Skoro monitorują sytuację i piszą że wszystko jest ok to wprowadzają inwestorów w błąd !!!!! Trzeba potrząsnąć tym całym knfem i tym bajzlem na naszej giełdzie i to nie msx będzie miał nam oddać utracone pieniądze bo i tak nie śmierdzą groszem a KNFFFFFFFFFF !!!! Może się się w końcu obudzą !!!!!!!
to przestańmy wszyscy pierd.lić i zacznijmy działać, spotkajmy się omówić sprawę, jakieś kontakty do was, e-mail, face, tel., powinniśmy zwołać zgromadzenie akcjonariuszy, ja chętnie posłucham na żywo co ma do powiedzenia wielkosław z tomkiem
historyczne minima , teraz widać że scalenie było po to żeby złodzieje jeszcze troche kasy zgarneli
jeden z większych przekrętów jakie widziałem :) przy akompaniamencie KNF solorza i jędrzejewskiego no i wiekosława który milczy już od miesiąca
knf dobrze wiedziało że po odwieszeniu ludzie stracą oszczędności i do tego doprowadziło
powodem zawieszenia był brak raportu a co było powodem odieszenia skoro nadal raportu brak a jak to pismaki zauważyły doszło do oszustwa na dużą skale więc knf powinno poczekać z odwieszeniem do wyjaśnienia sytuacji ?
Co wy piedzielicie, jakie majątki ? Spadło pod wpływem sprzedaży akcji za 15 tysi!! Czy to bya ta wielka wyprzedaż PKC ?? Poczekajcie, zobaczycie jak teraz szybko odbije i wróci w okolice 1,50. Tylko że zarobią Ci co kupili po te 50 groszy te parenasice tysiecy akcji... a Ci co sprzedali będa mieć pretensje, tylko do kogo ? DO wszystkich naganiaczy na spadki i do siebie. Było nie wystawiać PKC to by takiego kursu nie było. Sami sobie wini. A druga sprawa - to fakt, KNF tutaj nieźle zamieszał i powinien sie ostro wytłumaczyć. Nie powinno być odwieszenia przynajmniej bez raportu, nie mówiąc już o wyjaśnieniu sprawy. Sam jestem mocno utopiony, ale panika już tu nic nie zmieni...
błaznem jesteś ty jak nie widzisz tu przekrętu przy
tylko prokuratura sądy mogą dopierdzeilić złodziejom akcjonariusze powinni składać zawiadomienia
kierował już ktoś zapytania do knf i gpw dlaczego zodwiesili i przyczynili się do utraty pieniądzy przez akcjonariuszy mniejszościowych -70 % spadek z 1,56 na 0,51 w następnym tygodniu zapewne 0,30 - 0,40 ?
knf solorz jedrzejewski pańczyk (zasiadałw radzie pcguard :) ) , wiekosław grafik komputerowy hehe i o bligacje bez zabezpieczeń
oszukano ludzi w biały dzień i okradziono z oszczędności a wszystko przy oklaskach gpw knf
Radzie Wam skontaktować się z SIi aby Wam pomogli.Ostatnio spisali się bardzo dobrze i złożyli pozew odnośnie premetinv.Czytałem ten pozew naprawdę bardzo dobry i przyłączyło się prawie 50 osób.Nie działają za darmo ale bardzo fachowo
Ja debilnych postów nie pisze a jesli to pretensje moge miec do durni którzy sie bawia tko bo myslą ze kurs bedzie wiecznie zawieszony a potem traca akcje i przez nich cierpia inni.A teraz kurs pójdzie w góre i beda mieli nauczke
Zapomniałes napisac o tych co po 0.05 kupili i po 0.22 5 zł. sprzedali.Wiec sa pewnie i tacy co maja do ciebie złosc.Na kazdej spółce mozna tracic i zarabiac.Zalezy kiedy sie kupuje i sprzedaje
Uprawnienie Komisji w zakresie żądania zawieszenia obrotu akcjami w związku z brakiem publikacji raportów okresowych wynika z przepisów art. 20 ust. 2 Ustawy o obrocie […]. Zgodnie przywołanym przepisem w „przypadku gdy obrót określonymi papierami wartościowymi lub innymi instrumentami finansowymi jest dokonywany w okolicznościach wskazujących na możliwość zagrożenia prawidłowego funkcjonowania rynku regulowanego lub bezpieczeństwa obrotu na tym rynku, albo naruszenia interesów inwestorów, na żądanie Komisji, spółka prowadząca rynek regulowany zawiesza obrót tymi papierami lub instrumentami (…).” warunkiem kwalifikującym uprawnienie do dochodzenia naprawienia szkody jest uznanie postępowania organu administracji za niezgodne z prawem, przez co należy rozumieć brak podstawy prawnej do podjętego działania lub zaniechanie działania w sytuacji, gdy norma prawna nakazuje jego podjęcie przez organ administracji.
ewidentnie knf naruszyło interes inwestorów powodując pośrednio ich strate na akcjach msx otwarcie -70% na co wpływ miało zapewne zawieszenie notowań
podstawą wg nich do zawieszenia notowań był brak raportu , a co było podstawą do odwieszenia (nadal brak raportu) biorąc pod uwagę że akcjonariusze ze względu na działania knf nie mieli możliwości na wyjście z inwestycji (zawieszenie nastąiło z dnia na dzień ) i zostali narażeni na ogromne straty co tez się stało
sąd i prokuratura powinny zbadać czy doszło do przestępstwa czy nie
natomiast takie nazwiska jak asolorz i jedrzejewski dając swoje nazwiska do afiszowania się w takim przekręcie pokazali jakimi są inwestorami
zadzwoniłem do działu notowań gpw i powiedziano mi że notowania nie są zawieszone od 2 dni , doszedłem do wniosku że harcownicy od tko nie usunęli pkc na sprzedaży i złożyłem ok.16 wczoraj 2 zlecenia ,po 0,51 i 0,60 - żałuję że całości nie złożyłem po 0,60 zł do kupna bo 1 zlecenie dostałem z około 90% redukcją , ot i cała historia , chcecie zarabiać na giełdzie to trzeba kupować na dole , w poniedziałek jeszcze będzie okazja do tanich zakupów...
pIsałem kilkkrotnie ze kurs był zawieszony do 4 kwietnia,było wyraznie napisane ze jest zawieszony do tego dnia to rozliczni naganiacze na spadki pisali ze bedzie zawieszony do ukazania się raporu co było bzdurą.Od 7 kwietnia kurs był odwieszony a kurs trzymany był przez operatorów giełdy własnie ze wzgledu na durni którzy bawili sie tko bo mysleli ze kurs bedzie zawieszony do ukazania sie raporu.Ja za obecny kurs obwiniam naganiaczy na spadki którzy tu mieszali ze kurs bedzie zawieszony dłuzej oraz durni którzy ich słuchali i bawili sie tko myslac ze kurs bedzie duzej zawieszony
LUDZIE W TYM KRAJU TO ......................... ................ .... ..................... ................. /............... A MOŻE TO TAKI ŚWIAT TYLKO - AŻ !!!!!!!!1
jak się na złoto łapie jeleni bez konsekwencji. On siedzi za kratami a wynalazcy tej wydmuszki pewnie się bawią w Mongoli i śmieją z naiwniaków w Polsce :D
m.in. do michu ... co potraciłeś , sprzedałeś że tak piszesz , a dlatego kupowałem że mam kilkadziesiąt tysięcy msx ze średnią 1,85 no to wg was kupione akcje po 0,51 obniżają mi średnią zakupu czy nie ? a poza tym was bardziej kręci bajdurzenie i kłócenie się na tym forum niż fakty, a są takie że moim zdaniem w poniedziałek może być jeszcze tanio do zakupów i myślę że w perspektywie kilku miesięcy msx da grubo zarobić , ale to jest moje zdanie,a wy dalej się kłóćcie, i to nie ja jestem gamoniem bo się zakupiłem tanio tylko kto na tym forum????
przecież to jeden wielki przekręt kurs się otworzył -70% po wcześniejszym zawieszeniu przez knf , ludzie rzez to potracili oszczędności tylko prokuratura i sądy mogą coś pomóc
prezentacja i projekty żeby ładnie wyglądało firma krzak lewy pomysł obligacje bez zabezpieczenia jędrzrejewski solorz knf (zapewniało ze jest w stałym kontakcie ze spółką )
i drobni oszukani na grubą kasę
czy knf zajął już stanowisko odnośnie całego interesu msx i wobec siebie ?
NAJLEPSZE TO jest to ze najwiecej sie na tym forum udziela tych co nie maja AKCJI, JA IM DORADZE NIECH ida tam gdzie maja akcje.dla mnie ktos musi miec niezle pod dekielkiem by siedziec i walic takie głupoty przez cale dnie.MOGLI BY LEPIEJ WZIAC RODZINE NA SPACER w tak piekny dzien(chyba ze rodzina juz miala ich dosc)
Fred miało być 100 zł za akcje i kilka tyś procent zwrotu jest - 70 % kurs 0,51 co masz do powiedzenia ludziom którzy podjeli decyzje kupna msx za sprawą twoich postów ?
do optymistów proponuje przeglądnąć raport spółki przecież tam nawet nie ma kasy na świadczenia knf mając podejrzenia że może dojść do oszustwa powinno zawiesić notowania do wyjaśnienia sytuacji a conajmniej do stanowiska zarządu i informacji od wielkosława
fred napisz jak tam kopalnie w mongolli i milliardowe zarobki czemu tak zamilkłeś ? jutro zobaczysz dalej ile te akcje są warte ludzie umoczeni i oszukani min przez ciebie