• wyniki tragedia Autor: ~Cert [88.156.139.*]
    http://www.money.pl/gielda/komunikaty/komunikat/AGORA,AGO,komunikaty;gieldowe,ago;rs;;formularz;skonsolidowanego;raportu;rocznego,411676.html
  • Re: wyniki tragedia Autor: ~pryciarz100 [77.254.241.*]
    To kolejny dowód na to że wyniki można sobie wsadzić w d... Spółka zaczyna żyć, przynajmniej chwilowo...
  • Re: wyniki tragedia Autor: botak [93.105.181.*]
    Agora to wewnętrznie klęska ! O ile praca była kiedyś przyjemna i za całkiem niezłe pieniądze to później na stanowiskach kierowniczych zaczęły pojawiać się osoby po SGGW, KUL i innych "niesamowicie" pomocnych uczelniach i kierunkach...

Okazało się że decyzje przez te osoby podejmowane są spóźnione o co najmniej 1 rok a najczęściej o 2-3lata... następnie ruszał proces wdrożeń i zmian który trwał 6-8 miesięcy a po wdrożeniu okazywało się że KASA POSZŁA W BŁOTO !!!

Agora to niestety kiedyś fantastyczna spółka, którą doprowadzą do totalnej klęski ludzie "z polecenia" czyli szwagrowie zatrudniani tam za wielkie pieniądze które są nie współmierne do zarobków agoro-mrówek-robotnic...

Pracowałem, widziałem, przeżyłem... Co można o akcjach powiedzieć ? Chyba tyle że pomimo wezwania ruch na akcjach nędzny...

W perspektywie życzę Panu Michnikowi WSZYSTKIEGO DOBREGO ale jednocześnie wróżę klęskę spółki...
[x]
AGORA 1,23% 8,26 2026-03-25 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.