Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,03 zł , zmiana od tamtej pory: -66,67%

Re: a nie mówiłem ......

TY to masz poczucie humoru ... Pełen szacun ....HAHAhahahaaaaa
300 /słownie: trzysta/ akcji kupa śmiechu HAHAHHHAhahahahhahaaa
to ci INFO !!!! a ja już przestraszyłem się , że ktoś 99,99 % zebrał i dla mnie nie wystarczy !!!

(...) w dniu 27 kwietnia 2015 roku transakcji kupna 300 akcji Emitenta po cenie 0,03 zł za jedną akcję.
Transakcja została zawarta na rynku NewConnect.

ciekawe ile trzeba płacić za umieszczenie takiego INFO na GPW ? nie mówiąc juz o prowizji w biurze maklerskim za zakup wartości 9 zł ...

całe "szczęście" i Bogu Chwała , że ogłosili te .... SUPER INFO już po sesji (godz. 19:06), aż nie chce mi się myśleć co to by się działo z papierem gdyby to ogłosili w ciągu sesji.... 10 - 12 gr to mało, akcjonariat wpadłby z całą pewnością w amok i do 20 - 30 gr na BANK!!! by zebrali ....

ale nic straconego w poniedziałek chyba z przeskokiem od 4 a nawet i 5 gr zaczną , wolę nie myśleć co to się będzie działo ...

a co to by było gdyby ktoś kupił nie 300 , a np. 300.000 albo nie daj Boże 3 mln ??? co dla niektórych rozstrojem nerwowym , a nawet oddziałem 'zamkniętym' by się skończyło
niech już lepiej takich INFO (dla dobra akcjonariatu) nie umieszczają w trakcje sesji , ale zawsze po ....

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ECERAMICS 0,00% 0,01 2019-05-22 12:39:55
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.