wczoraj chyba ktoś pomyłkowo kupił po 3 gr za aż 5 tys. zł , niezły wynik jak na ten papier z N C ..... spekulanty się wycofały na dobre, a z lewej sukcesywnie* ubywa zleceń na kupno .... nawet po 2 gr nie ma zbyt wielu amatorów !!!
____________________ * - a to raczej nie gwarantuje wzrostów .....
No tak....a ktorz Ci sprzeda po 2 grosze???????(Chyba ,ze desperat.........).Po co stac w kolejce i miec blokade gotowki . Czyz nie lepiej ja wykorzystac kupujac inne akcje i wrocic tutaj gdy to sie "ruszy"
zdarzają się tu zrzuty jak np. jakieś 3 tyg. temu coś ok 4,5 mln wtedy wywalili po 2 gr ...... może akurat w tym celu tj. zainwestowania w coś innego ....????
No i widzisz sam RE nie było się o co martwić ..... dziś zrzucik 155.000 przed długim weekendem .... ci co tam (0,02) cierpliwie czekają NA PEWNO się załapią !!!!!
Oj Maestro ,a Ty dalej , tak jak lubisz :) , a tu nowe info ,http://www.gpwinfostrefa.pl/GPWIS2/pl/index/news/info/696188,electroceramics-sa-zawiadomienie-o-przekroczeniu-progu-5--ogolnej-liczby-glosow-na-walnym-zgromadzen ,
TY to masz poczucie humoru ... Pełen szacun ....HAHAhahahaaaaa 300 /słownie: trzysta/ akcji kupa śmiechu HAHAHHHAhahahahhahaaa to ci INFO !!!! a ja już przestraszyłem się , że ktoś 99,99 % zebrał i dla mnie nie wystarczy !!!
(...) w dniu 27 kwietnia 2015 roku transakcji kupna 300 akcji Emitenta po cenie 0,03 zł za jedną akcję. Transakcja została zawarta na rynku NewConnect.
ciekawe ile trzeba płacić za umieszczenie takiego INFO na GPW ? nie mówiąc juz o prowizji w biurze maklerskim za zakup wartości 9 zł ...
całe "szczęście" i Bogu Chwała , że ogłosili te .... SUPER INFO już po sesji (godz. 19:06), aż nie chce mi się myśleć co to by się działo z papierem gdyby to ogłosili w ciągu sesji.... 10 - 12 gr to mało, akcjonariat wpadłby z całą pewnością w amok i do 20 - 30 gr na BANK!!! by zebrali ....
ale nic straconego w poniedziałek chyba z przeskokiem od 4 a nawet i 5 gr zaczną , wolę nie myśleć co to się będzie działo ...
a co to by było gdyby ktoś kupił nie 300 , a np. 300.000 albo nie daj Boże 3 mln ??? co dla niektórych rozstrojem nerwowym , a nawet oddziałem 'zamkniętym' by się skończyło niech już lepiej takich INFO (dla dobra akcjonariatu) nie umieszczają w trakcje sesji , ale zawsze po ....
Przeciez w tym komunikacie nie chodzi o 300 akcji tylko o to ze Pan Tomasz Jędrzejczak przekroczyl prog 5% ogólnej liczby głosów na walnym zgromadzeniu Spółki. Taki komunikat MUSI zostac opublikowany czy tego chcecie czy tez nie!!!!! Wiec o co te klotnie i swary.l
Dnia 2015-05-01 o godz. 10:31 ~RE napisał(a): > Przeciez w tym komunikacie nie chodzi o 300 akcji tylko o to ze Pan Tomasz Jędrzejczak przekroczyl prog 5% ogólnej liczby głosów na walnym zgromadzeniu Spółki. > Taki komunikat MUSI zostac opublikowany czy tego chcecie czy tez nie!!!!! > Wiec o co te klotnie i swary.l
....????? no chyba p. Tomasz nie jest jakimś tam "leszczem forumowym" z BANKIERA ....??? jak MY , a już szczególnie ja .... , to po co kupował AŻ 3 0 0 !!! /słownie: trzysta/ akcji za całe 9 PLN ???, przecież dobrze wiedział, że będzie musiał się o tym 'wiekopomnym' wydarzeniu podzielić w komunikacie z .... 'całym Światem'
jak nie miał w tym celu , to po co angażował taki kapitał ( 9 zł) ? , mógł coś innego za te 9zł kupić , wtedy komunikat byłby nie potrzebny wcale i nie było by tego całego 'zamieszania' .....
a w notowaniach b/z .... NORMA może ktoś liczył , że jak się pokaże komunikacik o przekroczeniu "progu" , leszczyna się rzuci masowo na kupno tzw. owczy pęd i nie będzie wnikać w ilość "przekroczonych" akcji