• rekomendacja CK Autor: kamerdyner-profesora [89.68.99.*]
    14 kwietnia 2015 roku
    KUPUJ
    I tyle w tym temacie

Kamerdyner Profesora
    imć Pana Chodzika Księżycowego
  • Re: rekomendacja CK Autor: kamerdyner-profesora [89.68.99.*]
    Szanowni koledzy i kolezanki też,
    Czytam wasze wypowiedzi, z których wynika, że nic nie wynika.
    Można oczywiście zastanawiać się, czy informacja podana do publicznej wiadomości dobra, czy zła, potwierdzi lub zaprzeczy kierunek rozwojowy trendu. To akurat ma znaczenie, poza tym to istna paplanina, z której tak naprawdę jeden uczestnik wyciągnie wniosek o dalszej deprecjacji kursu a drugi akurat odwrotnie. Można oczywiście rzucić monetą, efekt będzie podobny, albo zapytać babki.
    Bo jak to się mówi,, babka na dwoje wróżyła,,
    Należy oczywiście zapoznac się w wynikami spółki z jej zamierzeniami itp itd. ALE, co to ma wskólnego z kierunkiem trendu ?
    Oczywiście złe informacje w trendzie spadkowym powinny potwierdzać i umacniać niedźwiedzi i na odwrót. No ale tu na JWC to co teraz mamy ? będzie do góry ?

Otóż moim zdaniem jedyna droga do odpowiedzi na te pytania prowadzi przez analizę techniczną i żebyśmy się tu dobrze zrozumieli więc powtórzę jeszcze raz, przez analizę techniczną a nie pseudo analizę, jaką wielu z was robi, wierząc, że kreski, kanaly oscylatory i tym podobne brednie mogą prowadzic do prawidłowych wniosków. A co w takim razie jest tu sprawą kluczową ?
    Otóż tajemnicą dostępna dla nielicznych jest umiejętne dostrzeganie oznak dystrybucji na szczytach oraz akumulacji w dołkach. Taka właśnie akumulacje widzimy tu na JWC. Oczywiście nie wiem obecnie, czy wzrosty jakie nas czekają to zmiana trendu podstawowego, czy też jest to trend średniookresowy, np fala jakiejś dużej korekty. Nad tym zastanawiać się będę w nastepnych dniach. Uważam jednak, że poziom dzisiejszego otwarcia był naprawdę przyzwoitym, potwierdzeniem kierunku północnego oraz miejscem drugiego i ostatecznego dokupienia tych akcji. Pierwsze zakupy to poziom około 2.60.
    Pozdrawiam

Kamerdyner Profesora
    imć Pana Chodzika Księzycowego
    Oczywiście kurs może mieć, ba powinien mieć korekty, ale kirunek wzrostowy zostanie już utrzymany.
  • Re: rekomendacja CK Autor: ~hm [78.10.111.*]
    "Otóż tajemnicą dostępna dla nielicznych jest umiejętne dostrzeganie oznak dystrybucji na szczytach oraz akumulacji w dołkach." jak się jest sterownikiem to się wie :D :D :D
    Po ogłoszeniu najgorszych wyników w historii spółki i w następstwie tego wzroście o 30% ( bez potwierdzenia wynikami) teraz będzie tylko rosło :D To sie nazywa podbitka pod dystrybucję kolego ;)
  • Re: rekomendacja CK Autor: ~nox [87.205.59.*]
    Tajemnicą dostępną dla nielicznych jest spektakl manipulacji rozgrywający się na tej spółce. Głównym macherem jest joosek, który prowadzi własną gierkę na kursie przeciwko fundom i drobnym. Drugim macherem są fundy, które czasem próbują grać przeciwko jooskowi, ale częściej grają z nim wspólne skrzypce przeciwko drobnym. Trzecim macherem są cwani drobni manipulanci udzielający się m.in. na tym forum, którzy mydlą oczy pozostałych forumowiczów, by zachowali się tak, jak oni sobie tego zażyczą. Kto przejrzy zamiary wszystkich tych graczy, może zarobić. Kto zaufa choć jednemu z nich, straci. Zapraszam do zabawy. Ja na razie obserwuję ten komediodramat i mam niezły ubaw.
    No dobrze nox,
    ale co z tego wynika ?
    Jedyna odpowiedź jaka mnie satysfacjonuje, to trafna odpowiedź !, Czyli taka, która przyniesie mi nagrodę w postaci wzrostu kursu.
    Czy z twoich obserwacji, dywagacji, czy innych przemyśleń, możesz podać sygnały zmiany trendu ?
    Gdybyś mi tu i teraz napisał, że tak, to miałbym cię za Nostradamusa, ale ty przecież nim nie jesteś.

Ale zaproszenie do zabawy przyjmuję.

Kamerdyner
  • Re: rekomendacja CK Autor: ~nox [87.205.59.*]
    Za to ja pamiętam Twoje przepowiednie z HBP moja wyrocznio pytyjska i słynne kupuj po 2,14. No i późniejszy komentarz, jaki byłeś "zaradny". Fajnie, że przyszedłeś na to forum, będzie ciekawiej. Co do jwc, to wcześniej napisałem wszystko, co miałem napisać. Jak wydarzy się coś nowego, to skomentuję. Na razie życzę dużo weny twórczej :)
    No to masz spory staż, gratuluję. A skoro o dawnych czasach, to zapewne pamiętasz, że na HB moja rekomendacja sprzedaj był postawiona powyżej 5 zeta. Miało się zatrzymac na 2.10 ale to był krótki postój.
    Od tego czasu wiele się zmieniło, nawet nie wiele a bardzo wiele. Jednego możesz być pewien. Nie zmarnowałem tego okresu.
    Teraz jestem o niebo lepszy. Ostatnio moje sprzedaj MIT po 70 groszy zrobiło prawdziwą furorę. Dzisiaj te akcje kosztują 12 groszy.
    Był tez dobry strzał ns Sfinksie od 90 groszy do 2.35 a ostatnio na GTC , gdzie to akcje kupowalem w okolicach 4.70 i mam je oczywiście.
    Ale rynek jest bardzo trudny i wiele nowych koćci zbielało na cmentarzysku, dlatego jeszcze raz gratulacje za przetrwanie.

Kamerdyner Profesora
  • Re: rekomendacja CK Autor: ~hm [78.10.111.*]
    @Nox na innych spółkach, szczegónie przynoszących dochody, też jest zabawa, ale z mniejszą liczbą niewiadomych. Dlatego też już tylko obserwuję ;)
  • INSTRUKCJA OBSŁUGI ANTYANALIZ CK Autor: ~antychodzik [81.219.206.*]
    Na podstawie wieloletnich analiz " osiągnięć " CK zwanego Kamerdynerem pragnę z radością poinformować wszystkich - jeśli chcecie zarabiać postępujcie odwrotnie do anty analiz CK
  • Re: INSTRUKCJA OBSŁUGI ANTYANALIZ CK Autor: ~marek [77.45.36.*]
    straciłem 90% kapitału po rekomendacjach chodzika. obecnie jestem z niczym i zamkniętym rachunkiem maklerskim
  • Re: INSTRUKCJA OBSŁUGI ANTYANALIZ CK Autor: ~hm [78.8.3.*]
    tu nie trzeba sugerować się opinią jakiegoś chodzika, żeby wiedzieć, że spółka słaba jest ( patrz wyniki)
  • Re: INSTRUKCJA OBSŁUGI ANTYANALIZ CK Autor: kamerdyner-profesora [89.68.99.*]
    Marek,
    Powiedziałbym ci tak
    Nie pie........... głupot !
    Wszyscy co są ze mną zarabiają a ty straciłeś. Jeszcze takiej sieroty na forum nie widziałem.
    Ciekawe który z hajterów teraz Marek się nazywa ?

Powiem ci tak jeszcze Marek
    Idź sobie na Jarmarek i kup zegarek
    blaszany.

Na GTC w ostatnich trzech tygodniach zrobiłem trzy zagrania. Za każdym razem przed podjęciem decyzji o kupnie pisałem o tym bez nacisku na forum. Wszystkie trzy przyniosły naprawdę godny zarobek a taki jeden z drugim ja ty MAREK, pie..... o mnie głupoty jakby czytać nie potrafili. Jestem z natury spokojny facet, ale barachła, takie NIC, co to pie.... na forum co im ślina na język przyniesie, zasługują na jedno, żeby je zdeptać jak depcze się karaluchy.

Chodzik Księżycowy
    Skoro tyle straciłeś, to do pomocy społecznej się zgłoś, podadzą ci kilka adresów, gdzie się taką sierotą zaopiekują a stąd wypad !
  • Re: INSTRUKCJA OBSŁUGI ANTYANALIZ CK Autor: ~1916 [46.186.4.*]
    slaby ojciechowski > slabe jw i TYLE > ROBYG DYWIDENDE PŁACI !!!
  • Re: INSTRUKCJA OBSŁUGI ANTYANALIZ CK Autor: ~antychodzik [77.254.88.*]
    CK jakiś ty spokojny facet i w dodatku taki kulturalny inaczej ... przypomnę na habecie brakuje 37 000 % do przewidywanego przez ciebie poziomu 5,7 , po prostu nędza analityczna do sześcianu ...
    Cały rynek jest bardzo słaby. Pamiętajcie o zleceniach STOP. !
  • Re: INSTRUKCJA OBSŁUGI ANTYANALIZ CK Autor: ~hm [78.8.3.*]
    oszałamiające obroty na jwc dziś … nie bez powodu wywalili go z wigu 80
  • Re: INSTRUKCJA OBSŁUGI ANTYANALIZ CK Autor: ~antychodzik [77.255.17.*]
    CK STOP !
  • DO WSZYSTKICH CZCICIELI Chodzika Autor: ~antychodzik [77.255.25.*]
    Wejdźcie sobie na JSW na wątek CK pt Kupuj , tam niejaki Franek z Chicago pięknie rozpracował CK , otóż po IP odkrył , że Chodzik zarzucał podszywanie się pod jego nick , tymczasem sam ze sobą pisał z różnych komputerów , normalnie uśmiałem się serdecznie :)
  • Re: DO WSZYSTKICH CZCICIELI Chodzika Autor: kamerdyner-profesora [89.68.99.*]
    Mamy 30 kwietnia 2015.
    Spokojnie trzymaj !

Chodzik Księżycowy
    6 maja
    spokojnie trzymaj

CK
  • Re: DO WSZYSTKICH CZCICIELI Chodzika Autor: ~jack [88.156.250.*]
    trzymaj się ramy to się nie po..  s...sz ha ha ha z ch....u...dzikiem wlacznie  ha ha ha
    Jack,
    na Boga, dość, że jesteś analfabetą, to jeszcze analfabetą niewychowanym i jak widzę w kilku osobach do nas przybywasz, bo co rusz na wątkach na których piszę wstawiasz swoje smutki pod różnymi nikami. Ale skoro ta zabawa cię cieszy, to bawmy się razem.

CK
  • dlaczego używasz mojego nicka ? Autor: ~jack [212.106.28.*]
    Nie ładnie się podszywać
  • Re: rekomendacja CK Autor: ~antychodzik [81.219.206.*]
    widzicie niedowiarki - anty analiza CK znów sprawdziła się na odwrót - tak jak mówiłem . CK to niekwestionowany Mistrz anty analizy , słysznie został nagrodzony tytułem Bałwana i " Osiąła " Roku , ma wielki anty talent analityczny ...
    Co mają widzieć ?
    Głupola Antychodzika ?
    No Supply
  • Re: rekomendacja CK Autor: ~antychodzik [87.205.69.*]
    Dnia 2015-05-26 o godz. 11:11 kamerdyner-profesora napisał(a):
    > Co mają widzieć ?
    > Głupola Antychodzika ?

Jak to co mają widzieć ? stratę minus prawie 11% od twojej rekomendacji kupuj , ty jej nie widzisz ? kolejnych udało ci się wpuścić w kanał ...
    Pajacu Antychodziku,
    Nie potrafisz odróżnić impulsu od korekty !
    Jak widać wieloletnie noszenie za mną teczki niczego cię nie nauczyło.
    Z jaką formacja mamy tu do czynienia ?
    Czy ktoś zna odpowiedź na to pytanie ?
    Ciebie Antychodziku nie pytam, tyś nie kumaty.

Pozostałych pozdrawiam
    Moja rekomendacja jest jak najbardziej aktualna

Chodzik Księżycowy
  • Re: rekomendacja CK Autor: ~antychodzik [77.253.156.*]
    formacja " osiąła " CK

ACK
    Zimna wiosna tego roku
    Bardzo Ładnie to wygląda jak sami widzicie.
    Teraz może dojść do ruchu korekcyjnego, ale wyraźnie ma to cechy odwrócenia trendu spadkowego.
    W tym wypadku jest to wyjątek od reguły, która mówi , aby na spadkach nie dokupować.
    Jeśli będzie ruch powrotny można raz dokupić. I jeszcze jedno.
    Pochowałem raz na zawsze Chodzika Księzycowego.
    Teraz jestem
    Kamerdyner Profesora i pozdrawiam wszystkich cierpliwych

[x]
JWCONSTR 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.