• Brak logicznego myślenia Autor: ~byly_leszcz [89.65.204.*]
    Witam !!
    Gdy 3 marca tego roku zapraszałem na Braster gdzie pisałem że tanio 13,82 za akcje wtedy taki mondry jeden tutaj który od kilku lat pisze bzdury śmiał się !!!
    He he he ......dzisiaj kurs powyżej 20 zeta - mówiąc krótko mozna było zarobić w miesiąc co tutaj w ciągu trzech lat ....tak tak , trzech lat ......od maja 2012 kurs buja od 2,28-2,96 ha ha ha ha .....i Wy cały czas wierzycie że tutaj kosmos będzie .......????
    Nie naganiam tylko pokazuję że niestety strategia inwestycyjna na plastku jest do dupy ......niestety ....
    Dywidenda ......8 groni ha ha ha ha
    Przyjrzyjcie się Brasterowi za rok o tej porze może być i powyżej 100 pln
    Pozdrawiam i życzę ruszenia mózgiem ........
    I ten mondry pryciarz he he he he

Tak na marginesie ropa ropą , lecz dolar jest za drogi ........wniosek ????
    Założyłem osobny wątek by móc po roku wrócić i porównać wycenę.......
  • Re: Brak logicznego myślenia Autor: ~byly_leszcz [89.65.204.*]
    .....A żeby nie być gołosłownym to proponuje zajrzeć i przeczytać post-perspektywa - opublikowany 28 . 04 . 2014 roku
    są tam kwoty zakupu i sprzedaży , jak również sugerowana kwota PZU która wystąpiła , jak również odpowiedż dlaczego nie ma mnie na plastku
    Ktoś ma podobnie czy wydawało mu się że tak będzie ........he he he
    Dlatego przyjrzyjcie się firmie Braster......
    Pozdrawiam ....
  • Re: Brak logicznego myślenia Autor: ~pryciarz100 [77.254.249.*]
    A ty masz brak kory mózgowej i zamiast niej w głowie przyczłapki utrzymujące gałki oczne..
    Przez chwilę zastanawiało mnie po co ludzie zachowują się w ten sposób. Doszedłem do wniosku że musiałeś być bardzo krzywdzony w dzieciństwie (koledzy dokuczali a koleżanki wyśmiewały), w dojrzałym życiu natomiast ciąg niepowodzeń i porażek doprowadziły do tego że wyżywanie się na forach internetowych pobudza twoje ego a każda odpowiedź (nawet taka) podnieca i doprowadza do extazy. Jak będziesz potrzebował więcej to pisz...
    PS. Już tak całkowiecie na poważnie zapomniałeś wspomnieć o LPP o którym także tu pisałeś:)
    Fajny wpis ......taki merytoryczny , miło się czyta i można się dużo o sobie dowiedzieć he he he
    Pozdrawiam życząc udanych inwestycji na plastku ...
    Pozdrawiam !!
    a jednak trafiłem he he he
    wypad na forum brastera, tam się użalaj albo weź się w garść, załaduj solidnego kopa w tyłek i do roboty
  • Re: Brak logicznego myślenia Autor: ~plastuś [5.174.230.*]
    To jednak leszcz ma racje a nie ty kolego , musisz niestety myslec logicznie ......
    Wychodzi na to ze on zarobił , a ty jesteś golas.....:-)
    Ciekawa rozmowa......
    O proszę leszczu zmienił nicka i atakuje, ja mam propozycję, ty plastuś weź kolegę za rączkę i załatwcie to miedzy sobą, ale nie przy ludziach.

Leszczu zmienił taktyke bo wcześniejsza okazała się do dupy:)

I to był mój ostatni komentarz do twojego posta, nie będę więcej karmił tej padliny
    HE HE HE dzięki za komentarz lecz nie chodzi o to żeby mi się ktoś przymilał.....
    Tak jak pisałem jesteś golas ......ha ha ha i w dodatku nie wyciągasz wniosków , a dlaczego boś.....................!!!
    Zobacz Braster zobacz Plastka ........ i wszystko jasne
    No chłopie to może w końcu coś z sensem napiszesz .....lubisz brać w .......................twoja sprawa , ale nie karm już więcej ludzi głodnymi kawałkami na temat Plastka ....
    To po prostu jest GNIOT ........
    Pozdrawiam .....i zapraszam naprawdę na prawdziwy zarobek czyli na Braster....
    Generalnie na szczęście ludzie mają swoje mózgi , a takimi wypocinami się nie sugerują , dlatego przed naciśnięciem enter , poczytajcie sobie o co w tym chodzi .....
    Pozdrawiam ..

• Re: Brak logicznego myślenia Autor: ~pryciarz100 [77.255.226.*]
    Tak, jestem golas, plastek zrujnował moje finanse, jestem na skraju załamania psychicznego. Dzieki Ci mędrcu za oświecenie... Tylko proszę nie pisz więcej...

• Re: Brak logicznego myślenia Autor: ~plastuś [31.2.78.*]
    A ja rano kupiłem Braster , chyba bedzie dobrze....:-)
  • Re: Brak logicznego myślenia Autor: ~zxc [193.104.71.*]
    ktos na pewno ucieszyl sie z Twojego kupna
    jak nie chce rosnac
    ...
    to pewnie spadnie ...
  • Re: Brak logicznego myślenia Autor: ~okozaoko [195.205.251.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Brak logicznego myślenia Autor: ~plastuś [95.40.114.*]
    Na razie jestem w plecy niestety na Brasterze ......zresztą tutaj byłoby podobnie ....niestety...
    Aczkolwiek dzisiejsze info o lock-upach na Brasterze gwarantuje bezpieczeństwo....coś w tym jest
    A tutaj miało być kiedyś wezwanie i co ????
    Takie życie
  • Re: Brak logicznego myślenia Autor: ~rtg [93.105.50.*]
    Plastek to długoterminowa spółka ...
    no chyba nawet bardzo długoterminowa

• Re: Brak logicznego myślenia Autor: ~rtg [94.254.145.*]
    Piękny zakalec ...
    Ciekawe czy kiedykolwiek urośnie ?
  • Re: Brak logicznego myślenia Autor: ~Darek [81.26.2.*]
    super będzie się działo 

http://marcus-de-maria.zyskajwiele.pl/?a_aid=naskalnik
[x]