• Lilka ,gdzie to info? !!! Autor: ~echo [87.205.220.*]
    Bo nie mam czasu czekać !
  • Re: Lilka ,gdzie to info? !!! Autor: pablo7 [31.61.131.*]
    to sprzedaj jak taki w goracej wodzie jestes kompany
  • Re: Lilka ,gdzie to info? !!! Autor: ~echo [87.205.220.*]
    Lilka, co jest grane z tym infem?
  • Re: Lilka ,gdzie to info? !!! Autor: ~lilka [109.243.108.*]
    Jak tylko sprzedasz to zaraz pojawi sie info, zobaczysz.
    Wiec im prędzej sie wysypie, tym predzej zobaczysz info.
    Karol tak sie wysypał że aż tory pod Płockiem zasypało i biedny zbyszek utknął w szczerym polu z tym wnioskiem o upadlość.
    Dopóki zbyszek nie dotrze do Warszawy to nie masz co marzyć o info. Zbyszek dostarczy wniosek to bedzie upadlośc, spokojnie. Wytrzymaj.
    Pretensje to do Karola.
  • Re: Lilka ,gdzie to info? !!! Autor: ~zbyszek [83.8.23.*]
    Nie zgodzili się i zużyli mój wniosek. Teraz nie mam kasiorki, bo zatrzymałem się w rozwoju na SSK a to co mam z tych tutaj wyrzuciłem już na sycylijskie szaleństwa majowe i dlatego wyparłem z siebie życzenia, do czasu.
  • Kiepskie wiadomości... Autor: ~lilka [109.243.108.*]
    Z upadłości nici.
    Zbyszek w Warszawie pocałował klamkę - odrzucili jego wniosek.
    Ale co tam, nie rozpaczajmy.
    Ważne, że zbyszek wrócił do nas cały i zdrowy.
    Jak tylko Karolek się dziś pokaże (musi się przecież pochwalić że od rana ma w portfelu Goldwyn i BDG), to już ja mu pokażę.
    Tak kolegę urządzić w szczerym polu, tak mu tory zasypać...
    Wstyd!
  • Re: Lilka ,gdzie to info? !!! Autor: ~PankracyCacy [165.120.97.*]
    O już dziewiątego zabrakło do pierwszego?
  • Re: Lilka ,gdzie to info? !!! Autor: ~lilka [109.243.108.*]
    Buhahah! Dobre! :D
    Pewnie w lodówce już tylko światło, więc co się dziwić że się chłopu spieszy.
    Poszedł do roboty, może mu ktoś do jutra pożyczy.
    Dnia 2015-04-09 o godz. 12:16 ~echo napisał(a):
    > Bo nie mam czasu czekać !

wlasnie gdzie te info i cierpliwosc echo
  • Re: Lilka ,gdzie to info? !!! Autor: ~kuku [188.29.164.*]
    Wydymali was na cacy.
  • Re: Lilka ,gdzie to info? !!! Autor: ~Jakmiprzykro [31.2.11.*]
    Lilka komu teraz opchniesz pol miliona tej makulatury?
    Dnia 2015-07-01 o godz. 09:58 ~Jakmiprzykro napisał(a):
    > Lilka komu teraz opchniesz pol miliona tej makulatury?

dobre pozdr z weedo bez obrotu:)))
    Dnia 2015-07-01 o godz. 12:05 pablo7 napisał(a):
    > Dnia 2015-07-01 o godz. 09:58 ~Jakmiprzykro napisał(a):
    > > Lilka komu teraz opchniesz pol miliona tej makulatury?
    >
    > dobre pozdr z weedo bez obrotu:)))

spoldzielnia lilki sama sobie opchnie towar:)))

• Klasyka forum Autor: ~lilka [109.243.11.*]
    glupablo, ten caly wczorajszy i dzisiejszy obrot na biomaxie to twoj?;D
    Co, nie udalo sie nastraszyc katastrofalnym raportem i wybiciami w dol z trojkatow, i teraz nie mozesz zniesc, ze tyle naganiania na nic?
    Byles pewien ze ten tragiczny raport i te pajacowe trojkaty zniosa kurs na 10 gr na obrotach takich, jakie byly podczas wzrostow, czyli 500-700 tys zl a tutaj zonk jak stad w kosmos :D
    Spoko. Na ta chwile nie masz akcji, ale wystarczy ze troszke pojdzie w gore w odpowiednim czasie, to nagle bedziesz mial milion akcji po 9 gr :D

Coraz nowsze naganiacze, odswiezaja coraz starsze wątki na forum. Naganiacze wychodza juz z siebie, bo nie udalo sie zrobic mega zwaly po lawinie trojkatow i bankructwie w raportach. Czyli wszystko jest w porzadku. Forumowe schematy ciagle zywe. Jestem spokojna o kurs biomaxa w dlugim czasie.
    Naganiajcie naganiajcie. Pomozecie mi dobrac.
  • Re: Klasyka forum Autor: ~Jakmiprzykro [31.2.11.*]
    Lepiej sie pochwał ile jesteś do przodu na swoim pakiecie :-)

I napisz gdzie byłaś jak latało po 34-37.
  • Re: Klasyka forum Autor: ~lilka [109.243.11.*]
    Co, zal tyleczek sciska ze nie zapakowales sie po 15 gr przy obrotach 500 tys dziennie?
    Co, zal tyleczek sciska ze chcialbys zaladowac taki pakiet jak ja a tu nie ma od kogo kupic i obrot dzisiajszy to smiech na sali?
    No coz... Peszek :D

Bardzo lubie, gdy na forum zjezdzaja sie cale watahy nowych nickow naganiajacych na spadek i zaczyna sie odswiezanie coraz starszych wątkow. Jestem spokojna o ta spolke na baaardzo dlugo.
  • zamiast bawic sie zwlokami popatrzcie na YOURIMAGE! Autor: ~BOSS [146.185.31.*]
    NOWY INWESTOR-WZROSTY-ZOSTAŁO MAŁO CZASU
    PRZEMYŚLCIE TO
  • Re: Klasyka forum Autor: ~MSX [83.11.19.*]
    Lilka wisisz na BIM? W końcu!!!!!
    oooooo! ty tutaj? czesc kochany!:D
    Jak tam twoj sunex napakowany po same uszy po 1.25 zl? :D
    Kiedy planujesz wyjsc z niego po 2 zl?;D
  • Re: Klasyka forum Autor: ~pawg [93.134.45.*]
    lilka, jedyna osoba ktora tutaj nagania to ty! Poki co sprawdza sie praktycznie wszystko co pisze Pablo7 w przeciwienstwie do twoich wypocin. Wiec sie nie osmieszaj juz....
  • Re: Klasyka forum Autor: ~echo [87.205.210.*]
    A ty jesteś ochroniarzem Pabla ? Pisałam ,z liczył też na powrót w okolice 0.33-0,34,a sprzedał wkońcu po 0,27-0,28.

Pies ogrodnika !

Ale czekajcie może jutro ktoś znowu popuści:)
    Aleś mu wbiła klina Echo :D
    I bardzo dobrze.
    To, że akcjonariusze klepią na forum, to nic dziwnego i nie powinno nikogo dziwic. Ale co można myśleć o kolesiu, który rzekomo nie ma ani jednej akcji, uważa spółkę za nic nie warty śmieć, raporty tragedia, trójkąty tańczą jak oszalałe, a ten wstaje w środku nocy żeby o 04:55 już bombardować forum tej spółki?
    Początki psychozy?

A niech im popuszczają. Co maja robić, jak liczyli na mega zwałę na mega obrotach a wczoraj i dziś obroty jak w starym dieslu?
    Zostało im tylko odświeżanie starych wątków sprzed miesięc.
    Co zrobisz? no nic nie zrobisz, bo co zrobisz, jak nic nie zrobisz? no nic nie zrobisz.
    Doprawdy sprawdza sie wszystko? chyba zbyt rzadko bywasz na forum..
    Zacytuję ci wypociny twojego guru, żebyś wiedział dokładniej:

Autor: pablo7 [31.61.131.*] 2015-06-11 15:21
    hehe chyba nie masz echo ale twoje zdanie niestety biomax wybil w dol z trojkata to moje zdanie ,a dzis gram o1 tam poszlo wybic ale w gore pozdr:)))

Autor: ~roberto [77.89.97.*] 2015-06-24 18:42
    Pablo tak dla ścisłości ten twój trójkąt to nie trójkąt :) widać że się nie znasz na at

Autor: pablo7 [31.61.131.*] 2015-06-24 18:45
    hehe:))) pozdr o jakim trojkacie mowisz no wazne ze ty sie znasz roberto

Cieszę się, że wybrałeś juz sobie swojego guru na forum Biomaxa. Tylko szkoda, że twój guru wypiera się swoich własnych wpisów i udaje głupszego niż jest.
    Jutro o świcie, dokładnie o godz. 04:55 napisze ci, że to nie on pisał o trójkącie tylko ktoś okropny sie pod niego podszył. A następnie zacznie naganiać, bo nie spodziewał sie, że jego straszenie złym raportem poszło na marne bo raport już dawno jest w cenie.
  • Re: Klasyka forum Autor: ~Blabla [89.79.133.*]
    Kompromitujesz sie babo coraz bardziej. Co ci po pakiecie na którym jesteś juz niemal na 0, a który jest praktycznie niesprzedawalny bo zainteresowanie spółka przeminęło? Czy naprawde nie potrafisz sobie wyobrazic, ze na tym forum są osoby (w tym ja) które posiadały pakiety po 200-300k, a które w przeciwieństwie do ciebie potrafiły zrealizować na tym papierze zysk 100% lub wyżej?
    Widać stajesz sie coraz bardziej nerwowa, a ponieważ sezon wakacyjnych skoków dopiero sie rozpoczyna to lepiej nie będzie :-)
    Jakkolwiek chcialbys ode mnie teraz odkupic ten swoj pakiet 200-300 k to oswiadczam, iz nie sprzedam ci teraz ani jednej akcji. Wiem, ze na to czekasz bo przeciez nikt normalny nie wysiaduje na forum spolki, ktorej akcji sie juz pozbyl.
    Przeciez ja tez widze, ze chcialbys odkupic ale nie masz mozliwosci, bo obroty iscie wakacyjne.
    Nie takie rajdy widziano juz na New Connect.
    Moge trzymac Biomaxa nawet kilka lat. Byly obroty po 500-700 tys zl dziennie na wzrostach, a na spadkach naJwiecej to bylo chyba 180 tys jesli mnie pamiec nie myli, wiec nie zaklinaj przyszlosci bo kto wie, czy nie bedziesz sie musial kiedys wyprzec tego wpisu jak glupablo trojkata.
    To, ze ty handlujesz biomaxem dla spekulacji nie oznacza, ze wszyscy tu maja takie strategie i radze ci to przyjac do wiadomosci, bo ode mnie na tych poziomach na pewno nie kupisz. Szukaj szczescia u kogo innego. Moze akcja do akcji i uzbierasz codziennie po kilkanascie sztuk do swojego pakietu 200-300k.
    Chlopie. Malorolny.
  • Re: Klasyka forum Autor: ~echo [87.205.210.*]
    Dnia 2015-07-01 o godz. 22:35 ~Blabla napisał(a):
    > Kompromitujesz sie babo coraz bardziej. Co ci po pakiecie na którym jesteś juz niemal na 0, a który jest praktycznie niesprzedawalny bo zainteresowanie spółka przeminęło? Czy naprawde nie potrafisz sobie wyobrazic, ze na tym forum są osoby (w tym ja) które posiadały pakiety po 200-300k, a które w przeciwieństwie do ciebie potrafiły zrealizować na tym papierze zysk 100% lub wyżej?
    > Widać stajesz sie coraz bardziej nerwowa, a ponieważ sezon wakacyjnych skoków dopiero sie rozpoczyna to lepiej nie będzie :-)

Może tak a może nie?
    Byli tacy jak ty i nawet pewnie wielu, sprzedali, a teraz modlą się o spadki- tzw kolarze, żeby kupić w odpowiednim momencie. Pozatym ktoś akcje sprzedał, ktoś akcje kupił ,też żeby zarobić.
    Lilka jest męcząca ,wiem nie każdy lubi jej styl, ale wierna :)

Pozdr.

Jestem akcjonariuszem tej spolki i moge sobie tu klepac i meczyc ile mi sie zywnie podoba i nikogo nie powinno to dziwic.
    Dziwcie sie lepiej temu, ze nagle cale forum zostalo opanowane przez kilka starych i cala mase nowych nickow. Nikt z nich ponoc nie ma juz ani jednej akcji, a jeden to nawet opylil 300k po 37 gr.
    Widocznie mierzi go bardzo, ze juz chcialby odkupic a tutaj nie ma od kogo.
    Peszek.
    A moj rzekomo niesprzedawalny pakiet stanie sie sprzedawalny w odpowiednim czasie, dokladnie wtedy gdy ty juz nawet na to forum nie bedziesz zagladal. Ja nie maluje tutaj cynamonowych pejzazy po gaciach. Biomaxa trzymam tyle, ile uznam za stosowne i zaden naganiacz tego nie zmieni.
    A ten rzekomy brak zainteresowania spolka widac doskonale na AD.
    Moze nawet na trojkatach tez widac, ale ja specjalistka od figur geometrycznych nie jestem wiec ci nie pomoge. Z tym zagadnieniem to do naszego guru trojkatnego, jasnie glupabla.
  • Re: Klasyka forum Autor: ~dominikanof [5.172.247.*]
    Czepiacie się, czepiacie... Info opóźnione, jak ktoś czytał raport to wie. Seria produktów będzie wprowadzona później, do końca roku są plany.
    Faworyzujecie Pabla, że jego teorie się sprawdzają, ale już nie pamiętacie jak kurs był po 14 gr i Lilka pozytywnie pisała, natomiast reszta bandy "po co kupować po 14gr (wtorek) jak w piątek kupi się po 11.... a w
    środę lub czwartek odpał nastąpił pod 25, chwilę później pod 38. Wtedy ta banda rwała jak się da po pkc............

cierpliwość zostanie wynagrodzona...
  • Re: Klasyka forum Autor: ~kris [109.77.69.*]
    a ja tylko dodam ze druga linia wchodzi juz na rynek od dwoch lat!!!!!!
  • Re: Klasyka forum Autor: ~damian [77.255.71.*]
    wniosek z tego bliżej niż dalej !!:)
  • Re: Klasyka forum Autor: ~MSX [83.11.13.*]
    Lilka. Nie będę wspominał o twoim infoscope :D:D:D:D
    Ja na sunex mogę zarobić krocie, a ty masz 100% wtopy :D:D:D
  • Re: Klasyka forum Autor: ~lilka [46.113.163.*]
    MSX, na forum infoscope tlumaczylam ci wiele wiele razy, co powinienes zrobic by tam nie ugrzeznac. No ale ty widocznie wolisz stwierdzenie, ze skoro ty tam ugrzezles to wszyscy inni tez tak zrobili. Mowi sie trudno, kasy z infoscopa juz raczej nie odzyskasz. Peszek :)
    A pamietasz jak to bylo z Sunexem? Kupilam sunexa po 1 zl,na nastepny dzien po info o dofinansowaniu do budowy zakladu Sunex wybil na 1,35zl i tam wszyscy pchalismy swoje akcje. A ty kupiles wtedy po 1,25zl i zaczales szalec na forum jaki to odpal idzie na Sunexie ( wszystko do sprawdzenia na forum, trzeba sie tylko dokopac). A Sunex od tamtej pory regularnie i pieknie w dol :D
    Wiec siedzisz w Sunexie od 1,25zl i ciagle wierzysz, ze "zarobisz krocie". Dofinansowanie na budowe zakladu cofniete, wiec zycze ci meeeega zarobku na tym papierze :D

Biomassa pogonilam lekko powyzej 3 zl, a ty pewnie nadal tam czekasz na 10zl :D
[x]
BIOMAX 0,00% 0,05 2016-07-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.