Krakus z tego co czytam, to uśredniłeś już do niezłych poziomów swój pakiecik KCI. Ja to już korzenie zapusciłem na tym "diabelskim" walorze od ładnych paru lat niezaglądają już nawet na wartość swoich akcji, bo musiał bym w wariatkowie wylądować patrząc na stratę. Z tego co jeszcze kojarzę to moja średnia z przed splitu to jakieś 2,4zł. 400k tych groszówek czeka więc na lepsze czasy i za mniej niż 50groni nie oddam. Do emerytury jeszcze daleko...:) więc nie mam zmartwień z tym związanych (przynajmniej się z tego wyleczyłem mając akcję Ponar ->KCI). Ot taka dygresja dla tych co się tu mocno jarają przyszłą wyceną KCI. Podejrzewam, że z takim starzem jest nas co najmnie kilku...... :)
Zgadza się, może , kilku.Ja mam akcje jeszcze z Ponara kupowane po10,15,-9,70-6,15- 5,20.Ale pierwszy był po po 110 zł, które jak padł Lehman Brothers wyalilem . Ale trzeba przyznać ,że Ponar to była gorąca spółka , ale i inna giełda była wówczas.I trzymam do tej pory już jako KCI, a średnia , no cóż , lepiej nie mówić.To jest tak jak się wierzy w słówa, a tych o świetlanej przyszłośi było ze spóli co niemiara.