Dnia 2015-05-06 o godz. 17:08 ~kociuba2003 napisał(a):
> Dnia 2015-05-06 o godz. 16:34 ~666 napisał(a):
> > kociba sprzedałeś columbasa????
>
> trochę oddałem bo potrzebowałem troche golda na binarego :D . Columbus zmierza na 0,1x i będzie zarąbista panika.... już jest każdy boi się papiera jak ognia i taka właśnie ma być bo kurs ma iść na poziomy 0,1x zrobili pewien przekręt, a wdrożenie ustawy OZE nadało im genialny grunt do pewnego zabiegu... nie mogę powiedzieć więcej podpowiem tylko tyle, że FERDEK z którego robią świra i kolega Ryszard z którego robią maga od kresek oni mają rację. A to, że cena przez jakiś czas będzie na poziomie 0,1x to tylko okazja do dobierania. FF będzie ciekawy, aż szczena każdemu opadnie tuż przed raportem w lipcu :) póki co będę mielił troche na 2 innych spółkach. Columbusa narazie zostawiam z pakietem bo boję się, że nie dokupię... na bierząco zbierają po każdej cenie już odebrali z ulicy 10% całego akcjonariatu prawie 1,6mln w jeden dzień!! :D Dorotka to niezła jajcara i wydaje mi sie, że ją w telefonie dzisiaj słyszałem jak się śmiała :D no ale ale jeśli nie zbiera ona od wczoraj to oznacza, że ja koledzy wydymali grubo na akcjach :) to takie moje myślenie w temacie Columbusa... a co masz tam jakiś pakiecik?
oczywiście to jest tylko moje prywatne zdanie i żadnych poufnych informacji nie posiadam. to co napisałem jest jedynie wynikiem rozmyślania nad strategią spółki czyli tzw. AS - analiza strategiczna. Jest to moja własna metoda analizowania kompilacji zdarzeń występujacych w czasie i ma charakter osobistych myśli udostępnionych publicznie. Treść tych myśli nie może być brana pod uwagę w decyzjach inwestorskich, ani żadnych innych.