• msx Autor: ~tępy [46.76.2.*]
    sytuacja zrobiła się poobna jak na skotanie,united itp.spekuła zaczyna dołowac,jedno jest wyjście pozbyc się akcji.wejśc jak się ustabilizuje.ja wyrzuciłem wsjo po 1,1zł.pozdrawiam.
  • Re: msx Autor: ~andre [83.8.122.*]
    można się pozbyć z olbrzymią stratą, nie wiem co wywinął członek zarządu wielkoszewski, ale na stronie internetowej w języku angielskim napisano że w lutym utracili jedną koncesję a chyba w październiku mogą utracić druga wszystkich maja chyba 6
    jest to strona MRH którą to spółkę kupił msx. w/g ich komunikatów.tak że idzie ostra walka o odkupienie jak najtaniej.tak mnie się wydaje.jeszcze zaznaczam że nikogo do niczego nie namawiam
  • Re: msx Autor: ~niezrzeszony [91.192.165.*]
    Nawet nie wiesz jak dobre było by to info o ile się potwierdzi w oficjalnych dokumentach.
  • Re: msx Autor: ~FREDEK [83.24.251.*]
    Dnia 2015-04-20 o godz. 10:04 ~niezrzeszony napisał(a):
    > Nawet nie wiesz jak dobre było by to info o ile się potwierdzi w oficjalnych dokumentach.

niech tylko potwierdza,

widac ze akcje sa juz wyzbierane
    Nie chce mi sie o tym pisać, bo w najlepszym wypadku byłaby to moja własna opinia. A ze zdaniem jest jak z d..., każdy ma swoją. Czekam na oficjalne dokumenty ze strony spółki.
  • Re: msx Autor: ~mongolgold [83.24.190.*]
    i to jest bardzo madra decyzja …..jesli nie ma oficjalnego infa to wszystko inne jest o kant tylka potłuc
    Nie podlizuj się.
  • Re: msx Autor: ~mongolgold [83.24.190.*]
    i to jest bardzo madra decyzja … dodam ze jedna z niewielu wkoncu zaczynasz myslec
  • Re: msx Autor: ~stripebass [89.171.95.*]
    ty to masz "łep" mono cos tam.
[x]
MSXRESOUR 25,00% 0,05 2016-03-31 15:28:37
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.