kilka dni obserowałem co się dzieje na ZAP-ie - zlecenia kupna ,zlecenia sprzedazy, i zawarte transakcje. powiem tylko tyle- facet ( lub kobieta ,bo przecież tego nie mozna wykluczyć) bawi sie kursem na całego. przewala z lewa na prawo i w druga strone, czyli handluje sam ze sobą, by w końcu uwalać wzrost ,który sam spowodował:), lub działa w drugą strone:). zaczynam go lub ją nazywać "120":) ( ma takie nożyczki -120 z lewa i z prawa) i przyznam się szczerze,że podoba mi sie jego/jej upór, ma duzo czasu:)-wie co robi. ignoruje wszelkie powodu do wzrostu kursu. kompletnie nic go nie rusza. i tu pytanie- poziom docelowy to?:), bo chyba jakis ma?:)
No to jest na pewno plus że mają finansowanie natomiast co do kursu to moje zdanie jest takie że teraz nie ma się co przejmować jakimś mniejszym spadkiem biorąc pod uwagę to co się dzieje chociażby w Europie. Także trzeba przeczekać
Chyba bańka z dwójką z przodu ;) Tak poważnie to myślę że wreszcie będziemy mieli większe skoki na północ, rekomendacje coraz lepsze, wyniki finansowe kwartalne będą niedługo także to też ma wpływ na pewno
jest; mozliwy tylko wzrost ;jedyne nad czym mozna dywagowac czy beda to poziomy blizsze 210 zl czy 240zl ;wyzej tez jest mozliwe ale to przy wlaczeniu emocjonalnej sfery inwestorow (euforia)
tym papierem rządzi ktoś ma tego w opór:) czyli ponizej 4% ogółu. a skoro ma tego 120 tyś a z kolesiami wiecej, to tutaj nic się nie stanie,czego by on nie chciał. 200? ok.... 300? ok.... problem jest taki- jak on z tego wyjdzie:). no chyba ,ze luibi dywidendy:). ja je w ręcz kocham:)
Nie czaję:) Sugerujesz jakieś spiski a fakt jest taki że papier mocny więc trzymać warto choćby i dla dywidendy o której mowa. 200 myślę że zobaczymy w końcu rekomendacje znikąd się nie biorą a ostatnia była na 250 bodaj
a nawet jeżeli nie umiesz ,to popatrz na 80 po lewej(k) i po prawej stronie(s). to tyle. kiedyś był gość "szczodry" bo był 120- ciekawe na co teraz zmieni:).
jak mu ktoś zdejmie jego 80 ,to jest gość baaaardzo nieszczęśliwy:). mści się. teraz tez tak było.
co absolutnie nie zmienia faktu,że nie oddam ZAP-u poniżej 300 zł.
nie chcą oddawać?:) trzeba będzie podkarmić:). ja mysle ,że tu juz nie ma co podkarmiać. tu trzeba ,o ile się chce, dać:). 1989 po 187.90 nie wymięka:). tu już nikt nie wymięknie:).