Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,15 zł , zmiana od tamtej pory: 33,33%
Dnia 2015-05-04 o godz. 17:59 ~Bossa napisał(a):
> Sam siebie usuwasz psycholku?? a jak tam Twoje naganianie na JSW ile ludzie przez ciebie baranie stracili kasy a tak pewna to inwestycja miała być

SIŁA TEGO PAPIERU W OSTATNIM PÓŁROCZU TKWIŁA W USUWANIU WĄTKÓW MÓWIĄCYCH ŻEBY NIE KUPOWAC AKCJI EPIGONA i nie interesuje mnie jsw tylko epigon ....odnieś się do tego co piszesz tutaj na forum zakłamany typku, napisz jeszcze parę pochwalnych tekstów na cześć epigona to pewnie jeszcze poleci na łeb na szyję kurs :D
prawda jest taka że noname pokazał wam że nie stac was na nic wiecej niż wklejanie beznadziejnych podpuch i udawanie bogaczy. Nikomu nie żałuję zarabiania kasy na giełdzie ale trzeba mieć najpierw kasę a nie dziadować i palić głupa . jestem drobny i wiecie o mnie wszystko co chcecie i ja to wiem doskonale ale byanjmniej nie udaję sorosa i nie bajdurze o milionach

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
EPIGON 0,00% 0,20 2016-04-22 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.