tak tak wioskowy mędrku: https://www.bankier.pl/forum/temat_czy-wasko-konczy-dzialalnosc-w-zwiazku,16157835.html a później: https://www.bankier.pl/forum/temat_bedzie-7-pln,16677409.html
więcej takich wypocin da się znaleźć...
a tak dla Twojej wiadomości: odwieszenie nastąpi po publikacji analizy. Kluba w wariancie negatywnym, takiej nawet nie zrobi...
coś tu się nie zgadza w tej spółce ... trzy lata temu był optymizm większy .. teraz jest strach ... jeśli odpalą będzie odpał .. i okazja ... a jeśli nie odpalą ?
Co tu uzasadniać. Siedziałem na dependzie 3 lata... i wyszedłem z twarzą :)... tą spółka to słup... fajnie można zarobić. .. ale też bardzo dużo stracić
Ba, jeśli odwieszą, chociaż ja jak wieczny optymista stwierdzam, że jeszcze zarobimy i to nieźle. Od 24 kwietnia wypłaty dla naszego syndykatu. Myślę, że jak spółka będzie miała kasę na koncie, to raz dwa zrobią audyt. Będzie zrobiony szybko i tanio.
nie zrobią, złupili drobnych akcjonariuszy naciagniętych na kredyt i tyle. Swoje zarobili, więcej nie chcą się w to bawić, a może nie potrzebują. Dostaną kredyt to zapomną o akcjonariuszach, wywalą ich z giełdy i zostaniemy ze swoimi wirtualnymi udziałami na koncie w domy maklerskim.
Widzę że strach was opanował. I nic dziwnego bo pewnie każdy trochę oszczędności tu utopił. żyjecie że świadomością dużego zarobku ale jak widać od trzech lat to lipa. Współczuję Wam.
Sn, ta lipa kazała Ci tu zajrzeć przed 5 rano by wylać żal. Pamiętam że sam byłeś tu długi czas. Szanuj fakt, że ktoś zwyczajnie inaczej niż Ty postanowił czekać do finału tej noweli. Kto wie, może to będzie lipa. A jeśli nie? Pisałeś że wyszedłeś z inwestycji z twarzą-gratuluję. Jaką masz zatem potrzebę współczuć innym którzy nie sprzedali? Darujmy sobie nawzajem. Na giełdzie zarabia 20% inwestujących. Takie są realia. Czy wobec tego każdemu masz ochotę napisać o tym jak mu współczujesz poniesionej straty? Śmiało, tysiące takich ludzi znajdziesz też na formu innych sopłek. Pozdrawiam!
SN to golas i kazdy moze sie o tym przekonac. Znam cie leszczyku i wiem, ze jestes golas mitoman :) Wstaje o 5 rano do fabryki, a na forum zgrywa ynwestora :)
I ŻYCZĘ DUUŻYCH WZROSTÓW !! nie mam tego papieru i nie kupię bo mam tej spółki dość. .. choć ABES masz rację, że większość spółek jest podobna .. w sumie to współczuć można chorym