TY to masz poczucie humoru ... Pełen szacun ....HAHAhahahaaaaa
300 /słownie: trzysta/ akcji kupa śmiechu HAHAHHHAhahahahhahaaa
to ci INFO !!!! a ja już przestraszyłem się , że ktoś 99,99 % zebrał i dla mnie nie wystarczy !!!
(...) w dniu 27 kwietnia 2015 roku transakcji kupna 300 akcji Emitenta po cenie 0,03 zł za jedną akcję.
Transakcja została zawarta na rynku NewConnect.
ciekawe ile trzeba płacić za umieszczenie takiego INFO na GPW ? nie mówiąc juz o prowizji w biurze maklerskim za zakup wartości 9 zł ...
całe "szczęście" i Bogu Chwała , że ogłosili te .... SUPER INFO już po sesji (godz. 19:06), aż nie chce mi się myśleć co to by się działo z papierem gdyby to ogłosili w ciągu sesji.... 10 - 12 gr to mało, akcjonariat wpadłby z całą pewnością w amok i do 20 - 30 gr na BANK!!! by zebrali ....
ale nic straconego w poniedziałek chyba z przeskokiem od 4 a nawet i 5 gr zaczną , wolę nie myśleć co to się będzie działo ...
a co to by było gdyby ktoś kupił nie 300 , a np. 300.000 albo nie daj Boże 3 mln ??? co dla niektórych rozstrojem nerwowym , a nawet oddziałem 'zamkniętym' by się skończyło
niech już lepiej takich INFO (dla dobra akcjonariatu) nie umieszczają w trakcje sesji , ale zawsze po ....