żadnej , nawet najmniejszej próby wybicia. nawet nie symulują poprawy. ewidentnie do 1 gr. i pewnie zniknięcie z giełdy. chociaż taki coal energii cos tam wydobywa i papier jakos tam sie trzyma. ale wtopa.
to nie jest zadne skupowanie , tylko przewalanie z wora do wora stopniowo zanizajac kurs. dokładnie tak samo jak na weście. większość ma kupione o wiele drożej i sprzedaz juz się nie opłaca. nowi nie kupią , bo wiadomo jaka sytuacja jest. i tyle. tak bedzie az spółka któregos ranka zniknie.i nikt w nic nie bedzie wnikał. bo wojna , bo ukraina. bo cos tam robia ruchy, ze niby cos sie dzieje i zeby wciagnac drobnych. ot i co.
Tutaj jest gra dla prawdziwych twardzieli albo głupków. Sam zaliczam się do jednej z tych grup. ...sam nie wiem do której. Mam pokaźny pakiet kupiony po ok 70gr. Byłem dobrze zarobiony jak chodziło po 90-99gr. Chciwość jednak sprawiła, że zostałem z papierem na dłużej podobnie jak wy.
O kasie za którą kupiłem Sadovayę już zapomniałem. Tutaj jest ryzyko 50% czyli trochę mniejsze niż w kasynie bo tam jest 49,5-49,8% szans na wygraną. Zobaczcie jednak, że chyba przed samym zawieszeniem lub podczas zawieszenia jakaś nowa umowa się pojawiła. Niech nikt nie przejmuje się, że oni nie wydobywają bo nie muszą. Mają pokłady węgla, które trzeba pogonić a dopiero później dalej wydobywać.
Ja trzymam papier aż wojna się skończy. Albo będę "milionerem" albo ... trudno. Odrobi się.
mieli brac wegiel od rosjan, bo z rpa i australii za drogi transport. nawet na onecie było. zawarcie jakiej jakiejs tam umowy. to było jeszcze podczas zawieszania notowan. ................... a w dodatku , nawet ukrainie , bedacej w stanie wojny , sam władir obnizył gaz. a my ? znowu wycyckani. to tak na marginesie.
No cóż, może wywindują do ceny z zawieszenia - 79 gr. Tak czy inaczej, ja przy 50gr wysiadam z pociągu. To nie na moje nerwy. Dopóki jednak jesteśmy poniżej, to będę czekał. Nawet choćby mieli ponownie zawiesić :P>
To oszuśći 100% wydmuszka (Cypryjska albo Luksemburg ) weszli na giełdę zeby tylko naiwnych inwestorów okraść zresztą to widać obserwując ich ci to nikomu ani odrobić strat nie dadzą ani zarobić unikać oszustow!!!!!!!!!!!!!!