• coś pasażerowie Autor: ~zielony [46.149.223.*]
    się wykruszają pomalutku
  • Re: coś pasażerowie Autor: ~Tylus [109.243.121.*]
    Spadnie nisko i będzie można brać. Czekam niecierpliwie.
  • Re: coś pasażerowie Autor: ~PankracyCacy [165.120.97.*]
    Kuniec trenda.
  • Re: coś pasażerowie Autor: pablo7 [31.61.129.*]
    Dnia 2015-04-15 o godz. 10:09 ~zielony napisał(a):
    > się wykruszają pomalutku

Dnia 2015-04-15 o godz. 10:09 ~zielony napisał(a):
    > się wykruszają pomalutku

niestety wylamali w dol 29 wsp peklo, moze byc powrot do podstawy wybicia ok 25-26 pozdr
  • lawina Autor: ~Tomek [89.66.211.*]
    gdzie jest ta naganiaczka co się śmiała ze mnie .....hehhe że nie spadnie
    brak popytu tak się konczy
  • Re: lawina Autor: pablo7 [31.61.129.*]
    Dnia 2015-04-15 o godz. 10:17 ~Tomek napisał(a):
    > gdzie jest ta naganiaczka co się śmiała ze mnie .....hehhe że nie spadnie
    > brak popytu tak się konczy

spokojnie tomek chwalipieto to tylko powrot do podstaw wybicia tu bedzie grubo
  • Re: lawina Autor: ~kris [217.114.169.*]
    A ja myślę że testują zwierzę a wy puszczacie:)
  • Re: lawina Autor: ~Ux [193.35.41.*]
    > Dnia 2015-04-15 o godz. 10:17 ~Tomek napisał(a):
    > > gdzie jest ta naganiaczka co się śmiała ze mnie .....hehhe że nie spadnie
    > > brak popytu tak się konczy

No i patrz, śnieg z lawiny ktoś podpier...ił i zrobił z niego kilka bałwanów.

Od wczoraj koło południa sypanie po 2-3 zlecenia po 30-50 k papieru łącznie. Biorąc pod uwagę wolumeny, to zlecenia na małe ilości akcji na S są dość rzadkie.

To mi wygląda na jedną ekipę - jerry i kumple mieli czas tego nazbierać na początku roku.

Miło jednak widzieć, że nie tylko ja podskubuję. Mogę sobie pozwolić, bo pozycja otwarta od ponad roku :)

Chętnie potrzymam i do 0,20 zł, ale tej ceny chyba szybko się nie doczekamy. Chociaż do raportu za IQ 2015 jeszcze miesiąc i przy suszy informacyjnej to może być różnie.

Z uwagi na anonimowość forum - zwracam uwagę na małe szczegóły. A to jak kto pisze "hehhe" tudzież jak stawianie spacji przed pięciokropkiem i rozpoczynanie zdania z małej litery a także nickowanie zawsze z wielkiej itp.
    Niektóre, te same rzadko spotykane błędy popełniają osoby o bardzo różnych nickach i ip. I ta regularność wpisów kowala przy każdych wzrostach, którą pamiętam odkąd się Biomaksem zainteresowałem przy pierwszym zjeździe z 0,60 na 0,30 zł a powrót na 0,50 zł zrobiły dwa dni sesyjne z obrotem po 50k akcji dziennie.

Cóż, może nienajgorszy ze mnie data miner, ta spekulacja ma ręce i nogi a jakiś scenariusz jest tutaj realizowany od dość długiego czasu. A może świadomie robię Wam głowę z mózgu? :)
  • Re: lawina Autor: ~miro [77.236.20.*]
    poczekajcie jak się porządnie skorekci i spadnie na 25gr wtedy można brać
[x]
BIOMAX 0,00% 0,05 2016-07-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.