Kupuje się na dołku spółki rozwojowe, rozwijające się i technologiczne.
Tu już Ktoś pisał. Powtôrzę : Fachowcy.pl , wbrew nazwie mega technologiczna spółka , która jako jedyna ma podisaną oficjalna umowę z Google. Tak , tak z tym Google. Poczytać na blogu Prezesa Surmacki.com i łapać okazję ,nie bankruty.
Byłem w czoraj w M1 ( Czeladź ul. będzieńskia 1 ) i z Miraculum było tylko kilka mydeł..... i jeden krem Pani Walewska :( Na półkach z kosmetykami do golenia dla mężczyzn jakiś czas temu był tylko WARS i Lider dziaiaj jest Ziaja , Kanion i jakiś Korsarz w dużej ilości...Nas nie ma w ogóle !!!! W rossmanie również nędza...,a przecież mamy kremy Gracja, nowe serie Pani Walewskiej..itp. Nie ma nic- tym co jest wyników się nie zrobi. Jaki sens było zatrudnianie tych przedstawicieli handlowych??? chyba tylko po to ,aby sobie jeździli ( koszty pracownicze, benzyna, samochód). Skoro nie mamy czym handlować , to po co oni ?????
Naciągacze na spadki ??? Daruj sobie , możesz to wszystko zweryfikować odwiedzając sklepy w swojej okolicy. Nie ma nas w sklepach i tyle , wyniki nie mogą być dobre-proste.
dokładnie. oczywistym jest, że ostatnie wzrosty nie są pod wyniki za II kwartał tylko pod uporządkowanie bilansu spółki. to jest pierwszy i konieczny etap w odbudowaniu pozycji spółki.
Inaczej...powiedz mi dlaczego ma rosnąć ??????? Ja nie wiedzę powodów... Spółka nadal jest nieobecna na półkach sklepowych, a jak rozumiem zajmujemy się handlem kosmetykami??..Oddaliśmy półki konkurencji aż boli.... Myślisz ,że jesteś w stanie z dnia na dzień odzyskać stracone półki ??? biorąc po uwage dzisiejszą konkurencję??? niewykonalne.
Daj mi klika merytorycznych argumentów ,że jednak będzie na "zielono".
Dnia 2015-07-01 o godz. 11:56 ~kosa4 napisał(a): > dokładnie. oczywistym jest, że ostatnie wzrosty nie są pod wyniki za II kwartał tylko pod uporządkowanie bilansu spółki. to jest pierwszy i konieczny etap w odbudowaniu pozycji spółki.
Też tak sądzę , po latach niejakich Golców i okradania firmy przez fundusz , Mirka z Nowakowską wychodzi pomału na prostą, czas nagrodzi cierpliwych.
Właśnie nagradza :)) Widzę ,że nasz "cud" zajmuje sie drukowaniem akcji ,a nie handlem kosmetykami :))) Handel drukowanym papierem też jest handlem ,ale chyba nie o to nam chodzi :( Rozwodnienie kapitału, brak perspektyw na bieżącym rynku kosmetyków,zbyt duża jest nietety konkurencja, ogromne zadłużenie spółki..niestety ,wszystko to nie rokuje dobrze. Miraculum może było ok lat temu X , kiedy nie było konkurencji..,jak mawia przyłowie " na bezrybiu i rak ryba ". .Dzisiaj to nie te czasy. Amen. Firma musi pisac różne teksty (och ,ach :)) ..żeby "leszcz" brał....taka zanęta :)) Ile tu analogi do wędkarstwa :))))
Dnia 2015-07-22 o godz. 16:44 ~WongasHappy napisał(a): > Klasyczne i podrecznikowe ubranie leszcza w bankruta. > zawsze ten sam schemat. > > na Fachowcy.pl jestem i potwierdzam,ze tam konsolidacja przed odjazdem