Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,03 zł , zmiana od tamtej pory: -66,67%

Re: ciśnienie stabilne .....???

Dnia 2015-04-09 o godz. 17:21 ~sena9 napisał(a):
> To pracodawca chyba nie ma z ciebie za dużego pożytku, jak w godzinach pracy tutaj operujesz prawie cały czas. Coraz bardziej mam wrażenie, że jesteś dawnym udziałowcem w Gpf, którego tak mocno wydymano...w sumie mieliście razem dymać leszczy, nie jest tak panie S...?:)...albo Szprondix:)

UUUuuuffff .....

miałem dzisiaj nic nie pisać bo co można sensownego odpowiedzieć na takie coś j.w. ......????
uderz w stół , a nożyce ......
sena9 sam siedzi na tym ... 'walorze' od lat , dobrych kilku lat sam to przyznaje , jeszcze na Śp. Causie intensywnie wychwalał pod niebiosy pana S.... (chyba mu chodzi o słynnego tu p. prof. Sokołowskiego ?) co to miało nie być dzięki temu panu .... , kurs miał dzięki jego 'geniuszowi' wybić do .... 40 gr za mniej sena9 przysięgał , że nie odda NIGDY !!!, a teraz tego geniusza wyzywa od dym...cza biednej leszczyny .....

a jeszcze ten Szprondix (chyba właściwie Sprondix) ostatni jego wpis znalazłem tu na stronie 5 czy 6 archiwum jeszcze wtedy o Śp. Causie pisał 2 czy 3 lat temu ......

no cóż wszyscy tu są wyd...ani , albo co najmniej winni tych nieszczęść ,a sena9 jedyny sprawiedliwy i 'cierpiliwy' czeka grzecznie na te swoje 40 gr na 'nowym' już lepszym walorze .

ps.
tak jak już pisałem miałem tu nie pisać, ale obrót zerowy ....
może po tym moim wpisie coś się zadzieje ???
wczoraj np. po moim wpisie lekki wodospadzik się rozpoczął po 2 gr .....
może dziś coś złapią z prawej ....????

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ECERAMICS 0,00% 0,01 2019-05-22 12:39:55
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.