Ale numer. Niecałe 2k akcji taki spadek zrobiło. Kto sprzedaje w tych cenach? Mam średnią 3,5 zl i pozostaje czekać i powoli dobierać. Nominał 10 zł. Takie ceny to okazja.
A tak się tu nudno ostatnio zrobiło :-) ... i są pierwsze ofiary reformy edukacji... niecierpliwi popuścili... a jeśli to nie są niecierpliwi to na dniach nam się coś szykuje motyw stary jak świat przerabiany na wszystkich spółkach... po ile teraz oddawać będziecie :-)
Komuś popuściły nerwy. I wcale się nie dziwię. Jestem zapakowany po korek i też mi się udziela wisielcza atmosfera. Ta spółka robi sobie z inwestorów jaja. Gdybym ja tak kiwał moich klientów, już dawno nie miałbym z czego żyć i widziałbym codziennie z tego samego okna ten sam widok. Mają tupet!
Wykazałeś się Demot dobrą znajomością aktualnego stanu spółki. Gdybyś sprawdzał komunikaty to wiedziałbyś, że powoli zaczynają realizację urządzenia okulistycznego na którego zakończenie mają dużo czasu bo nie podali żadnego konkretnego terminu a nie długo podejmą się działań o uzyskanie dotacji na ten cel