• Info Autor: ~ja [79.184.132.*]
    http://www.newconnect.pl/index.php?page=1045&ph_main_content_start=show&ncc_index=BIM&id=77988&id_tr=1
  • Re: Info Autor: ~lilka [46.113.155.*]
    Gdzie ci goście od upadlości, zbyszek i kowal2200 ?
    Okłamali nas! :D
  • Re: Info Autor: ~ja [79.184.132.*]
    o k ł a m a l i nas :)
  • Re: Info Autor: ~lilka [46.113.155.*]
    Zbyszek! Zawracaj pociąg! :D
    Upadłość już nieaktualna :D
  • Re: Info Autor: ~vieira [82.177.80.*]
    Ja dzisiaj dokupiłem jeszcze trochę akcyjek naszej bioperły, i mam wystarczająco...)
    Wyszedłem z Columbusa, zapewne dużo za wcześnie,ale jest duży plus...
    Zakupiłby człowiek coś jeszcze, Lilka - Ty ekspertka od perełek,może szepniesz coś niecoś na temat jakiegoś ciekawego znaleziska...:)))
    Pozdrawiam...
  • Re: Info Autor: ~echo [87.205.220.*]
    To info nic nie warte . Jakby nie mieli kasy na odsetki , to byłaby dopiero tragedia ! .
    Albo lepiej - tragikomedia!
  • Re: Info Autor: lupin [83.7.82.*]
    O kurcze, ale fo pa vieira to facet. Strasznie mi wstyd, sorki vieira niepokapowałam.
    Ano jakoś tak się złożyło,że facet...:)
  • Re: Info Autor: ~lilka [46.113.180.*]
    Jajniki czy cohones - nieważne.
    Ważne, by były tytanowe :D
    Bo takie własnie bardzo się przydają na naszej bananowej. A już zwłaszcza na ananasowym NjuKonekcie :)

Vieira - na tą chwilę nie mam typu na miarę dotychczasowych wzrostów z Biomaxa i Columbusa. Wypisałam w którymś wątku, co da zarobić grubo w tym roku, ale każda spółka ma swój czas. Na niektóre trzeba czekać, inne strzelają bez uprzedzenia :)

Echo, dziecko drogie, nie odpowiadasz na moje pytanie z innego wątku. Czyżby cykor cię obleciał?
    Tak strasznie piałeś, że kasa na odsetki została przelana do BOŚ, bo dostali kasę za nowe obligi.
    Pytam się ponownie - gdzie jest info o tym, że nowe obligi zostały już objęte i kasa od nowego inwestora wpłyneła do spółki?
    W tamtym wątku nie masz odwagi dokończyć tematu, może tutaj się się zbierzesz w sobie i dasz linka do tego info?
    Czekam.
  • Re: Info Autor: pablo7 [31.61.131.*]
    narazie widac trzyma nas oporek 37 potem 39 jest ale jak pojdzie info to rozwali je moment:))))pozdr
    Jak będzie jakiś ''news'' to te marne 37 i 39 groszy zostaną ''zjedzone'' w mig...:)
    Dzięki Lilka za odpowiedź...
    Z tych, co mogą strzelić niedługo, to mam Novavisa i Photona.
    Ale powtarzam: NIEDŁUGO a nie LADA CHWILA, żeby mi potem nikt nie przylatywał z płaczem rzewnym, że kupił i od dwóch godzin nie rośnie.

Ja nie z tych co płaczą,jak to mówią jest ryzyko jest zabawa...:)
    Sam lubie sobie poanalizowac, i przecież nikt mi tego nie każe kupowac, prawda...?:)
    Tak Vieira, o Ciebie jestem spokojna.
    Ale wiesz, taki Karol albo zbyszek przeczytają, kupią i będą potem jeździć tymi pociągami z wnioskami o upadłośc, bo nie rośnie a przecież już prawie dwie godziny mija od zakupu.
    Potem strzeli pewnego dnia rano i po poludniu Karol przybiegnie z cynamonem w gaciach, że ma Novavisa od rana. Albo od wczoraj, Albo w ogóle od momentu zanim jeszcze akcje weszły do obrotu gieldowego.
  • Re: Info Autor: ~investorka [164.126.135.*]
    w ponidziałek będzie płacz bo biomax spadnie do 0, 29gr
    Dnia 2015-04-10 o godz. 18:23 ~lilka napisał(a):
    > Jajniki czy cohones - nieważne.
    > Ważne, by były tytanowe :D
    > Bo takie własnie bardzo się przydają na naszej bananowej. A już zwłaszcza na ananasowym NjuKonekcie :)
    >
    > Vieira - na tą chwilę nie mam typu na miarę dotychczasowych wzrostów z Biomaxa i Columbusa. Wypisałam w którymś wątku, co da zarobić grubo w tym roku, ale każda spółka ma swój czas. Na niektóre trzeba czekać, inne strzelają bez uprzedzenia :)
    >
    > Echo, dziecko drogie, nie odpowiadasz na moje pytanie z innego wątku. Czyżby cykor cię obleciał?
    > Tak strasznie piałeś, że kasa na odsetki została przelana do BOŚ, bo dostali kasę za nowe obligi.
    > Pytam się ponownie - gdzie jest info o tym, że nowe obligi zostały już objęte i kasa od nowego inwestora wpłyneła do spółki?
    > W tamtym wątku nie masz odwagi dokończyć tematu, może tutaj się się zbierzesz w sobie i dasz linka do tego info?
    > Czekam.

Lilka a jak myślisz, co najpierw kasa za obligi i obligi, czy odwrotnie , a info mówi wyraźnie "Rozpoczęcie emisji obligacji zabezpieczonych na okaziciela serii B", A pozatym nikt ci dokładnie nie powie w firmie, jak, kiedy i za ile, może już kasę dostali ,a teraz dopiero sprawy prawne , kapujesz ?

I nie denerwuj się tak bardzo, urośnie ja też w to wierzę , narazie cel 0,60,ale potrzebny impuls. To tyle, pozdr.

Nooo, nareszcie sie przyznałeś, że te twoje "spłata odsetek serii A z kasy wziętej z serii B" to tak tylko na zasadzie "podobno"...

"Podobno" to wilk zjadł babcię. Ale tak naprawdę to babcia była zbyt żylasta i wilk jednak wciągnął miękkiego Czerwonego Kapturka, i na to są dokumenty.

Obawiam się, że to ja się mniej denerwuję od ciebie. Biomaxa mam ze średnią 16,5 grosza, więc gdzie tu powód do nerwów?
    Pójdzie w górę i bez infa, z tym że nie tak dynamicznie.

To tyle, pozdr.
    Lilka ty się podniecasz byle czym. Ich psim obowiązkiem jest zapłacić odsetki i to nie jest powód do hurraoptymizmu .

Poczekajmy spokojnie na konkretne info o umowie biznesowej z jakąś drogerią,narazie maja trzy produkty , to trochę skromnie.:) Mam wrażenie ,że koniecznie chcesz wciskać akcje na siłę ,a skutek może być odwrotny . Każdy dobry inwestor potrafi odróżnić wartościowe info.

Trzymaj się i weź coś na uspokojenie, a tak po cichu powiem ci ,że mam akcje od 0,16 :)
    Acha może lepiej ugryź się w palec zanim napiszesz mi kąśliwą ripostę ! :DDDD
    Wczorajszy twój wątek: "Lilka gdzie to info bo mi sie spieszy!!"
    Twój dziesiejszy wpis: "Poczekajmy spokojnie na konkretne info o umowie biznesowej"

Ja nie jestem kąśliwa, ty sam się motasz w swoich zeznaniach i sam sie zaganiasz w kozi róg :D

Ubodłam? Nie szkodzi, mnie to nie przeszkadza :*
    W takim razie - kierując się logiką kontriariańską - ja mam wrażenie, że ty koniecznie chcesz odgonić wszystkich od tych akcji i "ustrzec" ich od Biomaxa...
    Każdy dobry inwestor powinien sam przeanalizowac spółkę na wszelkie możlliwe strony i sam zdecydować, w co pakuje pieniądze, choćby nawet napadło na niego całe stado naganiaczy na wzrosty i druga równie liczna wataha naganiaczy na spadki.

A coś na uspokojenie to faktycznie by ci sie przydało, czyż to nie ty wczoraj gorączkowo pisałeś we własnym wątku, że "kiedy wybicie bo już ci sie spieszy, Lilka kiedy to info bo nie mam czasu"?

Miecz obosieczna mój drogi przeciwniku....
    Keep calm.
  • echo Autor: ~investorka [164.126.135.*]
    Echo na biomaxie odbije sie w ponidziałek bo w tak krótkim czasie wzrosł ponad 100% i potrzebna korekta do 0.29 napewno a columbus wielkie zapytanie
  • Re: echo Autor: ~Ktoś_Jorg [83.10.231.*]
    Korekta już była, teraz może jeszcze pobuja i 40 gr zaatakujemy, zbyt dużo ludzi traktuje tę inwestycje długo terminowo żeby nie rosło.
  • Re: echo Autor: ~bob [89.74.204.*]
    jw
  • Re: echo Autor: ~greg [95.49.121.*]
    0,37 opór. Trzy razy już podchodzili. Obroty coraz mniejsze. Wszyscy macie akcje a nie macie kasy żeby kupować.... A ze odestki od obligacji zapłacili - to z całym szacunkiem info neutralne i nie ma co wiele się rozwodzić.
    Ja obstawiam dol jednak.
  • Re: echo Autor: ~max [83.26.28.*]
    Podchodzili również żeby zwalić. W środę i czwartek kurs schodzil do 0.29 i mamy 0.35. Obroty,he,he. NC właśnie się tym charakteryzuje. Nieoczekiwanie ze znikomych na milionowe i odwrotnie. Po za tym nie trzeba angażować nowych środków by znacząco poprawić obroty. Wystarczy umiejętna przewalanka i właśnie w piątek się zaczeła. Wystarczy porownać arkusz zleceń ze środy i czwartku względem piątkowej sesji. Jeżeli nie spadl w piatek na 0.29,to na pewno nie spadnie w poniedzialek.
  • Re: echo Autor: ~Xxc [94.254.199.*]
    Dokładnie. W pon. atak na 0,40
  • Re: echo Autor: ~max [83.26.30.*]
    Korekta już była-8%. Te opory do 0.41 to tak,jak by ich nie było. Znaczący jest dopiero w okolicach 0.60. Większa korekta będzie nie wcześniej jak przy 0.45 a ta cena pojawi się spokojnie do środy. Wystarczy pobudzenie volumenu i kurs ostro ruszy. Jak widać z wykresu to żaden problem dla Biomax-a i zacznie się jeszcze dzisiaj. Piątek rzadko kiedy temu sprzyja.
[x]
BIOMAX 0,00% 0,05 2016-07-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.