co tu tak od jakiegoś czasu lubi się 32 ?? ..wsparciem ten poziom nie jest .. omega czeka na 17 podobno.. hmm .. czyli przed odbiciem które gdzieś na zakręcie widać na zniżkę kursu należy liczyć
17 gr ośle możesz sobie w bajki wsadzić wasze 24 gdzie uciekaliście, a teraz nie chcecie wracać wyżej, też możesz sobie wsadzić ktoś pięknie zbiera a z przeciwnej strony amunicji coraz mniej
niedługo ruszamy, już bez balastu lecz spokojnie, bez pośpiechu ari sa ma pełne ręce roboty, zaczyna się walka o grubą kasę dla siebie samych i dla obcych za prowizje równolegle jest jeszcze coś, ale to zachowam dla siebie :-)
nic osobiście nie wiem o żadnych 24 natomiast wiem że miałem 50 papierów a teraz mam 70 i na wzrostach jak najbardziej mi zależy bo kółeczka lubię kręcić.. lubię jak moje kupujesz a swoje taniej oddajesz )))))))))))))))
już z ciebie łacha tu wszyscy drą, od 1,5 r. bredzisz coś o odpałach i dychaczach, spekułach i innych herezjach at kłamiesz i manipulujesz, ludzie to czytają i zapamiętują, mają cię za zwykłego kmiotka-dt kompromitacja to twoje drugie imię, więc nie ucz mnie giełdy bo nie masz o niej zielonego pojęcia czego dowodzisz na każdym kroku
osobiście chciałbym żeby popyt odpuścił te 32 gr i udało się dokupić cokolwiek poniżej 30 gr ale po dzisiejszej sesji mam coraz mniejsze nadzieje