Witaj Lilko - od dłuższego czasu śledzę Twoje wpisy - powiedz mi jakie masz zdanie na temat Abpolu i CDA - nie ukrywam że mam trochę tych akcji ? Masz jakieś zdanie na temat tych spółek ? Na Biomaxie jestem od 14 groni. Pozdrawiam i dziękuję za pouczające wpisy.
Witaj skromny :) Ty nie śledź moich wpisów po tajniacku, tylko wsiadaj na forum i zostań Robaczkiem :D Jeśli masz Biomaxa po 14 gr to jesteś na hard-level. Ja mam po średniej 16,5 gr.
Abpolem i CDE się nie interesowałam, więc nie wiem co tam w raportach piszczy. Trzeba by pobuszować, albo Ty mi przybliż co tam siedzi w nich. Patrzę teraz na AD to na Abpolu jest po zawodach. Papier zgrany i wywalony, nikogo już tam nie ma. Podobnie jak na Sunex. Ale mogą być jeszcze lokalne wybicia np. na 95gr. Nie wiem nic więcej, bo nie obserwuję tej spółki więc sam oceń czy warto się kisić, gdy AD szura po ziemi. Na moje oko jeśli coś ma się tam dziać to i tak w dalszej przyszlości dopiero.
CDE wygląda nienajgorzej ale znowu nie wiem, co tam w raportach piszczy.
Z tych dwóch spółek to chyba CDE mi się bardziej podoba. Na ten moment oczywiście. Nie wiem, co bedzie tu i tu np. za 2 miesiące. Nie obserwuję tych spółek.
Z Pańskiego wpisu wynika, że spokojnie mógłby Pan być moim ojcem. Sorry, nie gustuję w aż tak odległych rocznikach. Moja intuicja wyniuchała niegdyś Clouda, teraz Biomaxa, Columbusa, Photona... i jeszcze kilka ładnych perełek. Pogadajmy w drugiej polowie roku, ok? Zmierzymy swoje poziomy zarobienia. Pan wybaczy - widocznie dzisiejsza kobieca intuicja woli zarabiać niż polegać na tej napuchniętej intuicji męskiej z epoki słusznie minionej. Trzeba mieć fantazję dziadku :)
Lilka, bardzo Cię proszę, żebyś akurat jemu nie zarzucała braku fantazji. On pisze z tylu różnych nicków, że musi mieć jej choć trochę, żeby je wymyślać. Wystarczy prześledzić najnowsze wątki na biomass :P Ciekawe, czy sam pamięta jak się nazywa :P
Aaaa w takim razie wiemy, z kim mamy tu do czynienia. Dzięki Hydr0 :) To już drugi taki wielonick o jednym IP na forum Biomaxa. Nieważne co klepać - byle tylko klepać. A może to ten koleś, co koniecznie chciał w czwartek porownać % wzrostu na Biomax i na Biomass? Zobaczył, że nie dał rady to się ukrywa teraz pod innym nickiem :D
Witaj Lilko - napiszę ponownie w późniejszych godzinach - mniej patrzę na wykresy bardziej na raporty. Według mnie Abpol i Cde są niedowartościowane i dlatego kupiłem. Później napiszę coś więcej.