• ciśnienie rośnie Autor: ~miska [94.254.209.*]
    Kiedy info moi drodzy? Jak humorki? Oj będzie się działo. Tylko bardzo proszę Maestro ni odpisuj swoje fanaberie
  • Re: ciśnienie rośnie Autor: ~Maestro [31.61.129.*]
    EEEEeee tam
    nie będę wam psuł takiej dobrej zabawy ...
    wczoraj trochę zdjęli z 3 gr , ale ....jeszcze więcej dorzucili !!!!
    a na 2 gr też batoniki dla zachęty (kupna po 3 gr ) się pojawiły wczoraj już tam stało powyżej 7 mln , ale bez większego efektu.

ps. 
    a na nadciśnienie polecam np. POLSART, ACTELSAR, AMLOZEK, TERTENSIF SR, HYZAAR, SORTABAX HCT itp. *

* przed użyciem skontaktuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy lek ............

• Re: ciśnienie rośnie Autor: ~Nord500 [213.227.99.*]
    Miesiąc temu marudziłeś, że ubierają nas po 2 groszę.
    Teraz chcą bardzo grzecznie odkupić po 2 i stoją w coraz dłuższej kolejce.
    3 jest już normą, pojawiła się 4.
    A jeszcze żadnego infa nie było - Maestro !
    Mamy 3 listy intencyjne bez wymienionych nazw Partnerów i właściwie tylko 2-3 miesiące na podpisanie z nimi umów.
    40 groszy to oczywiście propaganda - ale 6 się pojawi.

• Re: ciśnienie rośnie Autor: ~Maestro [31.61.129.*]
    6 się pojawi .......????
    to i tak nieźle ..... warto kupić po 3 gr , poczekać te marne TYLKO !!! 2 - 3 miesiące i 100% PEWNE !!!!!....
    schemacik "na wzrosty" jak na większości 'walorów' z N C .... 'tajemniczy' inwestor - kooperant - partner oczywiście PEWNY na 100% i tylko czekać na 'złoty deszcz' .....
    jak to przeważnie się kończy ..... wystarczy zerknąć na notowania innych 'walorków' z NC , a i historia poprzedniczki ECR tj. Śp. Causy , gdzie też "PEWNI" na 100% inwestorzy - kooperanci - partnerzy pojawiali się 'gęsto - często' nie napawa optymizmem .....

o i po 3 h pojawił się chętny na 100% 'pewnego' zysku
  • Re: ciśnienie rośnie Autor: ~miska [188.47.50.*]
    a tak grzecznie proszą żebyś wywiało cie z tego forum i nie pisz więcej , błagam, mozesz na innych walorkach pomalować?
  • Re: ciśnienie rośnie Autor: ~Maestro [31.61.131.*]
    Dnia 2015-04-08 o godz. 15:40 ~miska napisał(a):
    > a tak grzecznie proszą żebyś wywiało cie z tego forum i nie pisz więcej , błagam, mozesz na innych walorkach pomalować?

Autor: ~miska [94.254.209.*] 2015-04-07 21:11
    (...) Tylko bardzo proszę Maestro ni odpisuj swoje fanaberie

miska naucz się najpierw jako tako pisać, bo trudno ten bełgocik zrozumieć, a może jesteś ukraińcem, wietnamczykiem , chińczykiem co tu od wpisu ma 1 pln , $ albo € ???
  • Re: ciśnienie rośnie Autor: ~Nord500 [213.227.99.*]
    Maestro przypominam - nie było jeszcze żadnego cenotwórczego komunikatu ze Spółki - a mamy 3-4 grosze.
    Natomiast Ty - od miesięcy piszesz o tym, że widzisz ubieranie po 2 grosze.

• Re: ciśnienie rośnie Autor: ~Maestro [31.61.131.*]
    Dnia 2015-04-09 o godz. 08:15 ~Nord500 napisał(a):
    > Maestro przypominam - nie było jeszcze żadnego cenotwórczego komunikatu ze Spółki - a mamy 3-4 grosze.
    > Natomiast Ty - od miesięcy piszesz o tym, że widzisz ubieranie po 2 grosze.

????
    i aż się boję o tego 'cenotwórczego komunikatu' , dzisiaj widły 1 -- 3 gr .....
    jak się może 'komunikat' pojawi to 1 gr ...... ciepło się robi może ubiór będzie po 1 gr a nie po 2 gr tak , żeby akcjonariatowi było lżej ???

• Re: ciśnienie spada ..... Autor: ~Maestro [31.61.131.*]
    NORTH500 żyjesz ???
    i jak tam ciśnienie rośnie Ci * , czy spada ???

*
    spis leków na nadciśnienie w moim poprzednim wpisie ......

Autor: ~Maestro [31.61.129.*] 2015-04-08 10:42
    Re: ciśnienie rośnie

ps. 
    a na nadciśnienie polecam np. POLSART, ACTELSAR, AMLOZEK, TERTENSIF SR, HYZAAR, SORTABAX HCT itp. *

* przed użyciem skontaktuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy lek ............ 
  • Re: ciśnienie spada ..... Autor: ~Nord500 [213.227.99.*]
    Żyje - właśnie ustawiłem się z zakupem po 2 grosze.
    Maestro !
    Właściwie dzisiaj pracujesz dla Mnie - więc naginaj ile się da.
    :)
    PS: pracujesz za darmo - byśmy się dobrze zrozumieli
    EEEEeeeeee
    Hmmm, boję się .... chyba się spóźniłeś lekko ......
    teraz jak widać to tylko będą rwać ostro do góry .... 20 , 7688 i tylko patrzeć jak 3 gr rozbiorą .... UUUHAHAhhahaaa

te 1,390tys stojące na 2 gr to TY ???
    no, o mniejsze zlecenie Cię nie podejrzewam nawet !!!, a tak sobie myślę , że jako stary , cwany lis ustawiłeś tam ( na 2 gr) kilka zleceń, tak , żeby sie w oczy nie rzucało

wszystkie moje 'dobre rady' te giełdowe i te 'medyczne' są oczywiści FREE, można by rzec robię tu społecznie , wolontariat zupełny!!!

aale tak jak pisałem skonsultuj się najpierw z lekarzem , farmaceutą, a w sprawach ECR z "prawdziwymi" fachowcami - expertami .... jakoś chwilowo? przycichli (z litości nicków nie wymienię) , bo mnie to tylko się 'udaje' coś tam "przepowiedzieć" ostatnio te 2 gr , bo przecież miało być 40 gr ...., na zasadzie np. deszczu .... (kto o tym pisał będzie wiedział o co biega)
    Słabo - proponuje postraszyć scaleniem - to przemawia do wyobrażni.
    ( przynajmniej ostatnio przemówiło )
    Dawaj Przyjacielu - i już Ci nie przeszkadzam
    Dnia 2015-04-09 o godz. 15:09 ~Nord500 napisał(a):
    > Słabo - proponuje postraszyć scaleniem - to przemawia do wyobrażni.
    > :)
    > ( przynajmniej ostatnio przemówiło )
    > Dawaj Przyjacielu - i już Ci nie przeszkadzam

tu nie trzeba straszyć Przyjacielu , w dół samo spada bez nagonki .....
    już 44 chętnych chce oddać po 3 gr ....nie czekają ani na 1 pln, , ani na 40 gr , nawet na 6 gr nie chcą poczekać .... co to za ludzie ...???

a co do scalenia ....
    przecież to 'żelazny' (najbardziej pewny) punkt w giełdowym życiu spółek z Nju Śmieć, zaPEWNE i tej 'perły' to nie ominie .... kwestia czasu .

no, niestety dziś już nie będę mógł Ci (Wam) pomóc nawet za FREE, koniec pracy

jeszcze 1,5 godz. zostało , ale przed chwilka po 3 h złapali kolejne 4.000 ..... może jeszcze te 3 gr rozbiora ...... UUUUhahhhhahaaa
  • Re: ciśnienie spada ..... Autor: ~sena9 [89.67.61.*]
    To pracodawca chyba nie ma z ciebie za dużego pożytku, jak w godzinach pracy tutaj operujesz prawie cały czas. Coraz bardziej mam wrażenie, że jesteś dawnym udziałowcem w Gpf, którego tak mocno wydymano...w sumie mieliście razem dymać leszczy, nie jest tak panie S...?:)...albo Szprondix:)

• Re: ciśnienie stabilne .....??? Autor: ~Maestro [31.61.131.*]
    Dnia 2015-04-09 o godz. 17:21 ~sena9 napisał(a):
    > To pracodawca chyba nie ma z ciebie za dużego pożytku, jak w godzinach pracy tutaj operujesz prawie cały czas. Coraz bardziej mam wrażenie, że jesteś dawnym udziałowcem w Gpf, którego tak mocno wydymano...w sumie mieliście razem dymać leszczy, nie jest tak panie S...?:)...albo Szprondix:)

UUUuuuffff .....

miałem dzisiaj nic nie pisać bo co można sensownego odpowiedzieć na takie coś j.w. ......????
    uderz w stół , a nożyce ......
    sena9 sam siedzi na tym ... 'walorze' od lat , dobrych kilku lat sam to przyznaje , jeszcze na Śp. Causie intensywnie wychwalał pod niebiosy pana S.... (chyba mu chodzi o słynnego tu p. prof. Sokołowskiego ?) co to miało nie być dzięki temu panu .... , kurs miał dzięki jego 'geniuszowi' wybić do .... 40 gr za mniej sena9 przysięgał , że nie odda NIGDY !!!, a teraz tego geniusza wyzywa od dym...cza biednej leszczyny .....

a jeszcze ten Szprondix (chyba właściwie Sprondix) ostatni jego wpis znalazłem tu na stronie 5 czy 6 archiwum jeszcze wtedy o Śp. Causie pisał 2 czy 3 lat temu ......

no cóż wszyscy tu są wyd...ani , albo co najmniej winni tych nieszczęść ,a sena9 jedyny sprawiedliwy i 'cierpiliwy' czeka grzecznie na te swoje 40 gr na 'nowym' już lepszym walorze .

ps.
    tak jak już pisałem miałem tu nie pisać, ale obrót zerowy ....
    może po tym moim wpisie coś się zadzieje ???
    wczoraj np. po moim wpisie lekki wodospadzik się rozpoczął po 2 gr .....
    może dziś coś złapią z prawej ....????

• Re: ciśnienie stabilne .....??? Autor: ~Nord500 [213.227.99.*]
    Maestro staraj się - ma być wodospad a nie wodospadzik !
    Pan Nord500 ma ochotę kupować po 0,02.

Dnia 2015-04-10 o godz. 13:13 ~Nord500 napisał(a):
    > Maestro staraj się - ma być wodospad a nie wodospadzik !
    > Pan Nord500 ma ochotę kupować po 0,02.
    > :)
    >
    Sz. Panie Nord500
    staram się jak tylko mogę !!!!
    dziś już o 11.00 tu byłem .... obrzydzałem 'walor' jak tylko umiałem , ale bez efektu ....
    ja na Twoim miejscu bałbym się , bo w każdym momencie ktoś może zdjąć 1 zleceniem wszystko z 3 gr i co ?? zostaniesz bez akcji !!!

ci co wierzą w 40 gr czy nawet w te marne 6 gr powinni łykać jak najszybciej po 3 gr !!!!
    100% zysku (do 6 gr) to i tak chyba? godziwy zarobek !!!! nic tylko brać czym szybciej po 3 gr

jeszcze zostało jakieś 2,5 h do końca sesji później weekend ..... 
    a jak się w weekend pojawi jakieś INFO cenotwórcze .....
    to z ręką w ..... zostaniesz
    nie świruj bierz wszystko po 3 gr !!! co to dla Ciebie , a niedługo będziesz 2 razy bogatszy !!!! (w najgorszym wypadku!!!)

• Re: ciśnienie stabilne .....??? Autor: ~Nord500 [213.227.99.*]
    Pan kupuje po 2 mój wierny giermku
    Po ile sprzedam się zobaczy - a teraz naginaj - tylko dobrze wykorzystaj ostatnie 2 godziny !
    no .... i INFO jest !!!!! taaaakie INFO !!!!!!

Zarząd Electroceramics S.A. z siedzibą w Warszawie („Spółka”) informuje, iż w dniu 8 kwietnia 2015 r. otrzymał postanowienie dotyczące rejestracji w dniu 23 marca 2015 r. przez Sąd Rejonowy dla Wrocławia – Fabrycznej we Wrocławiu, VI Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego zmian Statutu Spółki, zgodnie z którym Sąd zarejestrowała uchylenie w całości postanowień od § 1 do § 32 i przyjęcie nowych postanowień od § 1 do § 26 oraz uchwalenia jednolitego tekstu Statutu Spółki. 

W związku z rejestracją zmiany Statuty zmianie uległa siedziba Spółki z Wrocławia na Warszawę.

Załącznikiem do niniejszego raportu jest tekst jednolity Statutu Spółki.

Bierz Nord 500 póki czas jeszcze 1,5 h zostało !!!!!
    co tu w poniedziałek będzie się działo jak wszyscy się dowiedzą !!!!

SZAŁ będzie i otwarcie 4 gr !!!!!
    NIE ZWLEKAJ !!!
    Ma się w oczy rzucać. Tylko nie pytaj się dlaczego znowu kupuje po 2.

[x]
ECERAMICS 0,00% 0,01 2019-05-22 12:39:55
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.