• Ludziska sa jednak okropne Autor: ~qwert [194.105.132.*]
    Widać jakimi ludźmi są Rodacy. To że stało się jak się stało to wynik spekulacji i chęci zysku ponad wszystko kilkoro ludzi. To co dzieje się dziś na forum pokazuje że ludziska czerpią tlen z nienawiści i radości że ktoś wtopił.
    Prawdziwy posmak porażki jest wtedy kiedy zdajesz sobie sprawę z tego że zostałeś oszukany,  lecz po co kopać tych którzy leżą?.
    I co się dziś stało? Przecież komunikat był znany dużo wcześniej. Obrót 22tys. żałosne kilka osób spanikowanych wyrzuciło.
    To przypomina emocje człowieka który uczestniczy w kłótni domowej gdzie mąż wrzeszczy na żonę wówczas na siłę starasz się za wszelką cenę wyjść i wychodzisz obrażony rzucając kilka ostrych słów, wychodzisz chcąc mieć spokój, jednak kłótnia ta nie powoduje zmniejszenia wartości nieruchomości w której scena się rozegrała. Czas mija mąż kupuje żonie kwiaty wspólnymi siłami robią remont a potem swoje M2 zamieniają na dom jednorodzinny. Zastanawiasz się czy tam przyjść na parapetówkę bo przecież kiedyś się znaliście a teraz sielanka w lepszym luksusie, krąg znajomych również się zmienił na tych lepszych przy których już ci głupio wiec odpuszczasz.
    Dziś obrażacie się wyzywacie i opuszczacie towarzystwo - mam nadzieje że kiedyś spojrzycie na gant na nowo z jakimś żalem, mam nadzieje.
    Pozdrawiam wszystkich obecnych akcjonariuszy współczuje negatywnych emocji, rozejrzyjcie się do o koła was macie kogoś kogo kochacie a to prawdziwy kapitał i inwestycja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Trzymać się może kiedyś i nie obrażać się
  • Re: Ludziska sa jednak okropne Autor: ~johny1 [77.255.80.*]
    stwierdzenie w 100% pokrywające się z moim zdaniem na temat wypowiedzi co niektórych na tym forum , zawiść , śmiech z przegranych .wpisy poniżej krytyki, poniżanie itp..żałosne

• Re: Ludziska sa jednak okropne Autor: ~LUK [109.173.212.*]
    To jest złość i wkurzenie że się straciło majątek a miało być tak pięknie. Skoro nie mogę wyżyć się na spółce to wyżyję się na ludziach.
    Takie jest podejście.
    Może lepiej pomyśleć o odrobieniu strat na innej spółce. Wspólnymi siłami, bo tu już nic dobrego nie będzie.

• Re: Ludziska sa jednak okropne Autor: ~bonzo [164.126.138.*]
    a jak odrobisz kasę na innej spółce jak wszystko wtopione w ganta? czym odrobisz,,trzeba mieć kasę,,a jak tu ludzie zainwestowali wszystko lub większość,,sam zainwestowałem tu duże pieniądze,,żeby odrobić trzeba mieć kasę ...proste prawda
  • Re: Ludziska sa jednak okropne Autor: ~gienek [91.224.46.*]
    ludzie inwestujecie w siebie...po co oddajecie swoją kasę za darmo ???
  • Re: Ludziska sa jednak okropne Autor: ~makulatura [37.30.65.*]
    dzieciaki, po co wy to wszystko piszecie, o jakiś wartościach wyższych, rodzinach, mieszkań itd. <ściana>
    jeśli to jest reakcja na niepowetowane straty to jeszcze rozumiem, każdy jakoś reaguje. jeden bluzga, jeden krzyczy inny pisze jakieś biadolenia pseudo podniosłe.
    ja jestem ten pierwszy, bluzgałem już jakiś czas temu, że byłem tak głupi żeby w to g.. wchodzić, częściowo wyszedłem po jakimś czasie i uratowałem troche gotówki. Teraz bluzgam na siebie dalej, że wtedy nie wyszedłem w całości to chociaż bym cokolwiek odzyskał. Teraz to niestety wiemy, że to ma wartość MAKULATURY i trzeba sobie to otwarcie powiedzieć wprost i się z tym oswoić. Można mieć tylko żal do siebie, że wiedząc o tym że to trup dalej czekać czekać i wcześniej nie skracać strat.Cała giełda to szulernia, więc można mieć tylko żal że się nieodpowiednio w porę nie zachowało. Czym szybciej sobie to zrozumiecie to może ostatnie grosze się wyciśnie (chociaż 1-3groszę na akcję), zamiast mamić się nieustannie że jeszcze jakiś cud się stanie i nagle odrobicie starty i będzie cacy. NIE, nie będzie. Trzeba to przyjąć na klatę. Zrozumieć. Zapomnieć. NIe oszukiwać się. Pogodzić się, że jest ZERO.

Teraz Makulatura wyląduje w koszu. Tyle. 1 grosz to będzie i tak dużo. Bo długi przewyższają wszystko. Dobrze ze z prawnego punktu widzenia przy spólkach akcyjnych akcjonariusze nie odpowiadają przed wierzycielami, bo tak jeszcze by na prywatne majjątki weszli, a tak prezes/kurator/likwidator będzie się martwił.
[x]
GANT -14,29% 0,07 2015-05-22 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.