Akurat tu to wcale nie musiał być grubas. 7 mln akcji po 2 gr. to przecież tylko 140 000 zł. (tyle było na 2 gr. jak ostatnio patrzyłem, zapewne poszło więcej + to co za 3 gr.) Nie byłem przy kompie ale z tego co przejrzałem to nawet nie poszło jednym zleceniem tylko było pykane (ale rzuciłem tylko okiem na transakcje , moze się mylę). Tym niemniej sytuacja na Baltic ewidentnie inna. Tam zresztą papier był zbierany już od miesięcy. Innych spółek Indyga i jego samego nie mam ani nie obserwuję. Ogólnie cała akcja średnio mi sie podoba bo wygląda tylko na szybką pompkę a potem znowu będą miesiace zwały. No chyba że teraz ekspresowo dojdą do poziomów godziwych z punktu widzenie kilku lat do przodu:)
"Ogólnie cała akcja średnio mi sie podoba bo wygląda tylko na szybką pompkę a potem znowu będą miesiące zwały"......nie no ręce opadają.....jak idzie do góry to źle bo szybka pompka, jak spada no to też źle ....się już pogubiłem, 270k obrotów wczoraj drobnica nie zrobiła, takich obrotów nie było na tym papierze lata.
wg mnie jako experta, b. wybitnego experta - znawcy tematu N C też zgadzam się z tym j.w. tzn. "Ogólnie cała akcja średnio mi się podoba bo wygląda tylko na szybką pompkę a potem znowu będą miesiące zwały".....
a "gruby" tu na pewno wchodzi ..... ponad 1,5 mld (miliarda !!!) akcji serii G już czeka na chętnych ...... wg mnie to typowa podbitka przed wprowadzeniem tych MILIARDÓW j.w.