• DO FANA ROZBAWIONEGO Autor: ~JARO1969 [93.105.176.*]
    TO WSZYSTKO CO PISZESZ TO ŚWIĘTA PRAWDA I ZAWSZE W TO WIERZYMY 20 MLN OBROTU ITD.TAKICH FIRM NAS DYMAJĄCYCH JEST BYŁO I BĘDZIE MASA. PAMIĘTASZ ENERGOPLD BYŁO WSZYSTKO JEST 000000 . 20 MLN OBROTU UPADŁOŚCI CUDA OBIECANKI ITD. PETROL TO SAMO .TEŻ CUDA WIANKI Z TARANTOGĄ . NIESTETY ALE TO JUŻ JEST PAPIER TYLKO DLA SPEKULANTÓW NA CHWILĘ /KTO KOGO I NA ILE/ W 2020 TO NIKT NIE BĘDZIE JUŻ WIEDZIAŁ CO TO MSX. JA TEŻ WIERZYŁEM W TE BAJKI- MONGOLIĘ ITD . UMOCZYŁEM NA MSX 60 TYŚ .
  • Re: DO FANA ROZBAWIONEGO Autor: ~FREDEK [83.24.208.*]
    Dnia 2015-04-23 o godz. 15:03 ~JARO1969 napisał(a):
    > TO WSZYSTKO CO PISZESZ TO ŚWIĘTA PRAWDA I ZAWSZE W TO WIERZYMY 20 MLN OBROTU ITD.TAKICH FIRM NAS DYMAJĄCYCH JEST BYŁO I BĘDZIE MASA. PAMIĘTASZ ENERGOPLD BYŁO WSZYSTKO JEST 000000 . 20 MLN OBROTU UPADŁOŚCI CUDA OBIECANKI ITD. PETROL TO SAMO .TEŻ CUDA WIANKI Z TARANTOGĄ . NIESTETY ALE TO JUŻ JEST PAPIER TYLKO DLA SPEKULANTÓW NA CHWILĘ /KTO KOGO I NA ILE/ W 2020 TO NIKT NIE BĘDZIE JUŻ WIEDZIAŁ CO TO MSX. JA TEŻ WIERZYŁEM W TE BAJKI- MONGOLIĘ ITD . UMOCZYŁEM NA MSX 60 TYŚ .

a ja na enegomontaz poludnie zarobilem ponad 0.5 mln zlociszy, to byl strzal.MSX DA TEZ ZAROBIC
  • Re: DO FANA ROZBAWIONEGO Autor: ~baltazar [78.9.134.*]
    FERDEK jak tam odezwali sie juz z prokuratury?
  • Re: DO FANA ROZBAWIONEGO Autor: ~re [146.0.32.*]
    wystarczy zobaczyć wykres http://stooq.pl/q/?s=msx&c=5m&t=c&a=lg&b=1
    aby zobaczyć że ci co pisali i naciągali na kupno po 2zł to pajace na gumce
    kurs o,88 czyli prezed scaleniem prawie 0,03 odcieli ludzi od możliwości wyjćsia bez straty
    czy knf już wyjaśniło dlaczego pomimo braku rapportu odwiesiło notowania - 70 % niżej
    a czy pańczyk i staniszewski przesacowali raport po niefortunnej umowie z tarantogą jeżeli tak to co im tam wyszło zostało coś jeszcze ?
[x]
MSXRESOUR 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.