Ludzie nie wiecie nawet jakiego ja ma doła ,że żyć mi się kurna odechciewa co za wałki w tym kraju się wyprawia za rządów Po ,ile można tak rolować ludzi nawet nie mam siły pisać pozdrawiam normalnych i załatwionych na cacy :( przez pana solorza pisze z małej litery bo śmieci nie szanuje kompletnie.
solorz to tu mały pikuś ja siępytam jaką rolę tu knf odegrało prokuratura i sąd powinni sę temu przyglądnąć
"Sytuacji w firmie przygląda się Komisja Nadzoru Finansowego. - Jesteśmy w stałym kontakcie ze spółką. Na obecną chwilę realizuje ona stopniowo list intencyjny – mówi Maciej Krzysztoszek z biura prasowego KNF."
Trzeba się zebrać i wystosować pozew zbiorowy i to nie przeciw msx tylko KNF !!!!!!!!!!!!! niech się w końcu liczą z inwestorami a nie złodziejami !!!!!!!
KNF i GPW zawiesiło notowania ze względu na brak opublikowanego raportu, po miesiącu raportu nadal nie ma a notowania odwieszono z otwarciem - 70% tyle ludzie potracili KNF GPW solorz jędrzejewski pańczyk wielkosław jak tacy firmują takie wałki to o czym wy tu chcecie pisać
jakie sądy? Piszesz o czerwonych popeerelowskich świniach, traktujący sądy jak własne folwarki, czy o sadzie jako instytucji? Jezeli to drugie, to tego nie ma. A
Tak sie koncza głupie zabawy tko,głupole mysleli ze kurs jest dalej zawieszony przez knf a tu zdziwko,kurs puscili i głupole sie akcji pozbyli.Teraz beda kupowac wyzej,szybko spadło szybko bedzie rosło