• spotykamy sie na 50gr??? Autor: ~nono [94.254.192.*]
    na to wyglada przykro mi ale taki mamy klimat
  • Re: spotykamy sie na 50gr??? Autor: ~kk [31.61.138.*]
    po splicie jeden do 100(słownie stu)B  I  N  A  R  Y  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: spotykamy sie na 50gr??? Autor: ~BinarnyFelix [94.254.129.*]
    Pelno tu marzycieli.
    Przykro to ci bedzie dopiero jutro jak 1,xx zostanie przebite na duzych obrotach. Dzis na duzym wolumenie pekly z hukiem wszystkie opory.
    A w przyszlym tyg podjazd pod 2 zl.Taki mamy klimat.
    Kto wytrzyma do raportu ten bedzie mial spory podatek do zaplacenia za 2015 r.:D
  • Re: spotykamy sie na 50gr??? Autor: ~666 [46.76.52.*]
    racja jak ma być teraz korekta jak opór została złamany na mega obrotach teraz ten opór będzie wsparciem do szkoły kociamber a nie naganiasz to w jedną to w drugą....
  • Re: spotykamy sie na 50gr??? Autor: ~kk [31.61.138.*]
    ja już płaciłem duże podatki więc się nie boje -mogę znów zapłacić spoko
    najważniejsze żeby zarobić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: spotykamy sie na 50gr??? Autor: ~nono [94.254.193.*]
    Dnia 2015-04-29 o godz. 18:05 ~nono napisał(a):
    > na to wyglada przykro mi ale taki mamy klimat

spotkanie aktualne 50 gr
  • Re: spotykamy sie na 50gr??? Autor: ~kociuba2003 [176.100.195.*]
    Dnia 2015-04-30 o godz. 09:29 ~nono napisał(a):
    > Dnia 2015-04-29 o godz. 18:05 ~nono napisał(a):
    > > na to wyglada przykro mi ale taki mamy klimat
    >
    > spotkanie aktualne 50 gr

więc spotkamy się na tym poziomie :) kiedy następna sesja? w poniedziałek? Jutro 1 maj i z tego co wiem nie ma sesji... ma ktoś harmonogram?
  • Re: spotykamy sie na 50gr??? Autor: ~ed [79.191.178.*]
    sępy bez akcji ... a kurs nie cofa sie ... dobrze wróży :)
  • Re: spotykamy sie na 50gr??? Autor: ~asia [94.78.167.*]
    leci
    ja nie wróze ,ale tak bedzie ze poleci w kierunku 50 gr
  • Re: spotykamy sie na 50gr??? Autor: ~Rozwój [79.191.178.*]
    o czym Ty piszesz człowieku , trzeba byc slepym albo niedouczonym albo bez honoru i pisac bzdury wiedzac jak jest

pod względem technicznym wygląda to imponująco. Zobacz jakie miałeś oboroty i jakie skoki kursu +36 % + 24 % + 42 % a zobacz co masz dzisiaj ? MARAZM !

normalnie powinno leciec na łeb na szyje a ktoś zbiera i wyglada to tak jak by miał ktoś mało czasu i robi to na gwałt. czy chodzi o raport czy inwestora ? a może coś jeszcze ?

do tego wszystkoe sygnały : dzienne godzinowe tygodniowe na kupuj
    oczywiście nie sugerujcie się moimi poglądami, podejmujcie decyzje przemyślane, zaplanowane wcześniej bo pisać sobie tutaj piszę rekreacyjnie i nie chcę by ktoś przezemnie stracił jakieś pieniążki. Tutaj tylko swoje myśli przelewam i one mogą ( ale nie muszą ) nie mieć nic wspólnego z rzeczywistością. Zaufajcie swojemu instynktowi inwestorskiemu oraz doświadczeniu, a moje wypowiedzi traktujcie z przymrużeniem oka :) Pamietajcie, że to tylko forum ;)
    analiza techniczna na smieciach z NC , hmmmm , gratuluje!!!!! pisałem ze ulica zapakowała sie w paiaer to musi poleciec nisko , moze sie odbije ?????????
  • Re: spotykamy sie na 50gr??? Autor: ~Rozwój [79.191.178.*]
    człowieku tu ulica prawie w ogole nie ma papieru i tu jest paradoks :) są tylko sepy bez akcji takie jak ty i paru innych. na forum cisza zero troli zero wpisów .

i nie mówie o AT tylko o obserwacji kursu w praktyce. Masz wybicie zbieranie akcji i zero sprzedazy.... no powiedz mi co to oznacza inwestorze ? :)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [94.254.193.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~nono [94.254.193.*]
    kierunek nadal aktualny ... 50 gr
  • Re: spotykamy sie na 50gr??? Autor: ~ribi [83.31.146.*]
    jeśli użyjesz jakiejś merytoryki wejdę z tobą w dyskusje.

w chwili obecnej zejde do twojego poziomu wypowiedzi i napisze tak : ostre muisz mieć ciśnienie na te akcje skoro pisze takie głupoty. Po 5 ( PIĘCIU ) sesjach zwyżkowych masz ( wh mnie miałeś ) korekte . wykorzystałeś to ? jak nie to jestes gapa i pozostało ci pisanie głupot.
    zawiśniesz na haku i bedziesz pisac pocieszajace posty tyle ci zostanie
    mądralko jestem tu od 14 gr ... i wiem wiecej od 99 % ludzi na forum o spółce niż wszyscy tu na forum. Czytaj moje posty to może zarobisz. I nie plec głupot o 50 gr bo ja wiem ze sam w to nie wierzysz to raz a dwa nikt i tak ci nie uwierzy. wykorzystaj moment do marazmu i bierz akcjie bo masz okazje kupic 30 % taniej ( zniesienie od 98 gr ) niż brali inni duzymi pakietami :)
    no i czekam na jakas merytorykę z twojej strony bo narazie to piszesz taakie same głupoty jak gosciu kk. od widział 5 zł i naganiał na kupno a ty piszesz głupoty i naganiasz na sprzedaż..
    wysił sie chociaż. bo obrazać smiać sie umiesz a okazuje sie ze jesteś taki sam tylko tego nie widzisz.
    Dnia 2015-05-04 o godz. 23:40 ~ribi napisał(a):
    > no i czekam na jakas merytorykę z twojej strony bo narazie to piszesz taakie same głupoty jak gosciu kk. od widział 5 zł i naganiał na kupno a ty piszesz głupoty i naganiasz na sprzedaż..
    > wysił sie chociaż. bo obrazać smiać sie umiesz a okazuje sie ze jesteś taki sam tylko tego nie widzisz.

merytoryka jest taka, że jak będzie 55gr. to wchodzę!! Spoko merytoryka prawda? Gdy już zakupię pakiecik to jakie wzrosty będziesz mi wróżył?
  • Re: spotykamy sie na 50gr??? Autor: ~BinarnyFelix [176.221.120.*]
    Wodospaaaaaaaaaaaaaaad !!!!!!!
    SATUS czy leszcze ???
  • Re: spotykamy sie na 50gr??? Autor: ~nono [37.248.35.*]
    Dnia 2015-05-04 o godz. 23:40 ~ribi napisał(a):
    > no i czekam na jakas merytorykę z twojej strony bo narazie to piszesz taakie same głupoty jak gosciu kk. od widział 5 zł i naganiał na kupno a ty piszesz głupoty i naganiasz na sprzedaż..
    > wysił sie chociaż. bo obrazać smiać sie umiesz a okazuje sie ze jesteś taki sam tylko tego nie widzisz.

merytorycznie jesteś kaleka inwestycyjny , pisałem od dawna ze kierunek 50 gr i kiszonka kwartał
  • Re: spotykamy sie na 50gr??? Autor: ~nono [37.248.35.*]
    łykaliscie akcje aby usredniac lub zeby sprzedac po 1 zł , no nie udało sie i pozostaje tylko czekanie na nowego Grubego Romka , bo ten stary juz bez akcji , jutro bedzie tratowanie sie
    dzisiaj mocno zebrali papier z rynku, wolumen duży i zleceń pozostało też sporo z małą amplitudą cenową.... sporo paniki było pod koniec, ludzie przestraszyli się i wysprzedawali na wyścigi. Co przyniesie nam jutrzejszy dzień? Będzie więcej wiadomo rano, gdy zaktualizują arkusz zleceń, tam wszystko się wyklaruje. Arkusz dostępny powinien być ok. 8:30 ( no niestety nie mam w czasie rzeczywistym bo mam w pko bp i za jakiś czas zmienię bo bez arkuszy w czasie rzeczywistym to straszna lipa).
    Czy będzie 50gr.? Tego nie wiem... na dzień dzisiejszy i na obecną godzinę wszystko na to wskazuje... ale bez paniki bo wszystko może się zmienić jutro przed otwarciem sesji. Proponuję zachować spokój, zapiąć szelki, założyć pampersa, wypić przed sesją kardiobonisol, zagryźć cukierki meliskowe i z maksymalnym wytrzeszczem oczu obserwować kurs, widełki i wolumen na otwarciu... mogą być spekulacje i wszystko może się zdarzyć.

Tak więc do jutra
  • Re: spotykamy sie na 50gr??? Autor: ~1916 [89.228.26.*]
    same ubrane jelenie .buahahaha
  • Re: spotykamy sie na 50gr??? Autor: ~tesw [89.187.226.*]
    a jak spadnie na 0.10 gr to co wtedy
  • Re: spotykamy sie na 50gr??? Autor: ~totamto [31.1.32.*]
    to wtedy za 15 tyś zł kupię 5 % akcji spółki miszczu, haha

link 

lista zleceń
[x]
BINARY 2,40% 3,42 2026-05-06 16:11:00