• Sklep z grafenem Autor: ~morro76 [89.75.104.*]
    http://advancedgrapheneproducts.pl/webpage/about-hsmg.html

wiecie kto za tym stoi :)

http://mojepanstwo.pl/dane/krs_podmioty/429667,advanced-graphene-products

Tylko co z tego ma SECO :(
  • Re: Sklep z grafenem Autor: ~eneja [83.238.97.*]
    hehe, dobre.
    Duże pieniądze SECO poszły na badania i projekt pieca do grafenu.
    A teraz ten piec będzie służył zewnętrznej firmie.

To jest jawne działanie na szkodę spółki. Może ktoś by się tym poważniej zainteresował?

To robienia w bambuko akcjonariuszy. Szemrana spółka. Czas spadać.

• Re: Sklep z grafenem Autor: ~ki [178.43.113.*]
    Czas na pozew zbiorowy ?
  • Re: Sklep z grafenem Autor: ~sirty [213.158.218.*]
    z tego co pamietam chyba na czacie SI Wyrzykowski mowil, ze Seco nie bedzie komercjalizowalo grafenu. Mozna ich smoknac...maja hajs to kuoia maszyne i beda tluc plachty
  • Re: Sklep z grafenem Autor: ~morro76 [89.75.104.*]
    tylko po co Prezes kupował po 25 zł
    po co szybki skup po 25 zł 10%
  • Re: Sklep z grafenem Autor: ~aRt007 [31.61.138.*]
    wygląda ze chcą stracic leszcza a później info bomba i będą sypać to co teraz zbierają ja trzymam zwieracze do 21 potem stop loss
  • Re: Sklep z grafenem Autor: ~ki [178.43.113.*]
    Ten sklep z Grafenem powinien należeć do Społki Seco a nie do Prezesów spółki Seco.

Piszcie do Seco meila z prośbą o wyjaśnienia.

To wygląda na typowe Polskie hamstwo i wydudkanie mniejszościowych, państwa, i podatników.
    Moze Ofermy by sie zainteresowały tym co sie dzieje w spółce
    4 OFE ma 36% akcji SECO, jest w portfelach powyzej 5% nie liczac TFI i mniejszych udziałów

Czy to nie jest troche działanie na szkode spółki? Ktoś tez dał kapitał naukowy
    A kozysta z wszystkiego Advance Graphen
  • Re: Sklep z grafenem Autor: ~eneja [83.238.97.*]
    Zapewne pod względem prawnym wszystko jest sprawdzone i legalne,
    ale takiemu zarządowi nie można po prostu zaufać.
    W takie akcje się nie inwestuje.

• Re: Sklep z grafenem Autor: ~aRt007 [79.184.179.*]
    wg mnie tata ustawia synow co nie znaczy ze ze szkoda dla Seco,jak sprzedaja produkty seco to licencje musza miec na jakis tam warunkach a teraz chlopaki bija kurs na dol bo lato idzie i chca pograc w golfa na Florydzie, a tu na forum zaraz panika jak na straganach ....easy peacy japanisy
  • Re: Sklep z grafenem Autor: ~sirty [80.238.111.*]
    Dnia 2015-04-23 o godz. 17:30 ~eneja napisał(a):
    > Zapewne pod względem prawnym wszystko jest sprawdzone i legalne,
    > ale takiemu zarządowi nie można po prostu zaufać.
    > W takie akcje się nie inwestuje.
    >
    kiedys probowalem szukac informacji o spolce z itme bo bylem ciekawy kto ma zarabiac pozniej na tym jakosciowym grafenie z maszyn produkowanych przez seco.taka prywata nie przeszla mi przez glowe(sic!). swoja droga teraz jestem ciekawy co na to powie Panstwo, ktore dalo kase na rozwoj maszyn.

• Re: Sklep z grafenem Autor: ~strachy-na-lachy [83.20.186.*]
    A jak myślicie kto produkuje ten grafen? Firma o kapitale 400k kupiła piec do produkcji grafenu? Myślicie, że to są tego rzędu koszty? Skąd wiecie, że to nie seco będzie produkował na swoich piecach grafen i na zasadach kontraktu odsprzedawał firmie która ma być dystrybutorem dalej? Kto dystrybuuje prąd - wytwórca? Węgiel - wytwórca?
    Myślcie głową - prezes ładuje kupę szmalcu w akcje wiedząc, że vice robi na boku i chce wyprowadzać z seco kasę działając na szkodę spółki? Inny członek zarządu również ładuje kasę w akcje seco wiedząc, że firma poleci na pysk? Kto jak nie oni ładując swoją prywatną kasę w akcje wie najlepiej co będzie się działo w kwestii grafenu? Mało mieliście takich przypadków na bananowej "ynwestory" jak mawiał Piłsudski "Wam kury szczać wyprowadzać" a nie inwestować pieniądze.
    To nie będzie jutro - ani pojutrze - ale zobaczycie gdzie spółka będzie za pól roku, za rok za trzy.
    A tymczasem oddawajcie - im niżej tym lepiej :-) kolejne doświadczenie z pękniętymi zwieraczami i bólem d..py po zmarnowanej szansie będzie zaliczone.
  • Re: Sklep z grafenem Autor: ~ki [178.43.104.*]
    Dlatego wysyłać meile do spółki z pytaniem o stan faktyczny. A nie krzyczeć na forum.
    Dla mnie to trochę przykre bedąc yenwestorem , to ze stratę przy tym kursie mam to chyba nie muszę sie chwalić, bo większość ma
    chyba ze DT tu są. nie wiem jaki pomysł ma Zarząd SECO jednak trochę burzy to zaufanie przynajmniej moje.
    Chciałem zainwestować więcej, ale teraz mam obawy.

Za chwile okaże sie ze Japońce, Koreańce produkują juz grafen, mało tego mają już konkretny produkt z tego substratu.
    A tu w kraju nad Wisłą sie sprzedaje kostki grafenu do badań dla uczelni dla PAN i ni jak ugryźć sie nie da, a mowa była o
    przemysłowej produkcji.
    Panowie to jest wyścig to nie przelewki, na świecie powstało zrzeszenie uczelni technicznych pod wodza Austriaków

http://graphene-flagship.eu/?page_id=5

żeby sie nie powtórzyła sytuacja z kalkulatorem, zakładami układów scalonych .....

czy my tylko dobre Polmos-y mamy i stringi z Koniakowa?

Stać nas na więcej !!!

• Re: Sklep z grafenem Autor: ~dot [89.230.215.*]
    Dnia 2015-04-24 o godz. 20:14 ~morro76 napisał(a):

>
    > czy my tylko dobre Polmos-y mamy i stringi z Koniakowa?
    >
    > Stać nas na więcej !!!

Mamy jeszcze rząd który chce zdrowe spółki (PZU) łączyć z trupami (kopalnie),
    mamy tez państwo które istnieje tylko teoretycznie, no i mamy kamieni kupę ...

• Re: Sklep z grafenem Autor: ~ihassa [31.41.235.*]
    http://www.stockwatch.pl/forum/wpisy-781p6_SECOGROUP.aspx
  • Re: Sklep z grafenem Autor: ~adam [31.61.136.*]
    No i co dalej?
[x]
SECOGROUP 0,00% 29,00 2025-11-07 16:41:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.