Jedziemy jutro z zona na ostrzejsza imprezke weekendowa w czechach wiec musze rano wystawic zlecenia na s.. Jakie poziomy realnie proponujecie? 250k mam tego do upchania w rynek
Swinger jakis smieszny jestes serio :) jakas panike probujesz wywolac czy jak?:) pewnie tyle nie masz.. A nawet jesli to nie wiesz po ile sprzedac? Smieszne ^^
A co w tym smiesznego?? Poprostu pytam dzis mialem czesc po 34-35 na s nawet pisalem ze anuluje.. Pytam bo wydaje mi sie od tego forum aby wymieniac sie opiniami. A nikogo nie strasze bo nie mam zamiaru rzucic tego pkc, tylko sensownie opchnac
Przepraszam pomyliłem spółki biomax i biomaxima są niedaleko, po raporcie za marzec i obiecujacych nowych kontraktach zagranicznych myslałem, że się na pakiet umówimy ;).
Dnia 2015-04-09 o godz. 19:20 ~gudmostowy napisał(a): > Przepraszam pomyliłem spółki biomax i biomaxima są niedaleko, po raporcie za marzec i obiecujacych nowych kontraktach zagranicznych myslałem, że się na pakiet umówimy ;).
dobre no nazwy podobne ale biomaxa masz:)))tez gudmostowy
Swingier, od dawna czekałem na tak konkretnego inwestora. Proponuję postaw całość na 0,35-0,36 według uznania. Jeśli wystąpi takie zlecenie, to możesz być pewien, że na weekend zbiorę wszystko, a co będzie po drodze także. Wyższego poziomu nie uważam za atrakcyjny, bo rynek nie płaci więcej jeśli obserwujesz.
Swinger - następny akrobata, którego przycisnęło na dzień przed wypłatą pensji i koniecznie musi "upchać śmiecia w rynek". Echo też miał dziś już tylko światło w lodówce, tak mu sie dziś spieszyło. Jak nie skoczki na dzień przed 10-tym, to znowu chłop ze wsi, co wygląda ze szklarni z rzodkiewką i udaje, że "rolnik szuka żony". Dajcie spokój.... A spółka idzie na 1zł, potrzebuje tylko lekkiego pierda na ESPI.
Roberto, pisałeś maila do spółki? Kiedy spodziewają się emisji reklamy? Miała być w Święta ale widocznie jest poślizg. Podziel się informacją, nie bądź żyła :)
" Roberto, pisałeś maila do spółki? Kiedy spodziewają się emisji reklamy? Miała być w Święta ale widocznie jest poślizg. Podziel się informacją, nie bądź żyła :)"
Z daleka widać, że jesteś tu nowy i nie masz zielonego pojęcia, oczy pisaliśmy kilka tygodni temu, kiedy pakowaliśmy Biomaxa po 15gr. Pakuj teraz, bo i tak jest jeszcze tanio , a nie czekaj na magiczne 28gr. Tomek też wczoraj czekał i dziś juz go z nami nie ma. Zaginął w niewyjaśnionych okolicznościach :D
nie jest dobrze, nie jest też źle. Taki przegrany taniej na NC Z "diabłem" Za duży ferment był na spółce i znane osoby w kolejce do sprzedaży. Jutro jeszcze większy strach.
Dnia 2015-04-09 o godz. 21:27 ~lilka napisał(a): > Z daleka widać, że jesteś tu nowy i nie masz zielonego pojęcia, oczy pisaliśmy kilka tygodni temu, kiedy pakowaliśmy Biomaxa po 15gr. > Pakuj teraz, bo i tak jest jeszcze tanio , a nie czekaj na magiczne 28gr. > Tomek też wczoraj czekał i dziś juz go z nami nie ma. > Zaginął w niewyjaśnionych okolicznościach :D
Być może, Tomek szuka "Kajoja" w bazie po 10 groszy :)))))
Kajoj się chyba na nas obraził na śmierć, a Liliane to by chyba najchętniej sprał na kwaśnie jabłko. Dziś w południe napisałam, że Karolek bedzie miał dziś w portfelu BDG, bo mocno dziś urosło, a co napisał Karolek chwile przed 16:00? Napisał: "A "BROADGATE" wczoraj kupiliście ???"
Takie pokrzyżowanie planów, takie pokrzyżowanie niespodzianki! Wstyd Lilka! Jesteś wredna! :D "Nas?! Bohaterów?! Prądem?!" :D