• Moi drodzy rodacy jacy tacy Autor: kamerdyner-profesora [89.68.99.*]
    Jeśli tylko odrobinę cofniecie się w czasie i przeczytacie moje wypowiedzi odnośnie GTC oraz planowanej ponownie emisji akcji, to musicie stwierdzic, że tym razem jestem Nostradamusem giełdy. Stało się bowiem dokładnie to o czy pisalem. Nowa emisja akcji w cenie nie odbiegającej znacznie od poziomu ceny giełdowej. Tak czy inaczej posiadacze akcji powinni być zadowoleni. Ja jestem a czy wy jesteście ?
    Nawet jeśli ktoś nie zechce objąć akcji nowej emisji, to sprzeda prawa poboru i wyjdzie na swoje i to ze znacznym zyskiem. Ciekawe jak zareaguje na to kurs w poniedziałek.
    Pozdrawiam

Kamerdyner Profesora
    imć Pana Chodzika Księżycowego
  • Re: Moi drodzy rodacy jacy tacy Autor: ~Elliott [73.168.73.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Moi drodzy rodacy jacy tacy Autor: ~antychodzik [87.205.68.*]
    Usadzili Chodzika na kamieni kup^e
    Chodzili dookoła , on całował ich w czoło
    Oni kopali go w d....
  • Re: Moi drodzy rodacy jacy tacy Autor: kamerdyner-profesora [89.68.99.*]
    Antychodziku,
    masz wyjątkowo podły charakter
  • Re: Moi drodzy rodacy jacy tacy Autor: ~Franek_Chicago [172.56.12.*]
    Dnia 2015-03-28 o godz. 18:56 kamerdyner-profesora napisał(a):
    > Jeśli tylko odrobinę cofniecie się w czasie i przeczytacie moje wypowiedzi odnośnie GTC oraz planowanej ponownie emisji akcji, to musicie stwierdzic, że tym razem jestem Nostradamusem giełdy. Stało się bowiem dokładnie to o czy pisalem. Nowa emisja akcji w cenie nie odbiegającej znacznie od poziomu ceny giełdowej. Tak czy inaczej posiadacze akcji powinni być zadowoleni. Ja jestem a czy wy jesteście ?
    > Nawet jeśli ktoś nie zechce objąć akcji nowej emisji, to sprzeda prawa poboru i wyjdzie na swoje i to ze znacznym zyskiem. Ciekawe jak zareaguje na to kurs w poniedziałek.
    > Pozdrawiam
    >
    > Kamerdyner Profesora
    > imć Pana Chodzika Księżycowego
    ⏬ ☺ ⏬ ☺ ⏬ ☺ ⏬ ☺ ⏬ ☺ ⏬  

Naprawdę jakoś nie mogę zrozumieć , akurat jak można być zadowolonym z emisji akcji z prawem poboru i jeszcze w życiu nie słyszałem , żeby ktoś dorobił się znacznego jakiegokolwiek zysku z emisji akcji z prawem poboru . .....
    PS. Śmiech na drugiej sali , człowieku przestań w końcu pisać takie dyrdymały na tym forum . ....
    ☝☝☝☝☝☝☝☝☝☝☝☝☝☝☝☝☝☝☝☝☝☝☝☝☝☝☝☝☝☝☝☝☝☝☝☝☝☝
  • Re: Moi drodzy rodacy jacy tacy Autor: ~antychodzik [77.255.19.*]
    Bo tego osobnika należy interpretować odwrotnie , to jest znany antywskaźnik , jego antyanalizy są bezcenne ...
    Sam widzisz Frank,
    Sam widzisz Antychodziku,

że myślenie nie jest waszą mocną stroną.
    Zimą zeszłego roku, Antychodzik odśnieżał moją posesje z kwaśną miną, a dzisiaj obu panów zapraszam do miotły.

Wszystkich pozostałych witam w poniedziałek 30 marca 2015 roku

Kamerdyner
    Można dzisiaj powiedzieć z dużą dozą pewności, że mamy na GTC lukę startu trendu wzrostowego lub korekty wyższego rzędu.
  • Re: Moi drodzy rodacy jacy tacy Autor: ~Franek_Chicago [172.56.11.*]
    Dnia 2015-03-30 o godz. 10:02 kamerdyner-profesora napisał(a):
    > Można dzisiaj powiedzieć z dużą dozą pewności, że mamy na GTC lukę startu trendu wzrostowego lub korekty wyższego rzędu.

Przecież nie odpowiedziałeś mi na proste dziecinne pytanie❓❔❓❔. ...
    Dnia 2015-03-30 o godz. 09:42 kamerdyner-profesora napisał(a):
    > Sam widzisz Frank,
    > Sam widzisz Antychodziku,
    >
    > że myślenie nie jest waszą mocną stroną.
    > Zimą zeszłego roku, Antychodzik odśnieżał moją posesje z kwaśną miną, a dzisiaj obu panów zapraszam do miotły.
    >
    > Wszystkich pozostałych witam w poniedziałek 30 marca 2015 roku
    >
    > Kamerdyner

Przecież tą spółkę GTC uratowało tylko wezwanie sprzedaży , a   Ty akurat wcześniej sprzedałeś akcje dev. po 5 złotych i teraz zastanów się coś wręcz dobrego zrobił dla tej spółki ❔❓❔❓ . ....

PS. Akurat nie pomyślałeś o tych akcjonariuszach co wcześniej mieli zakupione te papiery po 8 - 1O - 15 - 22 złotych ❓❔❓❔. ....

Czekam na odpowiedz . ....
    =======================
  • Po prostu mamy wezwanie drogi pacanie : ) Autor: ~rozbawiony-bałdyga [81.190.146.*]
    Kamerdyner - na co ty patrzysz, co ty tam widzisz w swojej zawodnej kuli?

Po prostu - mamy wezwanie drogi pacanie : )
  • Re: Moi drodzy rodacy jacy tacy Autor: ~antygtc [46.112.130.*]

>
    > Przecież tą spółkę GTC uratowało tylko wezwanie sprzedaży , a   Ty akurat wcześniej sprzedałeś akcje dev. po 5 złotych i teraz zastanów się coś wręcz dobrego zrobił dla tej spółki ❔❓❔❓ . ....
    >
    > PS. Akurat nie pomyślałeś o tych akcjonariuszach co wcześniej mieli zakupione te papiery po 8 - 1O - 15 - 22 złotych ❓❔❓❔. ....
    >
    > Czekam na odpowiedz . ....
    > =======================
    Franek_Chicago mas rację , szkoda że Lone Star nie pomyślał , o tych co kupowali za 8,10 czy 22 zł
    i nie mieli za co uśrednić do 6 zł
    ale przypuszczam , że jak wykupią te akcje po 6 zł to za rok będzie tu 20 zł
    ogólnie znów szwindel się szykuje tyle , że w drugą stronę , teraz zaczną przeszacowywać w górę , bo będą posiadać większość akcji kupione tanio , ta cała GPW to jedna wielka szulernia ,

• Re: Moi drodzy rodacy jacy tacy Autor: ~mrkuchar [83.26.37.*]
    To prawda. Gdyby nie to wezwanie to kurs nie mógłby znaleźć sie tak wysoko. Po prostu nastapiło cos czego nikt nie przewidział oprócz tych co wiedzieli co sie świeci. Ale że AT podobno zawiera te wszystkie czynniki losowe w sobie to jestesmy w nowej rzeczywistosci z głosowaniem nad nowa emisja i wezwaniem na akcje.
    No to popatrzcie na wykres w skali 60 minutowej i powiedzcie, czy nie widać na nim rzeczy, które doprowadziły do dzisiejszego wystrzału. Jak mi jeden czy drugi pisze, że weeeeeeeeeeeezwanie, to ja się pytam, czy ktoś o tym wcześniej wiedział czy nie ??
    I powiem wam, że wiedział i wydać to było na wykresie jak talala.

Kamerdyner
    Bo zawsze są przecieki
    Dnia 2015-03-30 o godz. 11:16 kamerdyner-profesora napisał(a):
    > No to popatrzcie na wykres w skali 60 minutowej i powiedzcie, czy nie widać na nim rzeczy, które doprowadziły do dzisiejszego wystrzału. Jak mi jeden czy drugi pisze, że weeeeeeeeeeeezwanie, to ja się pytam, czy ktoś o tym wcześniej wiedział czy nie ??
    > I powiem wam, że wiedział i wydać to było na wykresie jak talala.
    >
    > Kamerdyner
    > Bo zawsze są przecieki

Jak jesteś taki mądry jak but z lewej nogi , to dlaczego wcześniej sprzedałeś akcje GTC po 5 złotych❓❔❓❔. ....

Czekam na odpowiedz . ....
    =====================
    Alez oczywiscie, ze to wiecej niz prawdopodobne ale nawet gacek nie zrywa sie tak gwałtownie do lotu. Wykres jest kreslony na pewno nie przez rynek. Widać kto tutaj rozdaje karty. Koniec kropka. Dlatego tez tak wielu tutaj poległo i mamy ich na wątku.
    A dokładniej wykres piątkowy w różnych skalach czasowym i sygnały VSA No Supply, zwłaszcza po godzinie 16.
    A czy powód jest ten czy inny, mnie to zupełnie nie interesuje. Jeśli chcecie sprzedać po sześć z groszami, wasza wola.
    napisałem na tym forum, że wzrosty doprowadzą do wyniku dwucyfrowego i to stanowczo potwierdzam.
    A że szulernia jak napisał anty GTC, ależ oczywiscie. Cała giełda to szulernia i albo to akceptujemy, albo oddajemy kasę do banku na 4 % rocznie minus Belka.

Kamerdyner
    To juz widać, ze tutaj bedzie bujało. Im bardziej będzie bujało tym wiecej wezma z rynku. A wezwanie pewnie sie nie powiedzie, bo każdy przy 6 bedzie chciał wejść w emisję. A jak nie przegłosuja to bedzie nastepny skok. I wtedy dopiero będzie lament o grze nie fair.
    Ale tym wezwaniem mnie zaskoczyli i wkurzyłem sie nie na żarty.
    No cóz nikt nie jest w stanie wszystkiego przewidzieć, ale dlaczego podali w trakcie sesji ?
    Odpowiedź jest prosta. Wykres o godzinie 9 otworzył się ogromną luką. O godzinie 9,24 został podany komunikat o skupie.
    Więc to co się stało, było wiadome już wcześniej przynajmniej wąskiej grupie ludzi i to moim zdaniem właśnie powinno dostać się pod lupe KNF. Tak czy owak, wykres prawde ci powie jak mawiał Williams i miał w stu procentach rację.
    Pozdrawiam mrkuchar

kamerdyner
    Gdyby tego nie zrobili, czyli nie podali wiadomości o skupie dzisiaj a dopiero jutro, a kurs dzisiaj urósł by te 12% to byłaby jawna chryja.
    I tak jest przekret pierwszej wody.
    Prawde piszesz.
    Dnia 2015-03-30 o godz. 11:43 kamerdyner-profesora napisał(a):
    > No cóz nikt nie jest w stanie wszystkiego przewidzieć, ale dlaczego podali w trakcie sesji ?
    > Odpowiedź jest prosta. Wykres o godzinie 9 otworzył się ogromną luką. O godzinie 9,24 został podany komunikat o skupie.
    > Więc to co się stało, było wiadome już wcześniej przynajmniej wąskiej grupie ludzi i to moim zdaniem właśnie powinno dostać się pod lupe KNF. Tak czy owak, wykres prawde ci powie jak mawiał Williams i miał w stu procentach rację.
    > Pozdrawiam mrkuchar
    >
    > kamerdyner
    > Gdyby tego nie zrobili, czyli nie podali wiadomości o skupie dzisiaj a dopiero jutro, a kurs dzisiaj urósł by te 12% to byłaby jawna chryja.
    > I tak jest przekret pierwszej wody.

Czy akurat mogę wiedzieć , na której klasie skończyłeś swoją   edukację szkolną , przecież nawet nie potrafisz odpowiedzieć na proste zwykłe pytanie II klasy szkoły podstawowej❓❔❓❔. ...

☝☺☝☺☝☺☝☺☝☺☝☺☝☺☝☺☝☺☝☺☝☺☝☺☝☺☝
  • Re: Pytanie do C K ❓❔❓❔. .... Autor: ~Franek_Chicago [172.56.11.*]

Co akurat Twoje dzisiejsze wykresy , mają wręcz wspólnego z wezwaniem przez Lone Star i naprawdę trzeba być typowym nieukiem giełdowym , żeby pisać na tym forum o jakimkolwiek poszczególnych wykresach tej dev. spółki . ....
  • Re: Moi drodzy rodacy jacy tacy Autor: ~alps [62.244.149.*]
    Komunikat został podany o 8.51. Nie było więc tak jak piszesz, że info pojawiło sie po otwarciu notowań.
  • Re: Moi drodzy rodacy jacy tacy Autor: ~piotr [37.248.254.*]
    Oczywiście ja też pierwsze infoo wezwaniu czytałem o 8:51
    Ale wiele agencji, podało te wiadomości znacznie po otwarciu. Zobaczcie choćby na Bankierze.
    I weźcie stąd tego Franka idiotę.

Czy naprawdę nie powinni udostępnić tego komunikatu po sesji, aby każdy spokojnie przeczytał i miał równy dostęp do informacji ?
    Oczywiście, że tak.
    A co było widac na wykresie w piątek to już pisałem. Wystarczyło trochę wiedzy w tym wypadku z zakresu VSA.
    Przy okazji rozumię, że wy Panowie po przeczytaniu przed sesją, położyliście zlecenia kupna po PKC i stąd to otwarcie.
    W takim razie gratuluje.
    w 2011 roku zbyli akcje po 22 zł , potem kilka emisji a teraz chcą odkupić po 5,5-6,1
    tak to każdy by chciał , ile razy ten sam wałek może przejść ?
    takie numery tylko na GPW.

• Re: Moi drodzy rodacy jacy tacy Autor: ~lokk [37.31.156.*]
    Mam pytanie .I pytam o co tu chodzi?czyli lone star jest jednym z akcjonariuszy i co chce zeby inni sprzedawali akcje zeby miec ich wiecej?czyli im chodzi zeby miec wiekszosc tak?ale czymu w tych terminach maja sprzedawac i niby kto je mial sprzedawac?ale oni chca zeby byl dodruk akcji tak? no ok teraz kurs rosnie 13% a jak sie okaze ze 15 kwietnia zdecyduja ze nie bedzie dodruku to co nagle kurs poleci na doł?i jeszcze jedno pytanie do maja daleko a co bedzie jak juz w polowie kwietnia kurs bedzie 7,5 to kto im sprzeda akcje w maju za 6,1?
  • Re: Moi drodzy rodacy jacy tacy Autor: ~lokk [37.31.156.*]
    a ktos mi moze powiedziec czy jest jakies ograniczenie np w jednym dniu np kurs rosnie teraz 13% a jak wysoko moze urosnąć ? moze to byc np nie wiem 30% lub 55% moze 80%?.i jeszcze jedno pytanko co my zwykli akcjonariusze mamy z twego ze oglosili taka informację? dla nas dobrze czy nie
    ?
  • Re: Moi drodzy rodacy jacy tacy Autor: ~gtc [89.78.189.*]
    Dnia 2015-03-30 o godz. 10:17 ~antygtc napisał(a):
    >
    > >
    > > Przecież tą spółkę GTC uratowało tylko wezwanie sprzedaży , a   Ty akurat wcześniej sprzedałeś akcje dev. po 5 złotych i teraz zastanów się coś wręcz dobrego zrobił dla tej spółki ❔❓❔❓ . ....
    > >
    > > PS. Akurat nie pomyślałeś o tych akcjonariuszach co wcześniej mieli zakupione te papiery po 8 - 1O - 15 - 22 złotych ❓❔❓❔. ....
    > >
    > > Czekam na odpowiedz . ....
    > > =======================
    > Franek_Chicago mas rację , szkoda że Lone Star nie pomyślał , o tych co kupowali za 8,10 czy 22 zł
    > i nie mieli za co uśrednić do 6 zł
    > ale przypuszczam , że jak wykupią te akcje po 6 zł to za rok będzie tu 20 zł
    > ogólnie znów szwindel się szykuje tyle , że w drugą stronę , teraz zaczną przeszacowywać w górę , bo będą posiadać większość akcji kupione tanio , ta cała GPW to jedna wielka szulernia ,
    >
    >
    >

Kto ci da 20zł jak to nawet 6zł nie warte
    najpierw niech sie naucza zarabiać
    a nie tylko nowe emisje

• Re: Moi drodzy rodacy jacy tacy Autor: ~mrkuchar [83.21.170.*]
    Zbieraja sobie teraz od was po te 5,50 i maja to co chcieli. Potem wyzbieraja z rynku do 6,1 o ile tam kurs pójdzie i wezwanie potrzebne nie będzie ;) A emisja? Nie wiadomo czy przeforsują, bo OFE teraz maja troszke wiecej niz oni, no moze już oni zaczynaja przebijać OFE. OFE musiałyby tutaj cos dostać - nie tylko tanie akcje jak wszyscy ;)
    Czyli mamy karuzele....
    Na tej niepewności kurs zajedzie wysoko do konca maja. Ale kto może tak zaryzykowac?
  • Re: Moi drodzy rodacy jacy tacy Autor: ~gtc [89.78.189.*]
    Po co wam te akcje nie macie lepszych spółek
    zdrowych fundamentalnie o niskim zadłużeniu
    przynoszących zyski
    do tego płacących dywidendę
    To ładujecie sie w jakies GTC Która ma same straty odpisy nowe emisje
    a potem płacz i zgrzytanie zebami

Ja wam mogę powiedzieć jedno. Zresztą już to zrobiłem, ale powtórzę.
    Nowa emisja akcji po cenie 4.20 jest już zaklepana i nie będzie z tym najmniejszych problemów.
    Wszyscy co mieli w tej sprawie coś do powiedzenia są już po słowie.
    Mnie niestety nie pytali.
    Jest kilka możliwości a mianowicie.
    1. sprzedać w wezwaniu
    2. dokupić akcje serii K po 4.20
    3. Nabyć prawo poboru i sprzedać na giełdzie.

Mnie się wydaje, że opcja 2 jest najrosądniejsza.

A teraz do ciebie anty gtc. Przykładałeś wagę do zadłużena tej spółki, chyba 65%
    A oni mają to gdzieś, chcą wziąć z rynku co się da, bo te wczesniejsze odpisy, były jedynie stratami wyłącznie papierowymi.
    Sam widzisz, że kierowanie się wszelkiej maści analizami fundamentalnymi lub pseudo fundamentalnymi takich czy owakich analityków bankowych ma się tu jak bat do konia.

Dnia 2015-03-30 o godz. 16:39 kamerdyner-profesora napisał(a):
    > Ja wam mogę powiedzieć jedno. Zresztą już to zrobiłem, ale powtórzę.
    > Nowa emisja akcji po cenie 4.20 jest już zaklepana i nie będzie z tym najmniejszych problemów.
    > Wszyscy co mieli w tej sprawie coś do powiedzenia są już po słowie.
    > Mnie niestety nie pytali.
    > Jest kilka możliwości a mianowicie.
    > 1. sprzedać w wezwaniu
    > 2. dokupić akcje serii K po 4.20
    > 3. Nabyć prawo poboru i sprzedać na giełdzie.
    >
    > Mnie się wydaje, że opcja 2 jest najrosądniejsza.
    >
    > A teraz do ciebie anty gtc. Przykładałeś wagę do zadłużena tej spółki, chyba 65%
    > A oni mają to gdzieś, chcą wziąć z rynku co się da, bo te wczesniejsze odpisy, były jedynie stratami wyłącznie papierowymi.
    > Sam widzisz, że kierowanie się wszelkiej maści analizami fundamentalnymi lub pseudo fundamentalnymi takich czy owakich analityków bankowych ma się tu jak bat do konia.
    >

GTC gra znaczonymi kartami , nie idzie z nimi wygrać , zawsze wszystkich wystawia do wiatru
    a wskaźnik ogólnego zadłużenia wynosi już 72% ,

Dnia 2015-03-30 o godz. 16:20 ~gtc napisał(a):
    > Dnia 2015-03-30 o godz. 10:17 ~antygtc napisał(a):
    > >
    > > >
    > > > Przecież tą spółkę GTC uratowało tylko wezwanie sprzedaży , a   Ty akurat wcześniej sprzedałeś akcje dev. po 5 złotych i teraz zastanów się coś wręcz dobrego zrobił dla tej spółki ❔❓❔❓ . ....
    > > >
    > > > PS. Akurat nie pomyślałeś o tych akcjonariuszach co wcześniej mieli zakupione te papiery po 8 - 1O - 15 - 22 złotych ❓❔❓❔. ....
    > > >
    > > > Czekam na odpowiedz . ....
    > > > =======================
    > > Franek_Chicago mas rację , szkoda że Lone Star nie pomyślał , o tych co kupowali za 8,10 czy 22 zł
    > > i nie mieli za co uśrednić do 6 zł
    > > ale przypuszczam , że jak wykupią te akcje po 6 zł to za rok będzie tu 20 zł
    > > ogólnie znów szwindel się szykuje tyle , że w drugą stronę , teraz zaczną przeszacowywać w górę , bo będą posiadać większość akcji kupione tanio , ta cała GPW to jedna wielka szulernia ,
    > >
    > >
    > >
    >
    > Kto ci da 20zł jak to nawet 6zł nie warte
    > najpierw niech sie naucza zarabiać
    > a nie tylko nowe emisje
    >
    >
    >

mogą podbić nawet wyżej niż 20 zł ,
    przypomnij sobie co zrobili w 2011 roku

Franek i Antychodzik wzieli się wreszcie do roboty.
    Szczota dosłownie fruwa.
    Jest jeszcze do porąbania drewno i trzeba to potem przynieśc pod kominek chłopcy.

Pozostałych pozdrawiam
    Kamerdyner Profesora
  • A jak tam DWA z przodu na PKN Orlen ? : ) Autor: ~rozbawiony-bałdyga [81.190.146.*]
    Chodzik, to widzę, że mnie też pozdrawiasz : )
    A jak tam DWA z przodu na PKN Orlen ? : ) - tam się raczej 6 kroi : )

A sztandarowy Sfinks? A ... ,a.... ,a ... ,a ... (dobra wystarczy, na razie znikam bo mam ciekawsze sprawy do roboty ; )

Miłego bajkopisarstwa ; )

• Re: Moi drodzy rodacy jacy tacy Autor: ~mrkuchar [156.17.58.*]
    No to spora gotówka będzie w kasie:

GLOBE TRADE CENTRE SA : Zawarcie przedwstępnej warunkowej umowy sprzedaży Kazimierz Office Center

Raport bieżący 9/2015

Zarząd Globe Trade Centre S.A. ("Spółka") informuje o zawarciu przedwstępnej warunkowej umowy sprzedaży aktywów o znacznej wartości, tj. projektu Kazimierz Office Center w Krakowie, przez podmiot zależny od Spółki. W dniu 31 marca 2015 r. podmiot zależny od Spółki, spółka GTC GK Office Sp. z o.o. ("Sprzedający"), podpisała ze spółką Kazimierz Office Center Sp. z o.o. (spółką zależną funduszu zarządzanego przez GLL Real Estate Partners) ("Kupujący") przedwstępną umowę sprzedaży prawa użytkowania wieczystego działki gruntu położonej w Krakowie oraz prawa własności położonego na tej działce budynku biurowego Centrum Biurowe Kazimierz w Krakowie ("Nieruchomość") oraz innych praw i aktywów ruchomych związanych Nieruchomością ("Umowa").
    Cena netto za Nieruchomość oraz inne prawa i aktywa ruchome objęte Umową wynosi 42.000.000 EUR (czterdzieści dwa miliony euro), co na dzień przekazania raportu bieżącego, zgodnie ze średnim kursem wymiany walut EUR/PLN ogłoszonego przez Narodowy Bank Polski, stanowi równowartość 171.738.000 PLN (sto siedemdziesiąt jeden milionów siedemset trzydzieści osiem tysięcy złotych).
    Zawarcie umowy ostatecznej sprzedaży Nieruchomości oraz innych praw i aktywów objętych Umową jest uzależnione od spełnienia szeregu typowych warunków, z których najważniejsze to uzyskanie: (i) interpretacji podatkowych oraz (ii) pewnych dokumentów z banku finansującego potwierdzających spłatę kwoty zaciągniętego kredytu. Sprzedający ma również prawo do rozwiązania Umowy w przypadku, gdy Kupujący nie otrzyma ubezpieczenia tytułu.
    Umowa nie zawiera żadnych specyficznych warunków charakterystycznych poza wskazanymi w jej treści warunkami zawieszającymi i nie odbiega od warunków powszechnie stosowanych dla tego typu umów.
    Pomiędzy Spółką i osobami zarządzającymi lub nadzorującymi Spółkę, a także Kupującym i osobami nim zarządzającymi, a Sprzedającym i osobami nim zarządzającymi nie istnieją żadne powiązania poza powiązaniem wynikającym z Umowy.
    Umowa została uznana za znaczącą, a zbywane na jej podstawie aktywa - za aktywa o znacznej wartości, ponieważ ich wartość przekracza 10% kapitałów własnych GTC.
  • Re: Moi drodzy rodacy jacy tacy Autor: ~antygtc [46.112.11.*]
    Dnia 2015-04-01 o godz. 09:35 ~mrkuchar napisał(a):
    > No to spora gotówka będzie w kasie:
    >
    JESTEŚ PEWIEN ? PRZY ICH ZADŁUŻENIU TO KROPLA W WODZIE
    JAK WIDAĆ ENTUZJAZMU NIE MA

Anty gtc jest nie do przekonania, podziwiam
  • Re: Moi drodzy rodacy jacy tacy Autor: ~antygtc [46.112.11.*]
    Dnia 2015-04-01 o godz. 10:49 kamerdyner-profesora napisał(a):
    > Anty gtc jest nie do przekonania, podziwiam

ja ciebie też podziwiam CK , na razie nic nie widzę pozytywnego na GTC
    a ten planowany skup na 6.10 to jakaś żenada ,
  • A jak tam DWA z przodu na PKN Orlen? - o lądowaniu nie wspomnę : ) Autor: ~rozbawiony-bałdyga [81.190.146.*]
    Kamerdyner profesora (tj Chodzik Księżycowy) na PKN ORLEN też ze swoim klonem mrkucharem byłeś mało przekonujący : )
    Tam nie DWA z przodu (które zapowiadałeś), a SZEŚĆ się kroi : ). Ludziom spadochrony polecasz, a ja Ci polecę zmianę wymianę twojej mocno zawodnej szklanej kuli bajkopisarzu : )

po prostu Chodzik Księżycowy 
    Autor: ~chodzik księżycowy [89.68.164.*]2014-02-04 14:25
    Moi drodzy koledzy (i koleżanki też)
    w dniu dzisiejszym tj. 04.02.2014 mój kolega mr.kuchar zwrócił moją uwagę na PKN ORLEN
    jako na papier, który czeka bardzo mocna przecena. Ponieważ to nie ja , że tak powiem odkryłem możliwość zarobienia tu sporej kasy, po jakże spektakularnej przecenie, więc niejako
    nie mam nic więcej do powiedzenie, bo to nie mój temat. Ale zgadzam się z mr. kucharem co do joty.
    Od siebie natomiast dodam jedynie, że niebawem zobaczycie tu DWA z przodu.
    Nie podaje adresów sklepów, gdzie możecie zaopatrzyć się w spadochrony, listę znajdziecie bez problemów w sieci.
    Pozdrawiam, życząc miękkiego lądowania.
    Chodzik Księżycowy
[x]
GTC 0,00% 2,60 2026-05-22 09:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.