Dnia 2015-05-04 o godz. 17:59 ~Bossa napisał(a): > Sam siebie usuwasz psycholku?? a jak tam Twoje naganianie na JSW ile ludzie przez ciebie baranie stracili kasy a tak pewna to inwestycja miała być
SIŁA TEGO PAPIERU W OSTATNIM PÓŁROCZU TKWIŁA W USUWANIU WĄTKÓW MÓWIĄCYCH ŻEBY NIE KUPOWAC AKCJI EPIGONA i nie interesuje mnie jsw tylko epigon ....odnieś się do tego co piszesz tutaj na forum zakłamany typku, napisz jeszcze parę pochwalnych tekstów na cześć epigona to pewnie jeszcze poleci na łeb na szyję kurs :D prawda jest taka że noname pokazał wam że nie stac was na nic wiecej niż wklejanie beznadziejnych podpuch i udawanie bogaczy. Nikomu nie żałuję zarabiania kasy na giełdzie ale trzeba mieć najpierw kasę a nie dziadować i palić głupa . jestem drobny i wiecie o mnie wszystko co chcecie i ja to wiem doskonale ale byanjmniej nie udaję sorosa i nie bajdurze o milionach
psycholku a kto pisze o milionach? wogole kto na forum na jakiejkolwiek firmie pisze o milionach? tylko ty na dolku Epigona napisałeś, że kurs bedzie wynosił 6 gr po to by odebrac papier od ludzi zmanipulowanych przez ciebie "strachem", że bedzie niżej a spółka to bankrut. Prawdopodobnie dopiszesz sobie epigona jako kolejna spółkę gdzie zrobiłeś ludzi w ... pisząc nieprawdziwe brednie.
Dnia 2015-05-04 o godz. 21:06 ~Bossa napisał(a): > psycholku a kto pisze o milionach? Prawdopodobnie dopiszesz sobie epigona jako kolejna spółkę gdzie zrobiłeś ludzi w ... pisząc nieprawdziwe brednie.
TY ZA TO PISZESZ NAJPRAWDZIWSZE BREDNIE CHOĆBY TAKIE ŻE OBROTY NA DOŁKU KURSU EPIGONA JAK TO NAZWAŁEŚ WYNOSIŁY TYLE CO BUDA Z WARZYWAMI I SAM DOBRZE WIESZ ŻE AKCJE PRZERZUCANE SA Z RĘKI DO RĘKI PRZEZ PARU TŁUŚCIOSZKÓW BO NIKT POWAŻNY NAWET TEGO KIJEM NIE CHCE TKNĄĆ ....KURS SPÓŁKI OSCYLUJE OD KILKU LAT W CIEMNEJ D... NIE MACIE KASY TO PO CO SIE PCHACIE NA GIEŁDĘ BONZOWIE ? HEHEHEHE I TE WYCIECZKI OSOBISTE ZACHOWAJ DLA SIEBIE CW LU BO CI MYDŁA ZABRAKNIE
To Ty naganiałeś na dołku pisząc bzdury o 6 gr, więc nie odwracaj kota ogonem a jak masz sklerozę to niektórzy Ci przypomną jakie głupoty piszesz na dodatek z błędami ortograficznymi.Trzymaj się z twoimi wirtualnymi akcjami
Dnia 2015-05-04 o godz. 21:06 ~Bossa napisał(a): > psycholku a kto pisze o milionach? Prawdopodobnie dopiszesz sobie epigona jako kolejna spółkę gdzie zrobiłeś ludzi w ... pisząc nieprawdziwe brednie.
TY ZA TO PISZESZ NAJPRAWDZIWSZE BREDNIE CHOĆBY TAKIE ŻE OBROTY NA DOŁKU KURSU EPIGONA JAK TO NAZWAŁEŚ WYNOSIŁY TYLE CO BUDA Z WARZYWAMI I SAM DOBRZE WIESZ ŻE AKCJE PRZERZUCANE SA Z RĘKI DO RĘKI PRZEZ PARU TŁUŚCIOSZKÓW BO NIKT POWAŻNY NAWET TEGO KIJEM NIE CHCE TKNĄĆ ....KURS SPÓŁKI OSCYLUJE OD KILKU LAT W CIEMNEJ D... NIE MACIE KASY TO PO CO SIE PCHACIE NA GIEŁDĘ BONZOWIE ? HEHEHEHE I TE WYCIECZKI OSOBISTE ZACHOWAJ DLA SIEBIE CW LU BO CI MYDŁA ZABRAKNIe taka prawda
Anonius - kwasolia tam gdzie wejdzie to baezczelnie nagania i oszukuje ludzi.
Np na DUDA pojawił się gdy było 30 gr i wyl by sprzedawać bo będzie jeszcze niżej itp. Wyzywał i straszył. Wystarczy sprawdzić kiedy było 30 gr i zobaczyć wpisy z tego czasu na forum.