Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,56 zł , zmiana od tamtej pory: 917,86%

Re: spotykamy sie na 50gr???

dzisiaj mocno zebrali papier z rynku, wolumen duży i zleceń pozostało też sporo z małą amplitudą cenową.... sporo paniki było pod koniec, ludzie przestraszyli się i wysprzedawali na wyścigi. Co przyniesie nam jutrzejszy dzień? Będzie więcej wiadomo rano, gdy zaktualizują arkusz zleceń, tam wszystko się wyklaruje. Arkusz dostępny powinien być ok. 8:30 ( no niestety nie mam w czasie rzeczywistym bo mam w pko bp i za jakiś czas zmienię bo bez arkuszy w czasie rzeczywistym to straszna lipa).
Czy będzie 50gr.? Tego nie wiem... na dzień dzisiejszy i na obecną godzinę wszystko na to wskazuje... ale bez paniki bo wszystko może się zmienić jutro przed otwarciem sesji. Proponuję zachować spokój, zapiąć szelki, założyć pampersa, wypić przed sesją kardiobonisol, zagryźć cukierki meliskowe i z maksymalnym wytrzeszczem oczu obserwować kurs, widełki i wolumen na otwarciu... mogą być spekulacje i wszystko może się zdarzyć.

Tak więc do jutra

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BINARY -2,78% 3,50 2026-02-13 15:37:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.