mam aly sentyment do papiera bo miałem trochce tego po 22gr i sprzedałem po 36gr.....a poszlo każdy widzi gdzie.....ale obserwuje bo rozgrywający tutaj niezle kreci....ostatnio na 36 gr zrobil korektę z podwojnym dnem....teraz wygląda podobnie na 50gr....do tego jeszcze to przebicie wiidel nie wydaje się przypadkowe.....jestem ciekaw czy utopia papier teraz czy jednak będzie pozytywnie....być może jak zacznie się ruch w gore teraz to zakupie pakiet bo może być ladna pompka.
nie wiemy czy tanie......jak będzie roslo teraz to każdy napisze ze bral po 50gr......a jak znam zycie to większość sprzedala teraz i czeka na nizsza cene.....jaja będą jak niższej już nie będzie i jak zacznie się ruch w gore to się potratują na K ale nie na tych poziomach.
nie zbieram na widłach ale idzie jak po sznurku......skoro tak ubierają to po co kupujecie po 50gr? już dawno powinno spaść poniżej tego poziomu...już na giełdzie wiele rzeczy widziałem....niby ubierali i szlo w kosmos i odwrotnie...nie ma co gdybac.....raport za I kw 15maja...do tego momentu mogą chcieć wywindować kurs. jak dla mnie 50% do 50%.
ciężko powiedzieć co będzie bo gdy trochę skoczy do góry to od razu sruuuu i potem powórka i znowu sruuuu. może byc ze ktoś ładnie pozbywa się papiera a moze inaczej. trzeba jeszcze troche cierpliwości