Tu az się wierzyc nie chcę ze tak mozna zdołowac kurs, przecież komu i jak się opłacalo sprzedac po 0,51 a teraz 1,00 zł. To jest wręcz niemozliwe, chyba ze grają między sobą i czekają na spanikowanego leszcza, Jak mozna sprzedac akcje po 1,00 skoro majątek w przeliczeniu na jedną akcje jest 10 razy wiekszy. Ja nie sprzedaje czekam na lepsze czasy albo wóz albo przewóz.
Tu się robi podobnie jak na Petrolinvescie.Niektóre media i naganiacze na spadki krzyczeli jaki to Krauze biedny ,sprzedaje grilla dla ratowania budżetu rodzinnego as-ka to oczywisty bankrut a tymczasem za grosze wykupywali akcje.Tak ,że w tej chwili inicjatywa p.Kielicha zebrania 5% akcji na walne jest trudna do zrealizowania. Na MSX również duży zgiełk o bankructwie o ogromnych pieniądzach ,które jakoby s-ka jest winna a to wszystko może być zaplanowana mistyfikacja by wy€dzić od panikujących leszczy by uzyskać ponad 90% akcji.Bo jak kurs rośnie ,to leszcz kupuje a nie oddaje.Dlatego też ja kupiłeś ,to zgaś kompa ,żeby cię nie kusiło a kurs sprawdzaj wieczorem w tv.Wtedy sami się będą prosić Utopia?? .
Noi masz racje bo i po co patrze w ten ekran skoro i tak nie mam zamiaru sprzedawac. Wystawiam zlecenie sprzedazy na pół roku za 5,00 zł, i będę czekał, pozdrawiam i dzieki za rade.