprzedniej korekcie I podwójnym dnie takim jak mamy teraz pisalem dokladnie to samo. A kurs poszybowal 200 %zreszta widac podobieństwo. Ze Ci nie wstyd jest to jest najgorsze
    Ty zbierasz juz z ukrytego na 50 gr i oklamujesz ludzib? Twoje zagrywki.
    Ribi kolego sympatyczny. Ktoś tu kiedyś napisał, że jesteś kaleka inwestycyjny. I ja niestety musze mu przyznać racje.
    Pirerniczysz o kilkuset reduktorach z artykułu:
    http://eko.pb.pl/3019713,94164,firmy-przeplacaja-za-prad
    Nawet nie zadałeś sobie tyle trudu, żeby sprawdzić daty artykułu.
    Otóż:
    http://binaryhelix.eu/artykul_oszczednosc_puls_biznesu.html
    Jak widzisz ten artykuł jest z 16.VIII.2012r.
    Wiem, że jeszcze bedziesz widział w tym plusy ale poprostu nie pogrążąj się już.

A od jutra obroty jak w warzywniaku i niebawem info kto sie wysypał :D
    A kto sypie to bardziej rozgarnięci wiedzą.
    Czekam na 10-20 gr. Tam sie spotkamy.
    artykułow jest masa a ty akurat zmanipulowałes do tego stopnia ze pokazales jakis stary !

UWAZAJCIE NA TEGO TYPA ! pojawil sie nagania i juz nie ma komu sypac !

on zniecheca do kupna w momencie kiedy korekta dobiega konca :)

zaraz odszukam wczesniejszych jego postów przy 20 gr potem przy 37 gr :) PISALES TO SAMO ! KURS POSZEDŁ NA 98 GR
    No to akurat masz jak w banku. W przyszlym tygodniu bedziesz mogla lykac po10-20 gr. tylko, ze juz nie bedzisz chciala hehehe.
    Nagonka trwa. Brrrrrrrrrac bo bedzie 3 zl.
    Ciekawe czy jeszcze beda biorcy tej srajtasmy czy tylko jak ostatnio dawcy :)

utor: ~1020[94.254.198.*]2015-04-25 07:55Opublikowano przy kursie: 0,37 zł, zmiana od tamtej pory: 40,54%
    GAME OVER > papier w rękach ulicy.
    https://www.bankier.pl/forum/temat_przeciez-tu-bedzie-2-3-zl-minimum-442-tys-zl-zysku-za-kwartal,17212679.html

cały link do dyskusji.

gdzie byłes jak rosło z 30 gr na 98 gr ? pisales przy 3x gr zeby nie tykać ODDASZ LUDIOM PIENIADZE ?

i teraz znowy po podwójnym dnie zes przylaz i piszesz dokłądnie to samo !

MASZ HONORU TROCHE ?
    zdaje sobie sprawe z tego ze internet to brak pokazywania japy i nazwiska wiec honor schodzi na dalszy plan ale dlaczego w momencie kiedy poprzednio kurs spadł z 77 gr ma 3x gr pisales to samo... ? nastepnie kurs z 3x gr poszedł na 98 gr ... gdzie wtedy byleś de billu ? i znowu plecisz dokłądnie ale to dokłądnie ten sam spam ! ! !
    pamietasz jak ci pisałem kupuj leszczu bo masz okazje ? bys zarobił prawie 200 % DWIEŚCIE ! ! !

to posłuchaj sie tym razem to zarobisz troche grosza ! ! ! bierz ile masz kasy bo jest wybicie z podwójnego dna :)
    GAME OVER > frustracja i spam .
    Dnia 2015-05-06 o godz. 15:43 ~1916 napisał(a):
    > GAME OVER > frustracja i spam .

Zgadza się. Gasim światło !!!
    Zastanów sie co piszesz. Ja kłade ludziom reke na enterze ?
    To może ja zapytam -
    oddasz ludziom pieniądze jak naganialeś przy 90 gr ???

Co do artykułu to nic nie zmanipulowałem oto twoj post:
    https://www.bankier.pl/forum/temat_re-http-eko-pb-pl-3019713-94164-firmy-przeplacaja-za-prad,17232163.html

nikogo nie naganiałem przy 90 gr pisze tylko i wyłacznie o faktach.

spółka zarobiła 442 tys zł za kwartał gdzie też pisales ze to kłąmsto i raport wklejalem ci wielokrotnie

społka w listopadzie 2014 roku dostała nagrode w plebiscycie innowacyjnosc roku

społka jest w finalnej fazie podpisania umowy z inwestorem

jak znowu to oszukasz ? wkleić ci po raz 10 raport czy twierdzisz ze raport tez to klamstwo bo tobie sie tak podoba ?
    znowu oszukujesz ludzi i zachecasz do sprzedazy akcji w dołku jak było w przypadku korekty z 77 na 3x gr

JAKI MASZ W TYM CEL ?
    Tu akurat przyznam ribiemu racje. Pamietam wasze dyakusje bonjestem dlugo na spółce i czytam forum. Nie wiem czemu to tobisz 1020 ale wtedy tez robiles wszystko zeby nagonic na spadki a kurs poszybowal prawie do 1 zl to ciebie nie bylo. Jestes znowu po korekcie. Moze jestes takim wskaznikiem. Pojawiasz sie naganiasz na spadki to trzeba brac?
    jeśli tak uważasz to do bólu tankuj. po 51 ci nasypią po uszy jak sie podstawisz za popychaczem :D

Zresztą na każdym poziomie papira do bólu.
  • Re: ROZDZIAŁ P.T. BINARY HELIX Autor: ~kociuba2003 [176.100.195.*]
    przypominam wszystkim, że dzisiaj trzeci dzień korekty :))) powrócił z syberii 1020, a to oznacza wzrosty bardzo dobre :)
    i podobna sytuacja wybicia z podwójnego dna.

Po korekcie, nie ma komu sypać ,podwójne dno. 1020 inwestorze co to oznacza ? :)
  • Re: ROZDZIAŁ P.T. BINARY HELIX Autor: ~666 [31.0.3.*]
    kociba sprzedałeś columbasa????
    Dnia 2015-05-06 o godz. 16:34 ~666 napisał(a):
    > kociba sprzedałeś columbasa????

trochę oddałem bo potrzebowałem troche golda na binarego :D . Columbus zmierza na 0,1x i będzie zarąbista panika.... już jest każdy boi się papiera jak ognia i taka właśnie ma być bo kurs ma iść na poziomy 0,1x zrobili pewien przekręt, a wdrożenie ustawy OZE nadało im genialny grunt do pewnego zabiegu... nie mogę powiedzieć więcej podpowiem tylko tyle, że FERDEK z którego robią świra i kolega Ryszard z którego robią maga od kresek oni mają rację. A to, że cena przez jakiś czas będzie na poziomie 0,1x to tylko okazja do dobierania. FF będzie ciekawy, aż szczena każdemu opadnie tuż przed raportem w lipcu :) póki co będę mielił troche na 2 innych spółkach. Columbusa narazie zostawiam z pakietem bo boję się, że nie dokupię... na bierząco zbierają po każdej cenie już odebrali z ulicy 10% całego akcjonariatu prawie 1,6mln w jeden dzień!! :D Dorotka to niezła jajcara i wydaje mi sie, że ją w telefonie dzisiaj słyszałem jak się śmiała :D no ale ale jeśli nie zbiera ona od wczoraj to oznacza, że ja koledzy wydymali grubo na akcjach :) to takie moje myślenie w temacie Columbusa... a co masz tam jakiś pakiecik?
    Dnia 2015-05-06 o godz. 17:08 ~kociuba2003 napisał(a):
    > Dnia 2015-05-06 o godz. 16:34 ~666 napisał(a):
    > > kociba sprzedałeś columbasa????
    >
    > trochę oddałem bo potrzebowałem troche golda na binarego :D . Columbus zmierza na 0,1x i będzie zarąbista panika.... już jest każdy boi się papiera jak ognia i taka właśnie ma być bo kurs ma iść na poziomy 0,1x zrobili pewien przekręt, a wdrożenie ustawy OZE nadało im genialny grunt do pewnego zabiegu... nie mogę powiedzieć więcej podpowiem tylko tyle, że FERDEK z którego robią świra i kolega Ryszard z którego robią maga od kresek oni mają rację. A to, że cena przez jakiś czas będzie na poziomie 0,1x to tylko okazja do dobierania. FF będzie ciekawy, aż szczena każdemu opadnie tuż przed raportem w lipcu :) póki co będę mielił troche na 2 innych spółkach. Columbusa narazie zostawiam z pakietem bo boję się, że nie dokupię... na bierząco zbierają po każdej cenie już odebrali z ulicy 10% całego akcjonariatu prawie 1,6mln w jeden dzień!! :D Dorotka to niezła jajcara i wydaje mi sie, że ją w telefonie dzisiaj słyszałem jak się śmiała :D no ale ale jeśli nie zbiera ona od wczoraj to oznacza, że ja koledzy wydymali grubo na akcjach :) to takie moje myślenie w temacie Columbusa... a co masz tam jakiś pakiecik?

oczywiście to jest tylko moje prywatne zdanie i żadnych poufnych informacji nie posiadam. to co napisałem jest jedynie wynikiem rozmyślania nad strategią spółki czyli tzw. AS - analiza strategiczna. Jest to moja własna metoda analizowania kompilacji zdarzeń występujacych w czasie i ma charakter osobistych myśli udostępnionych publicznie. Treść tych myśli nie może być brana pod uwagę w decyzjach inwestorskich, ani żadnych innych.
  • Re: ROZDZIAŁ P.T. BINARY HELIX Autor: ~666 [5.172.233.*]
    Nie mam ale obserwuje nawet pisałem z prezesem na każdego maila mi odpowiedział wydawał się równy chłop szkoda ze odszedł. .. ale z tego co wcześniej rozkminialwm to poprzez firmę miał chyba z zona 700 kilo wiec nie wiem o co chodzi mi pisał że nie posiada akcji ale przecież prawdy nie powie

Sugar Life sp. z o.o. 
    To chyba jego firma zależna lub jako prezes Columbusa nią tez nadzorowal

Dnia 2015-05-06 o godz. 17:32 ~666 napisał(a):
    >  Sugar Life sp. z o.o. 
    > To chyba jego firma zależna lub jako prezes Columbusa nią tez nadzorowal
    >

czy oznacza to, że on zbiera akcje ale jako Sugar Life, a nie jako osoba z imienia i nazwiska? Powiem Ci tyle, że jak dzwoniłem do nich po południu to mieli znakomite humory tam w tle słychać ich było. Spadki były ogromne w ten czas i zadaj sobie pytanie, kto może być zadowolony ze spadków własnej firmy? A jeśli juz są zadowoleni to dlaczego zależy im na niskim kursie? :D a dodatkowo po co puszczali w ulice spory pakiet od dłuższego czasu po 4xgr. a przy 35gr. już pusciła ulica, którą jedną dziurką od nosa wciągnięto na 1,5mln akcji? Czy to, że na krótki czas przed mega spadkami pojawiły się niedźwiadki jest przypadkiem? Wszystko jest bardzo dobrze zaplanowane. Celowo nie dają komunikatów przy każdym zleceniu jak to było wcześniej po to by ludzi wystraszyć. A najlepsza zagrywka to było zwiększenie FF ( bo na forach głośno było o FF dlatego tym się zajeli bo to ich trzymało ) do poziomu 50% Mają tam niezły ubaw bo pewnie wydzwaniają ludzie z zapytaniami o sytuację. Jestem pewny że wszystkie założenia się spełnią i naganiaczy na spadki i teorie FREDKA i ryszarda. AT, AF, AS pokrywają się w połowie lipca, a wtedy jest raport ten prawdziwy bo za Q1 nic tam nie znajdziemy ciekawego i od tego momentu Columbus zostanie ogłoszony bankrutem ale tylko przez naganiaczy. Columbus to spektakularna perełka z zarządem strategicznym :)
    Mógłby przyjść tu jakiś gogus z kapitałem 300000 tys. Jak na columbusie i zabrać zabaweczki tym cwaniaczka co tak miala mnie byłoby na to stać ale nie w tym momencie obecnie mam zainwestowane spore pieniądze w nieruchomosci gdyż są tanie jak nigdy..
    Zobacz wątki dotyczące Binary HelixZobacz profil Binary Helix 
    Autor: ~1020[176.221.120.*]2015-05-06 15:27
    Opublikowano przy kursie: 0,53 zł, zmiana od tamtej pory: -3,77%
    Re: ROZDZIAŁ P.T. BINARY HELIX
    A kto sypie to bardziej rozgarnięci wiedzą.
    Czekam na 10-20 gr. Tam sie spotkamy

Jak tam 3 zł ???
    Czekamy dalej na wieści od Satusa :D a zarazem na 10-20 gr.
    Trzymajcie sie "ciepło".
  • Re: ROZDZIAŁ P.T. BINARY HELIX Autor: ~1010 [176.221.120.*]
    Dnia 2015-05-12 o godz. 09:34 ~1020 napisał(a):
    >Zobacz wątki dotyczące Binary HelixZobacz profil Binary Helix
    > Autor: ~1020[176.221.120.*]2015-05-06 15:27
    > Opublikowano przy kursie: 0,53 zł, zmiana od tamtej pory: -3,77%
    > Re: ROZDZIAŁ P.T. BINARY HELIX
    > Zgłoś do moderatora
    > A kto sypie to bardziej rozgarnięci wiedzą.
    > Czekam na 10-20 gr. Tam sie spotkamy
    >
    > Jak tam 3 zł ???
    > Czekamy dalej na wieści od Satusa :D a zarazem na 10-20 gr.
    > Trzymajcie sie "ciepło".

No i kolejne "dobre" wieści od Satusa.
    Główny tak wierzy w spółke :D

20 gr. to jednak za wiele za tą taśme toaletową. 10 gr to dobra cena i tym samym zmieniam nick !!!

Trzymajcie sie "ciepło".
    zobacz na wolumen jakimi ilościami zbijają kurs :D setkami obracają za pare złotych i to skutecznie, ulicy tutaj już nie ma czyli plan zrealizowali i mają 100% kontroli nad kursem, mogą zrobić co tylko będą chcieli
[x]
BINARY -6,76% 2,76 2025-06-03 13:32:24
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.